• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    KEJKLIR
    KEJKLIR --- ---
    WERT: nakonec se to rozběhlo, trvalo to asi dva dny. Už jsem fakt stáhnul iO18 pro downgrade, ale nebylo třeba. Nakonec to běží minimálně stejně jako 18. Ale ze začátku se to sekalo, dokonce i hůř reagovalo na dotyky a pod.
    NOIK
    NOIK --- ---
    PLECH: to vim, ale ty ohavný okraje ikon, prvků a všeho zůstanou a navíc takhle volba mi nějak přijde nakonec horší
    PLECH
    PLECH --- ---
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    JYRKA: Mně se to taky líbí. V telefonu. Na Macu moc nadšeny nejsem, tam mi přijde, že některý změny jsou dost na krev a zbytečný
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    FRK_R23: To bude ten problem, kondici mi to ukazovalo 80%, tak hádám že vítr vane odtud.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    INSEQUI: A jak na tom ta baterka je? U toho iP12 mini je baterka nová, tak to si myslím že určitě nějakej vliv má. Já mám iP14, baterka ukazuje 84 % a funguje to taky hladce. A zahřívá se to jen když na tom druhé dítě třeba hraje.
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    iP 12 Pro, po instalaci nového iOS, se zahřál baterka se vybila během 3 hodin ze 100%, teď ho nabíjím tak uvidím jak to zvládne dál, ale vypadá to že si půjdu koupit asi novej :)

Někdo s 12 Pro stejný problém?
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    iP 15 ProMax je to svižný, sem tam glitch (o monotónních ikon), ale už jsem si zvykl...
    NOIK
    NOIK --- ---
    12 mini smoothy jak dětská prdýlka ale doufám v brzkej update a možnost volby nonliquid designu
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    klidně mi říkejte ovce, ale jsem spokojený. Design se mi líbí, taky se mi líbi CarPlay.
    PAYA
    PAYA --- ---
    15 pro - je to svižnější a hnusnější :)))
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Dítě má iP12 Mini a nová verze je svižná a v pohodě. Rozhodně si na nic nestěžovala a já si taky ničeho nevšíml.
    WERT
    WERT --- ---
    KEJKLIR: urcite napis dalsi prubeh, mam taky iP13 mini, nerad bych podstoupil to samy, dik! :)
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    KASUMI: No jo no. Mě funguje dobře Supercards. Snad taky brzo neskončí.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    CAMELLA: 🤷‍♀️
    Vim
    Ale nevzpomnela jsem si, ze je treba to resit, ja to pouzivala dal
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    KASUMI: No jo no, ale to se fakt hodně řešilo asi před rokem/dvěma, že stocard končí :(
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    Eh… nepretahl se mi stocard, pac uz neni v appstore, tze nejde stahnout a ja nemela vernostni karticky pretazeny jinde :// faaaak
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    Rychlej cvak z auta pri stani na cervene

KASUMI
    KASUMI --- ---
    14 prodana, diky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam