CITRONAK: Toto:
“Diagnostikou zjištěna vada jednotky. Zařízení je zaseklé v boot loopu.
Oprava lze provést placenou výměnou rear systému.”
CZK 9 740,00
Hele, nejsem sice certifikovanej apple servisman, ale posledni dny si telefon stezoval na kondici baterie, a kdyz ta baterie definitivne umre, ma potom tak velkej svuj vnitrni odpor, ze je to jakoby tam v podstate zadna baterie nebyla.
A to ze iPhone bez baterie nezapnes ani na sebesilnejsi nabijecce, -respektive zustane viset v “boot loopu”, je celkem znamej fakt.
Protoze nabehne system, power managament se snazi zjistit baterii a zadnou nevidi, takze se restartuje…
—-
Baterii jsem tedy byl nucenej poridit jinde, neoficialni.
Po vymene se prihlasila v settings jako provedena oprava, “výměna baterie”, kterou bylo nutne dokoncit restartovanim telefonu, aby se sparovala se systemem.
Vzhledem k tomu ze se baterka prihlasila jako originalni dil apple (protoze dnes uz umej replikovat jejich chip) tak telefon ani nema zadne vyhrady a power managament funguje jak ma, “renovovala” se kondice na 100%…
—-
Timhle ovsem nikoho nenavadim na to aby si kupoval neofiko baterku a menil si ji svepomoci.
Otevrit iPhone bez poskozeni neni zas tak banalni proces. A sam jsem chtel jit cestou oficialniho servisu…
Nicmene vzhledem k vyse popsanemu, a tomu ze telefon pouzivam uz asi tyden bez jakychkoliv nasledku, troufam si tvrdit ze moje vyhrady jsou opravnene.
Jen me se**e, ze pouzivam celej ekosystem premiovyho vyrobce kvuli nejakejm standartum na ktery jsem byl zvyklej.
A ted si pripadam trochu podvedenej, a vlastne nevim jak treba v budoucnu takovyhle banalni veci jako vymena baterie resit u ostatnich, zasadne drazsich produktu nez je iPhone.
Proste me to uvrhlo do velky nejistoty co se nejaky duvery tyce.