• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HAUSNUMEROÚvaly a okolí
    JACOBO22
    JACOBO22 --- ---
    12.2. Další rychta v Horoušanský hospodě...vstup bude symbolickej..cca 20 kč..výtěžek jde na hostinskýho kterej tam zustane až do rána..
    HAWRAN11
    HAWRAN11 --- ---
    JACOBO22
    JACOBO22 --- ---
    HAUSNUMERO: kámoš Jiří..
    HAUSNUMERO
    HAUSNUMERO --- ---
    JACOBO22: a kdo hraje ?
    JACOBO22
    JACOBO22 --- ---
    Doražte v sobotu do Horoušanský hospody na techno...vstup je grátis
    JACOBO22
    JACOBO22 --- ---
    HAUSNUMERO: no leták eště nemáme..zatím to jen tak domlouváme..ale hráli by tam vychcaný knedlíky,kekel,lychyk olha,kpp a nejáká trošku lepší crustová kapela..vstup bude 60 a pivo tu maj Gambáče a kozla..kozel stojí19 G. nepiju
    HAUSNUMERO
    HAUSNUMERO --- ---
    JACOBO22: nahod podrobnejsi info a nebo plakat treba to tu nekoho zaujme.. me to zajima uz jen proto, ze je to v horousansky hospode :)) btw co tam tocej za pivko?
    JACOBO22
    JACOBO22 --- ---
    chceme udělat koncert v Horoušanech v hospodě..koukám že do tohodle klubu moc lidí nechodí ale i přes to je zde někdo kdo by dorazil na Punk,Crustový minifestival do Horoušan?Popřípadě nevíte o někom?Jednalo by se asi o pět kapel,vstup cca60 korun..
    MARGE
    MARGE --- ---
    Vážení přátelé lesa, naší milované Králičiny obzvlášť!

    Tuto neděli a celý příští víkend bude v Králičině probíhat kosení luk a mýcení náletů (je třeba odstranit především kopřivy, trnky, bezinky, apod.) za účelem obnovení původní druhové pestrosti. Kosení a mýcení provádí najatý odborník, je ale potřeba dobrovolníků na hrabání a likvidaci pokoseného porostu.
    Prosím všechny, kteří mají rádi Králičinu, aby přišli tuto neděli kolem 9h na louku k mostku (na cestě do Dobročovic) nebo příští sobotu neděli, bude se postupovat od mostku směrem k Ouvalům.

    S sebou: hrábě, vidle, rukavice, nějaké občerstvení a ochotu pomoci přírodě.

    Připomínám, že Králičina je v současnosti přírodní park a usiluje se o status přírodní rezervace (vyšší stupeň ochrany, který znemožní např. výstavbu u hájovny).

    Lesu zdar!
    MARGE
    MARGE --- ---
    Tuto sobotu 26.června od 15.00 proběhne fesťák "Rock'n'roll na hřišti" ve Škvorci.
    MARGE
    MARGE --- ---
    Unikátní objev v rámci projektu "Zachraňme sochu sv. Jana Nepomuckého"!!!
    Při práci na rekonstrukci podstavce byl pod zemí objeven pískovcový sokl, o kterém se historici domnívali, že je ztracený. Podstavec bude vyzvednut, zrestaurován a socha u kostela tak získá zcela jiný rozměr...

    btw. socha sv. Jan Nepomuckého je z roku 1701 a je tak nejstarší drobnou památkou nejen v Úvalech, ale v celém regionu.

    HAWRAN11
    HAWRAN11 --- ---
    MARGE
    MARGE --- ---
    Další pozvánka:
    po přednášce 1.4. (jelikož je to zelený čtvrtek) můžete skočit na zelené pivo (www.zelenepivo.cz) na Slovany..:-))
    MARGE
    MARGE --- ---
    Pozvánka:
    Tento čtvrtek 1.4. od 18h je v MDDM přednáška "Baroko v Úvalech", která probíhá v rámci projektu "Zachraňme sochu sv. Jana Nepomuckého" (btw. nejstarší památky v Úvalech). Vstup volný.
    MARGE
    MARGE --- ---
    Do 10.3. je možné podávat připomínky k novému územnímu plánu Úval (http://www.mestouvaly.cz/files/obrazek1vel.pdf). Připomínky může podávat kdokoli - občan, fyz.osoba, sdružení, atd.
    CIA
    CIA --- ---
    MARGE: Aha, já totiž původně myslel, že to Tesco má být na Hostíně.
    CIA
    CIA --- ---
    MARGE: jj, slyšel jsem o probírání v komisi pro výstavbu od souseda. Tak uvidíme, jak to dopadne. Já bych řekl, že Penny pro Úvaly stačí. Když člověk chce, tak je stejně za 20 min. autem na Čerňáku, kde si může koupit cokoli. A nebo v Újezdě, kde jsou další krámy.
    MARGE
    MARGE --- ---
    CIA: Toto není Tesco, to je první část etapy "Hostýn" společnosti MEI Holding/Úvaly development - to je ta šílenost, co schválili vyrůst za Slovanama směrem k plánované přeložce silnice I/12 (např.:http://www.praha21.cz/dokumenty/upload/1_12vykres3.jpg ) co povede někdy v budoucnu mezi Úvalama a Škvorcem.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam