• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    CITRONAK: Uff. Vyřešeno. Našel se jeden iPhone 12 mini u známých.
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    Nemáte někdo doma funkční, ale klidně pomlácený iPhone 11 či novější? Rozbité sklo, nefunkční foťák atp. nevadí. Potřebuji jeden k nastavení hodinek pro syna a pak jej hodit do šuplíku. Nevšiml jsem si, že pro nové Apple Watch SE 3 je moje stará XS nepoužitelná.
    DARKINA
    DARKINA --- ---
    Diky!
    VDFLAT
    VDFLAT --- ---
    DARKINA: Mam snizenou pruhlednost a na I16 s 26.0.1 uz se mi deje jen random prepinani klavesnice z tmavy na svetlou.
    CROME
    CROME --- ---
    DARKINA: Delalo,kdyz jsem mel zaply omezeni transparentnosti
    DARKINA
    DARKINA --- ---
    Dělá vám někomu tohle klávesnice v tmavém režimu? Iphone 13mini ios 26.0.1

MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    HERKULES: Fb vs spotify u me to stejny…
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    HERKULES: To vibrování je nová funkce. Mě to vyhovuje, takže jak to vypnout jsem nezjišťoval. Ten FB mi začal dělat dneska to samé.
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    BRUSINKA: Evidentně stejný bug
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    HERKULES: To druhe se mi zacalo dit taky (s aplikaci audioteka, tzn. zdroj prehravani je asi fuk). Ale zajimavy je, ze se mi to zacalo stavat po updatu na 18.7.1, 26 jeste nemam
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    Dějou se mi dvě nové věci s iOS 26.

Když někomu volám a on to zvedne, telefon zavibruje. Nevím jestli je to bug nebo fičura, ale sere mě to. Vypnutí jsem nenašel. Tel mám jen na vibrace.

Když zavírám aplikaci fb, vždycky mi ukončí přehrávání audia spotify. Taky moc nevím co s tím.

Za případnou pomoc diky.
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    JYRKA: Taky mám ten pocit
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    TAURUS: Fakt je, že ty problémy mají audiofilové. My BFU, co na tom jedeme punk a metal, jsme spokojeni :)
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    Píše tam o tom, že ten zvuk není ideální (přepálené basy a výšky), není k dispozici ekvakizér, a že se dá trochu upravit k lepšímu v Přístupnosti.
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    Apple AirPods Pro 3: Nejlepší sluchátka pro iPhone jsou ještě lepší, zvuk by si ale zasloužil jiný přístup | Hospodářské noviny (HN.cz)
    https://tech.hn.cz/c7-67793870-oicqa-96e8dbfb19c4cb5
    NATURALPLAST
    NATURALPLAST --- ---
    CROME: Ja bych jenom dodal, ze to zas muže byt těma spuntama.
    CROME
    CROME --- ---
    ERVIN: Jako zvukove je to fakt spatny a naprosto neodpovida cene.
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    CROME: Měl jsem půjčené dvojky pro a nepřekvapilo mě, jak to hraje. Vcelku hezky, ale v poslední době je 95% slcuhátek přebasovanejch až do p****e, u těch nevyjímaje... A zase, abych si v každý audioaplikaci tunil Ekvalizér, u sluchátek za 6k, to mi přijde teda jako zbytečnej luxus... a beztak si je asi koupi kvůli tomu noice cancellingu...
    CROME
    CROME --- ---
    ERVIN: Frekvencni odezva naprosto tragicka, prevazne ve vyssich frekvencich, prervana nevyvazena. Celkovy zvuk o dost horsi nez Airpods 2
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    CROME: Rozveď, prosím...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam