zdravím, mám nekonečné problémy s ati hd 6850, na českém googlu toho ale moc není tak se pozeptám i tady. v pc mám phenom II X4 955BE, 4GB ram, 500w bluestorm. v kombinaci s gtx260 zcela bezproblémový komp. první 6850 odešla hned po instalaci ovladačů. Druhá po dvou hodinách sledování online ct24:)) a teď třetí, opět zcela nová (OC verze) pravidelně nahodí bílo/šedé nebo žluto/šedé vertikální pruhy a komp zamrzne nejčastěji při spuštění chrome nebo chvíli po sledování filmu. V prohlížeči událostí ani zmíňka. Jde o windows 8 64bit. Po prohození s geforce jsem provedl drive sweeper, vypnul v biosu spread spectrum, vypnul hw akceleraci flashe v chrome, malinko se to zlepšilo ale včera to takto vytuhlo s chrome 3x za sebou. Crysis 3 přitom můžu hrát 2 hodiny v kuse a v poho, to samé jiné hry. Furmark po 15 minutách na 84 stupních bez nějakého problému. Vyměnil jsem i zdroj a je to stejné. Tuším nekompatibilitu s ostatním hardware ale v kompu mám už jen usb zvukovku, nic netradičního. Má někdo podobně blbou zkušenost? Nechtěl jsem ale budu muset kouknout asi po nějaké nvidii opět... Odpozoroval jsme, že nejčastější "spouštěč" zatuhnutí je chrome, kůli tomu ale nehodlám měnit oblíbený prohlížeč :) Nemám v něm žádné nestandartní doplňky nainstalované. Netuhne to ve hrách, ale spíš to má nějaký problém v "Idlu"