• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SEDIQRusko a Transsibiřská magistrála
    KY_109
    KY_109 --- ---
    doporucuju http://www.wasteels.cz/ maji kancl na hlavaku, kupovali jsme tam listky do Irkutsku (s pauzou v Novosibirsku) a ten typek tam byl super... hodne do toho videl, vsechno nam zjistil, ukazal moznosti, booknul a prodal ;) listky zpet jsme myslim kupovali az v Moskve, ale uz na ceste tam...
    STIEPAAN
    STIEPAAN --- ---
    jak je to s cenama jizdenek? existuje neco jako "zpatecni" napriklad Moskva-> Peking s mesicni platnosti, tzn, s moznosti zdrzet se nekde delsi dobu? muzete me nekdo prosim odkazat na patricne zdroje informaci? diky
    SKIM
    SKIM --- ---
    SPIPI: Ja jel vlakem smerem na Kavkaz, takze priblizne vim, jake to je..

Kdyby nekdo vedel vice informaci o rozmerech vagonu, pripadne typech, fotky vnitrku, tak bych byl rad..
    SPIPI
    SPIPI --- ---
    SKIM: nekolikrat jsem jel ruskym, beloruskym nebo ukrajinskym vlakem a rekl bych, ze pro vozickare to prilis delany teda neni. Nevim, mozna maji nejaky specialni vagony. Ty jsem ale nikdy nevidel..
    VIDURIUS
    VIDURIUS --- ---
    SKIM: Jo to by mě taky dost zajímalo. :-)
    BROSKEF
    BROSKEF --- ---
    potkal jsem potomka (vnuka) českého legionáře za první světový, musim uznat velké dobrodružství. Měl jsem čest držet a picnout si z jeho karabiny se kterou objel celej svět:-)
    YAMAOTOKO
    YAMAOTOKO --- ---
    SEDIQ: ja som odtial planoval dovolenku snov na kamcatke v udoli gejzirov. no kym nato budem mat...povedzme ze zatial je to stale otvorene :)
    ty uz mas nejaky termin?
    SKIM
    SKIM --- ---
    Nemate nekdo informace o tom, jake jsou vnitrni rozmery vagonu, co v Rusku jezdi?
    Zajimalo by me, jestli se tam da dostat vozickar, pripadne, jak se to resi..
    ARFEA
    ARFEA --- ---
    SEDIQ: Nějaký fotky mám, ale zatím jsem se nedostal k tomu je někam uploadnout. Až budu mít chvilku, tak to sem dám.
    SEDIQ
    SEDIQ --- ---
    ARFEA: mas treba nejake fotky na svych strankach nebo blog, ktery jsem muzes verejne poskytnout? Udelam pak seznam "cestovatelskych odkazu" pro prehled.
    ARFEA
    ARFEA --- ---
    Já jsem letos v létě jel z Ulaanbaataru do Moskvy (čtyři dny), stálo to asi 3000. Vlak byl na docela dobrý úrovni, čisto, k dispozici horká voda. Skoro celej náš vagón byl obsazen Mongolama, který pašovali oblečení a boty, a pak to v Rusku prodávali na nádražích :)
    SEDIQ
    SEDIQ --- ---
    CRYYSTAL: vyborne, to je to co potrebujeme, dekuji!
    SEDIQ
    SEDIQ --- ---
    momentalne upravuji nastenku, overuji udaje o cislech, moznostech a hlavne cenach - prosim strpeni
    CRYYSTAL
    CRYYSTAL --- ---
    spolužaci z animace projeli tuto trasu zrobili i nějaká videjka, doonce jim to častečne zasponzorovala škola....
    jak se potkáme neco vám sem pasnu
    SEDIQ
    SEDIQ --- ---
    YAMAOTOKO: ja take celou a dal pres Cinu a do Australie :) na kdy to planujes?
    SEDIQ
    SEDIQ --- ---
    Ahoj vsem, rada bych otevrela novou diskusku nejen o transibirske magistrale, ale i o Rusku, kdo jste byl nebo chcete jet, uvitam jakekoliv prispevky k tematu ;)
    YAMAOTOKO
    YAMAOTOKO --- ---
    chcel by som sa raz odviezt celu trasu a na konecnej si okamzite kupit listok spat :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam