• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SEDIQRusko a Transsibiřská magistrála
    ROZUM
    ROZUM --- ---
    DAVETESS: To jsem chtěl, resp. nechtěl slyšet... Dík
    DAVETESS
    DAVETESS --- ---
    ROZUM: ...no de o to, ze kdyz si koupis listek na celou trat, tak nemuzes vystoupit.
    ROZUM
    ROZUM --- ---
    DAVETESS: Kže lístek na celou trať není výhodnější než po kouskách?
    DAVETESS
    DAVETESS --- ---
    ROZUM: ...koupit listek na celou trasu...: bylo by to idealni, ale bohuzel to moc nejde. Existujou pry cestovky, co ti zaridej jakysi predplatny, kde snad slozis polovinu ceny, a doplacis pak zbytek az na miste, ale prislo mi to moc komplikovany. Nejjednoduzsi je fakt mit u sebe penize, a kupovat to az na miste.
    GIDDY
    GIDDY --- ---
    ROZUM: mas asi stejne umysly jako ja, ale letos to nakonec asi nestihnu
    ROZUM
    ROZUM --- ---
    ANABEL_LEE: dik, to je jeste celkem ok
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    ale muze tam byt advanced payement tzn ze v den odletu to muze byt kldine treba dvojnasobek ceny, na to bacha
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    ROZUM: co to znamena unosny? nejlevnejsi jsem tak namatkou nasla domodedovo airlines, kolem 9000, aerosrot tak 11 000
    ROZUM
    ROZUM --- ---
    Odpovíte někdo prosím na mé stupidní dotazy?
    a) Je mozny koupit listek na celou trat bez plackart s tim, ze clovek prubezne vystupuje a kupuje si jen mistenku na dalsi usek?
    b) Jsou unosny ceny letenek z Vladivostoku do Moskvy?
    GIDDY
    GIDDY --- ---
    ANABEL_LEE: dik.) za desitku to je supr
    CROSS
    CROSS --- ---
    THE_DARKNESS: 1. česko-ruská třeba, ale nevim, jak pracuje s retailem. Jinak bych si nedělal iluze, ze zkušenosti třeba Raiffeisen Bank funguje v ČR i v RF, ale jde o víceméně nezávislé subjekty.
    THE_DARKNESS
    THE_DARKNESS --- ---
    cau, nevite nekdo o nejake bance, ktera by mela pobocku v CR i v Rusku?
    ARFEA
    ARFEA --- ---
    HOOKER: Pak už letadlem, do Berlína.
    HOOKER
    HOOKER --- ---
    ARFEA: a potom z moskvy si jel taky vlakem???,,,nebo letadlo?
    ARFEA
    ARFEA --- ---
    STIEPAAN: Lístek nazpátek jsme obstarali hned po příjezdu do Ulaanbaataru, tzn. asi měsíc předem.
    STIEPAAN
    STIEPAAN --- ---
    ARFEA: a listek si mel koupenej predem nebo az na miste?
    ARFEA
    ARFEA --- ---
    ARFEA: V kupé, a nemůžu si stěžovat. Vagón byl plný pašeráků oblečení, které pak prodávali na ruských nádražích. Docela sranda, jedna pašeračka mě poprosila jestli bych jí nepomoh s prodejem, tak mi dala jedny rifle a já stál a vyvolával :)
    ARFEA
    ARFEA --- ---
    HOOKER: Já jsem jel z Ulaanbaataru do Moskvy v prepoctu za cca 2800 kč.
    ZANGWIL
    ZANGWIL --- ---
    HOOKER: my, v roce 2005, na trase SUIFENHE-VLADIVOSTOK-BIROBIDZAN-IRKUTSK-MOSKVA-KIEV-BUDAPEST celekem za 75 USD vse plackartou a pesky pres celnice na ukrainsko madarske hranice.
    HOOKER
    HOOKER --- ---
    kdo jste vsechno jel trassibem???...mate udelany nejaky rozpocty financi???....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam