• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARAKOCZKAHakka Muggies
    DAEMONA
    DAEMONA --- ---
    checht ;-)))
    BUDKIN
    BUDKIN --- ---
    Kdo nesleduje web Future Line, tak tady je opis popisu včerejška:

    Hakka Muggies a KOFE-IN
    Kdyby dorazil včera do Akropole Mel Gibson a měl zrovna v hlavě nápad na nějaký další historický trhák, určitě by do něj zde našel několik vynikajících postav. Hakka Muggies si i v poměrně industrializované Praze dokázali vybudovat svou fanouškovskou základnu u lidí, kteří civilizačními vymoženostmi opovrhují (anebo tak alespoň vypadají). Divoké vousy a vlasy, dřevěné korále, kožené vesty a masivní boty, záplava zpocených těl pod pódiem - málokdo by tipoval jedenadvacáté století s jeho deodoranty a umělými vlákny.
    Že Hakka Muggies nejsou žádní brilantní instrumentalisté, to je slyšet už z jejich nahrávek. Jejich hudba patří do hospody, je hudbou lidovou v tom klasickém slova smyslu. Muzikanti zpívají tak, jak jim zobák narostl; drhnou své kytary a buší do bubnů, jen z nich leje. Co je však podstatné - Hakka Muggies jsou sví a působí dojmem, že skutečně ŽIJÍ to co HRAJÍ. A to se obrovsky cení.

    Těžko říct, jestli to samé platí i o opavských KOFE-IN . Ti vedle Hakka Muggies působí trochu jako chlapci z nedělní školy, kteří chějí být za rebely. Asi jako když si pečlivě uvážete kravatu a pak si ji povolíte o dva palce, protože to tak zrovna nosí ten pankáč odvedle. KOFE-IN by hudebně mohli na české scéně zastoupit dnes již rozpadlé Moimir Papalescu and the Nihilists - rozumějí si s elektronikou, sledují moderní trendy a hlavně - mají vynikajícího bubeníka. Jejich hudbou se ale bohužel táhne zvláštní nedostatek nadhledu, nebo spíše jakýsi "já-se-beru-vážně-berte-mě-také-tak" element, který se tak trochu negativně odráží na tom, jaký zážitek si z jejich koncertu odnesete.
    O hudbě KOFE-IN se dá řici, že má to, co spousta zdejších kapel postrádá - relativně současný zvuk a schopnost orientovat se v tom, co se na hudební scéně děje. Mile pak překvapí i české texty, byť někdy kořeněné školními rýmy typu "Vítr jí výská, na píšťalu píská."
    Podtrženo a sečteno - poměrně povedená kapela, které možná pomůže nějaký ten rok zrání.
    BUDKIN
    BUDKIN --- ---
    EWENICA: neví o co přišla.Teda teď už ví :-)
    EWENICA
    EWENICA --- ---
    jo tak to je pravda, ten slyset byl, ale mam pocit, ze v rock cafe jsem ho slysela taky :)
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    EWENICA: no ale zase sem po dlouhe dobe slysela bodhran coz bylo super..
    EWENICA
    EWENICA --- ---
    -2budkin - moje sestra se odmitla obleknout do tve vesticky i presto, ze ji za to byly nabizeny 2 l kokakoly, coz je vazny :o) pri tvem cviceni pochopila :)))
    EWENICA
    EWENICA --- ---
    Mela jsem pod tim merunkovym svetrem khaki tilko a pote, co me ta EMO kapela propotila az ...ehm..., tak jsem svetrik sundala. Mela jsem jen debku z toho, ze jsem se doma rozhodovala mezi khaki a cernobiloruzovopruhovanym tilkem a vzhledem k okolnostem zvolila blbe... Wang mi sitovany tilko nedonesl a sam byl v tricku zradce. Opet kvalitni kino ;)

    Oprava muze nastat na SSOGE.

    Jeste poznamku ke zvukari Akropole - ritualne umucit. Spodky se mu (opet) slevaly, nebylo casto rozumet zpevu a temer totalne zabil housle. Ty emari dopadli o poznani lip jak vy, po gestikulaci saxofonisty byl ten dokonce i slyseti :D -mimochodem meli moc sikovneho fletnystu :)
    SHADDIE
    SHADDIE --- ---
    E_BLIMP: jojo, Wang umí :-)
    E_BLIMP
    E_BLIMP --- ---
    LORD_WANG: Vsak i tak dekujem za maximalni nasazeni a tvuj nemaly prispevek ke koncertni atmosfere!
    LORD_WANG
    LORD_WANG --- ---
    E_BLIMP: Sorry...jsem rad ze jsem vubec dorazil....a jeste radsi, ze jsem i odesel....OMFG ja byl utahanej jaxvina. A doma jsem nebyl 3 dny, tak tilko zahalelo.
    SHADDIE
    SHADDIE --- ---
    E_BLIMP: mě bolí za krkem...nemáte s tím něco společného?...a kdyby jen za krkem...bolí mě i hlava....a je ze mě cejtit pivo...Hakka,Hakka,Hakka,Hakka,Hakka,Hakka,Hakka!!!!
    BUDKIN
    BUDKIN --- ---
    No, takhle vyskákanej už jsem dlouho nebyl.
    E_BLIMP
    E_BLIMP --- ---
    Tak dekujeme vsem zucastnenym za vcerejsi uspokojivou ucast.
    Pohled z podia do prvnich rad mirne evokoval prehravku pred nastoupenou jednotkou Ordures...
    EWENICA, WANG: nejak jsem nevidel tak sitovana tilka(?)

    Jen pripominam, kdyby nekdo mel cas a chut zajit v podpore H.M. jeste kousicek dal, tak na www.future-line.cz (vpravo nahore pres prihlasit/registrovat) nam lze nejak poslat hlas, pripadne zanechat pochvalny...nebo jakykoliv jiny komentar (v hornim menu forum).
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    E_BLIMP: sem zamtená vecer( snad ) vysvetlim moc informaci a malo casu
    E_BLIMP
    E_BLIMP --- ---
    KACHNY: Vzdyt jsem psal uz rano, ze zaciname v 1945 a koncime (stop) v 21.
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    E_BLIMP: chjo sem nechtela slyset... sem se tesila..
    EWENICA
    EWENICA --- ---
    dohaje, to zas broucek bude mit pecha...
    E_BLIMP
    E_BLIMP --- ---
    EWENICA: To se jeste nevi, jestli pred. Muj soukromy odhad je, ze je tak 75% pravdepodobnost, ze prijit po pul devaty na Hakku bude zcela zbytecny.

    Opakuji, pravdepodobne bude Hakka Muggies hrat od 19:neco.
    EWENICA
    EWENICA --- ---
    heh oni se budou stridat po peti pisnickach? Docela zvrhly, ne? :)
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    zpravy z tajných zdroju ohledne toho kdy zacina hrát hakka : zaciname v 19,45 a v 21,00
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam