• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SEDIQRusko a Transsibiřská magistrála
    rozbalit záhlaví
    LINANEMY
    LINANEMY --- ---
    FILIPANDEL: FILIPANDEL: ahoj, muzu se zeptat, kde presne ses v Tuve pohyboval? plus pripadne nejake zkusenosti, rady nebo tipy na mista, ktera tam stoji za to navstivit? a propo: neznas nekoho, kdo se tam letos v lete chysta? pred tremi lety jsem byla v Burjatsku a letos bych rada tam...diky moc
    FILIPANDEL
    FILIPANDEL --- ---
    JAKOUBEK: v tuve sem byl mesic, bacha na vlky, medvedy a vodku...UVAZem se dostanes vsude a prespavat se da u lidi. chce to umet rusky.
    CHA1NDLER
    CHA1NDLER --- ---
    EDASX:
    myslim ze vizum neuhrajes, kazdopadne tohle by ti mohli rict bud na zamini nebo ARF
    EDASX
    EDASX --- ---
    a pak se vratit zpatky pres pobalti =)
    EDASX
    EDASX --- ---
    hele je nejaka potencialni moznost prekrocit hranice z norska do ruska?
    a na co uhrat vizum, kdyz si clovek chce takhle udelat jen vylet do petrohradu =))
    CHA1NDLER
    CHA1NDLER --- ---
    JAKOUBEK: kdo se bojí, nesmí do lesa! nebo bude obohacen o spoustu přírodních zkušeností :)
    ORY
    ORY --- ---
    film na dlouhe zimni vecery plne planovani vyletu po transibirske magistrale http://www.csfd.cz/film/227788-transsiberian/
    _TOM
    _TOM --- ---
    P19: Doporučuju začít tady: http://www.poezda.net/
    P19
    P19 --- ---
    Ahoj, v létě bych to rád vzal vlakem do Vladivostoku, poradíte prosím, kam se mám podívat na lístky, odjezdy apod.?

Díky
    _TOM
    _TOM --- ---
    Vážení, sepsal jsem takový souhrn poznatků o mapovém systému S-42 a jeho použití s GPS. Pokud se tedy chystáte třeba do Ruska, mohlo by se vám to hodit. Když budete cestovat po Rusku (nebo některé postsovětské zemi) a budete používat jejich papírové mapy, tak ty jsou v systému S-42.

Zde je odkaz: http://www.kmp.tul.cz/lide/hrus/prispevek.php?klic=081201113022
    ADAM9
    ADAM9 --- ---
    ORY: to bych radeji zamlcel pac ty jsi nebol ten postizeny ... gg
    WYMA
    WYMA --- ---
    ORY: :))))nám se průvodčí v busu ve vorkutě taky snažila udat dcerku :D
    WYMA
    WYMA --- ---
    ORY: my sme se snažili vytáhnout ten kus mostu, co byl spuštěnej, ale nebylo nás 10, takže se nepodařilo:))) a tím bylo dáno, že přes řeku nejdem. takže sme pochodili na tý straně, jak jsou koleje a šli do charpu.
    ORY
    ORY --- ---
    WYMA: mi se taky snazily s pradelni snurou, vid ado. teda kamos marzou se snazil, vytah si nejmensi steblo :)

ADAM9: jako o tom zadna, na tohle se nezapomina. jen bych jeste doplnil moznost svatby s hodne jetou dcerkou rybaru
    ADAM9
    ADAM9 --- ---
    ORY: noco tak ne vse se vzdy podri tak jak ma .. he .. byt litovati nejni ceho .. kde jinde bys stopl lokomotivu .. nechal se pres sob radeji previst od rybaru za startky v gum clunu pro dva bo si dat vyhlidkovou jizdu po vorkute v policejnim khare .. he ))
    WYMA
    WYMA --- ---
    ORY: u sobu sme se brodit snažili, ale ... :)
    ORY
    ORY --- ---
    ADAM9: supr trek: vystoupit blizko sobu, prebrodit a v kopcich hledat medveda k veceri ;)
    ADAM9
    ADAM9 --- ---
    _TOM: nic taky sem ji jel tak mi uapla jen lehce nostalgicka slza ..)) co v zie nebol problem se snehem .?? a nejlepsi doporuceny trek v polar ural .?? vim je totam na secky strany skveli .. ale tak naky navrhy neodmitam .. chci se am kazdopadne jednou vratit .. )
    WYMA
    WYMA --- ---
    _TOM: zvlášt v tý zimě musela bejt dobrá !
    _TOM
    _TOM --- ---
    ADAM9: Několikrát, co tě zajímá?
    WYMA
    WYMA --- ---
    pokud míníš polární střelou spoj moskva labitnangi, tak jo.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam