• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    PIFKO
    PIFKO --- ---
    FLLIP: Sem prave zadny Belkin s timhle nemohl najit..
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    PIFKO: Tohle mám, resp. měl sem z číny a je to k ničemu, neustále to zlobilo, nehrálo audio, nebo to nenabíjelo. Naštěstí to už řešit nemusím, ale kdybych něco takového kupoval tak vezmu např. Belkin u kterého bych čekal že bude 100% funkční.
    PIFKO
    PIFKO --- ---
    Shanim neco takoveho: http://ebay.to/2yYfRq0 - aby to bylo spolehlive i pod iOS11. Nemate nekdo tip na konkretni, funkcni kousek z ebay/aliexpress?

DOTCOM
    DOTCOM --- ---
    KINGRICHARD: Cool, tak snad to moje PC do brezna doklepe. Uz se tesim az se tech blbejch widli zbavim, ale nechce se mi se zbavovat i monitoru
    8BB76E1
    8BB76E1 --- ---
    TIGU: nějaký flex, hádám..

SH_PANDA: teď jsem na to ještě kouknul - jak je v poloze "zvuk vypnutý" tak ok, ale jak "zvuk zapnutý", tak se to samo od sebe náhodně přepíná..

teď máme dilema, co s tím, protože za tři měsíce je v plánu koupit 8, ale aby do té doby neodešlo něco dalšího..
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    8BB76E1: mne to dela 6 od posledneho jachteni - vlhost je fakt svina.
    KINGRICHARD
    KINGRICHARD --- ---
    DOTCOM: Je nějaká šuškanda, že by se na keynote v březnu mohl objevit MacPro a Mac Mini.
    DOTCOM
    DOTCOM --- ---
    KINGRICHARD: Ten bude? Taky na nej cekam...
    TIGU
    TIGU --- ---
    8BB76E1: “Mute” se ovládá jen tímto přepínačem. Vlhkost je potvora a ráda po čase způsobuje oxidaci. Klidně to může být ten přepínač, možná i na desce. Docela bych tipoval kontakt mezi přepínačem a deskou.
    8BB76E1
    8BB76E1 --- ---
    o iphonech čtu jen tenhle klub, takže dotaz na někoho, kdo to sleduje trochu víc.. ^_^

iphone 6s, ios 11.0.2 (asi)
    sám od sebe se vypíná / zapíná zvuk, i když přístroj třeba jen leží na stole.. telefon asi před pár dny trochu zvlhnul při tajfunu, ale byl v pevné látkové tašce, takže opravdu jen vlhkost, nikoliv stříkající voda, nebo tak něco.. je pravděpodobné, že díky tomu odchází ten přepínač na boku? nebo se dá hlasitost / zvuk ovládat ještě nějak jinak, a odchází něco jiného?
    FRANCIMOUR
    FRANCIMOUR --- ---
    KINGRICHARD: hele vice mene vse co je apple a prislusenstvi pro nej
    KINGRICHARD
    KINGRICHARD --- ---
    FRANCIMOUR: Umíš mobily nebo i něco jinýho. Dost nertpělivě čekám na březen a novej Mac Mini
    FRANCIMOUR
    FRANCIMOUR --- ---
    INSOMNIA: Proto zatim :)
    INSOMNIA
    INSOMNIA --- ---
    FRANCIMOUR: to je standardni cena za 64GB
    FRANCIMOUR
    FRANCIMOUR --- ---
    CROSS: Uz mam nejake rezervace :)
    CROSS
    CROSS --- ---
    U X bude důležitejší otázka kdy, než za kolik. ;-]