• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    18.3
    KEJKLIR
    KEJKLIR --- ---
    PEJR: taky mám Siri vypnutou, resp. dost osekanou, a myslím, že v tom prvním řádku mám taky přesně seřazené poslední konverzace, v mém případě Signal a WA, iMessage defakto nepoužívám. iP 13 mini s posledním iOS.
    PEJR
    PEJR --- ---
    Ja mam 14 pro a siri uplne vypnuty a nijak to nepremejsli, prvni mam vzdycky posledni pouzitej kontakt pro sdileni
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    HERKULES: Ja si s roem napisu obcas naposledy vcera vecer 4 zpravy ;) ale mam 15 pro (coz by snad nemel byt vubec duvod)

HERKULES
    HERKULES --- ---
    Nastavení Siri a nastavení Siri ve WhatsApp

CROSS
    CROSS --- ---
    HERKULES: Siri musí mít povolený, že se z whatsapp může učit. Ale myslim, že jsi psal, že to máš zapnutý, takže nevim. Každopádně může za to Siri, jako za všechno. :-]
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    TOM_HOST: No a já právě říkám, že ne. Jedu WhatsApp píšu denně. Na jednu iMessage připadá tak 3 WhatsApp zprávy. Jednotlivci, skupiny. Všechno. Telefon to úplně ignoruje.
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    to uz funguje nak pres ai zase a dela si to samo ... objevuje se tam co si foun mysli ze prave chces ... kdyz si pres ten whatsapp kontakt posles manualne treba 10-20 zprav tak to tam bude .. kdyz si s tim kontaktem budes psat kazdy patek v 5 rano bude tam v patek v 5 rano ... vypozorovano
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    Ten spodní řádek umím upravit, chápu první řádek, ale jsou tam prostě jen iMessage ...

HERKULES
    HERKULES --- ---
    PEJR: Právě že pořád. Víc než přes zprávy.
    PEJR
    PEJR --- ---
    HERKULES: A uz si pres ten whatsapp neco sdilel? Me to tam normalne zobrazuje ruzny appky, kontakt a appku, airdrop, viber, messages.. a prvni je vzdycky to posledni sdileni
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    PEJR: No právě. Ale já tam mám jenom iMessage. Žádnej WhatsApp. Jako by ho to vůbec nebralo v potaz. Ale zapnuto mám všechno všude. Snad. Netuším právě.
    PEJR
    PEJR --- ---
    HERKULES: V prvnim radku mas posledni pouzity, aspon me se to tak zobrazuje
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    Mám takovou zapeklitost se sdílením v iPhone (13 pro, nejnovější iOS).

Když chci někomu poslat třeba fotku, kliknu na ikonu sdílení u fotky a v nabídce mám řádek posledních kontaktů a pod nim řádek aplikací kam to chci sdílet (WhatsApp, zprávy, mail atd)

Jde mi o to, že v tom prvním řádku mám jenom zprávy (iMessage) žádnej WhatsApp a ten bych tam chtěl mít. Všechno mám zapnutý. Všechno. V šíři, v nastavení WhatsApp. Tvl uz nevím kde bych mel co vypnout/zapnout.

Poradí pls někdo.
    JONEZ1
    JONEZ1 --- ---
    JONEZ1:: kapacita na objednávku naplněná. Díky.
    JONEZ1
    JONEZ1 --- ---
    VDFLAT:: Ano. Píšou tam 2,5 roku životnost, a 50% sleva na další "instanci", když jim tu vysloužilou kartu pošleš zpátky.
    Pokud nepočítám poštovné libovolným směrem, tak to je za 5 let provozu kartičky (ve dvou instancích) cena jednoho AirTagu.
    VDFLAT
    VDFLAT --- ---
    JONEZ1: Zvazoval jsem, ale odradilo me, ze baterie je pouze jednorazova.
    JONEZ1
    JONEZ1 --- ---
    Zdravím.
    Chtěl bych si objednat 2 ks téhle kartičky a-la AirTag: https://rollingsquare.com/products/aircard

Když bych jich objednal 5, stojí míň, poštovné je gratis a mám ještě kód na 20% slevu, takže vychází cena jedné na rovné 400,-.
    Nenašli by se tu zájemci o 3 další kusy? :-).
    Kdyžtak mi prosím napište do pošty.
    XL1
    XL1 --- ---
    Zdar ! poradí mi někdo soft na kterym byl viděl na iphone dění na WIFI ? potrebuju zjistit rtsp IP kamer....
    JIRRA
    JIRRA --- ---
    Teda když pominu sports tracking tak za mě je nejpoužívanější funkcí hodinek prozvonit si telefon, když máš dům s patrem a dítě který má velkou srandu z toho ti schovávat věci tak bych bez toho přišel o rozum :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam