• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARAKOCZKAHakka Muggies





    rozbalit záhlaví
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    EWENICA: Tak Motoráj je taky dobrej, myslim že kdyby to nebyla tak velká akce co do účasti tak to bude dokonalý. + teda to že se to řešilo na za pět dvanáct.
    EWENICA
    EWENICA --- ---
    Já už do Bunkru nepůjdu, ani když tam budou hrát mí největší kamarádi. Možnost volby má každej a má touha nepodporovat tohoto pana majitele již navždy bude silnější než touha spatřit v akci někoho, kdo mohl zvolit nějaký hnusnější prostor :D ...a příště tandem Crua-Hakka půjde na jistotu někam jinam, ovšem zde nutno podotknout, že až na komplikace se zvukařem (a díky Bohu za dvorního zvukaře Hakky) bylo jednání s pánem z Motoráje špičkové a kdyby ty prostory nebyly tak stísněné jak do šířky, tak do výšky, nebránila bych se nějaké další akci tam :) ...mně se líbilo i to prostředí v podstatě (a možná víc než chladný vlhký Bunkr).
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Bunkru je škoda ten prostor se mi líbil, škoda že má majitele debila
    RONDALUS
    RONDALUS --- ---
    EWENICA: tesne tam bylo, ale je dobre, ze vyslo aspon neco, kdyz bunkr dopad jak dopad... priste to bude lepsi :)
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    EWENICA: Jo to máš pravdu, ostatní věci si myslim že jsou u někoho běžný:)
    EWENICA
    EWENICA --- ---
    Já nevim, já mám hlavně pocit, že tam bylo celkem těsno, ale ovšem tak akorát :D :D jedinej, kdo si utrhnul ostudu, je ten dement z Bunkru. S ostatním se (ještě kromě zvukařovy fatální nedochvilnosti) počítalo :o)
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    RONDALUS: Víš že lhát se nemá!
    RONDALUS
    RONDALUS --- ---
    Hmm.. a hlavne vostuda, priste pro jistotu piju pouze vodu... :)
    BUDKIN
    BUDKIN --- ---
    INSEQUI: no to teda :-)
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    BUDKIN: To byla zas kalba:)
    EWENICA
    EWENICA --- ---
    pěkné
    EWENICA
    EWENICA --- ---
    šiřme jeho slávu
    MAIKA
    MAIKA --- ---
    majitel je fakt idiot :(

    skoda ...
    EWENICA
    EWENICA --- ---
    Pražský koncert Cruadalach, Hakka Muggies a Unfairy Tales, který se koná v sobotu 5.12., se z klubu Bunkr přesouvá do klubu Motoráj!! Klub najdete na Novovysočanské 892, nachází se blízko stanice metra Českomoravská či Palmovka. Bezprostředně u klubu staví autobusy 134 a 136 na zastávce Skloněná.

    Důvodem tohoto provizorního řešení je zvůle majitele klubu Bunkr, který se rozhodl udělat si v termín našeho koncertu ve svém klubu vlastní akci a nechal "vyškrtnout" dlouho avízovanou akci Cruadalach a Hakka Muggies z programu klubu 10 dní před naším koncertem, aniž by se nás namáhal o tomto kroku vůbec informovat, nehledě na smlouvu ohledně termínu, kterou jsme s klubem podepsali. Vězte, že jde jednoznačně o záměrné pochybení třetí strany, které jsme nemohli ovlivnit.

    Nepříjemné pro nás je, že to celé odnesou hlavně naši přátelé a příznivci naší muziky. My jsme vám proto jako malou satisfakci připravili slevu na vstupném, které bude činit pouze 90 kč! Doufáme, že vás vzniklé komplikace neodradí a že se společně v Motoráji potkáme a užijeme si pořádný čertovský mejdan!!!
    EWENICA
    EWENICA --- ---
    tak dneska jsem o koncertě pověděla Xenje z Moskvy, kterou mi přivedl domů na návštěvu kolega píšťalista z Dissolvingů, jenž prostě děsně akutně musel vidět mou sbírku flétniček :o)))) a Xenje přijde. Kdyby DOP neměli v Havířově zkoušku, přijde i chuligán :o)) vypadá to na hojnou návštěvnost a fakticky vypečenou akcičku, to jsem ani nečekala, když jsme domlouvali, jak to spácháme :)
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    snad ulovim hlidani....
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Mikulášská, taky se těším, po ohňovce jsem tam:)
    BUDKIN
    BUDKIN --- ---
    RONDALUS: taky sa těším ;-)
    RONDALUS
    RONDALUS --- ---
    BUDKIN: uz aby to bylo :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam