TAP:
INSEQUI: Jj, dohledali to v pohode, nebylo to tak dramaticky: slo o apple id technika, ktery tu reklamaci vyrizoval a kontroloval, ze je ten case funkcni.
Respektive dramaticky to bylo, protoze ja jsem predtim, nez jsem tam sla, volala na apple, aby mi rekli, jak mam postupovat, kdyz mam tohle podezreni. No a oni mi poradili, ze si mam pred prevzetim nechat vyjet podle seriovyho cisla historii toho case, kde se ukaze, kdy doslo k prvni aktivaci (a ja budu vedet, ze to nebylo pred pul rokem, ale vcera). To mi prislo jako uspokojivy reseni, ale v servisu mi to ukazat nedovedli. Takze jsem volala znova na apple, kde mi zase rekli, ze se ten prvni clovek na infu asi spletl a ze to dohledat nejde. No, takze jsem vzala odparovanej case, ze teda dobry, ze to overit nejde, ale v prodejne to teda absolutne nezvladli a dost neprofesionalne se do me pustili, ze je rozmazavam po podpore a kdesi cosi. Takze sluchatka mam funkcni a snad novy, ale mam z toho teda tak horkou pachut, ze bych je nejradsi vratila – coz bohuzel uz nejde, protoze je to od nakupu 29 dni a lhuta je 14.
((a oprava, nebyl to istyle ale istores))