• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    DUCATIMONSTER: Hmmm...tak to bych tipoval na nějakej bug.
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    KOC256: Aha. Dík
    KOC256
    KOC256 --- ---
    DUCATIMONSTER:
    Nezere to tak, aby to bylo treba resit.
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    KOC256: a na iphone to baterii nežere? Chci ji vypínat kvůli tomu. Zapíná se to po chvíli tedy všem?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    DUCATIMONSTER: Jaky mas duvod ji vypinat? To se dela na androidu kvuli vydrzi...

Jinak je to jak pises, sama se zapne...
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    MADBANANA: Vypínám to v oznamovacím centru a napíše to, že je vypnuta do konce dne a do hodiny se zapne.
    ASAFA
    ASAFA --- ---
    Prosím vás nejde mi sdílet kalendář. Dava mi to 6 místny kód který musím vložit do PC ale ani tak mi to nefunguje, nedogooglil jsem to, nemáte zkušenost?
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    DUCATIMONSTER: IMHO aplikace WIFI spouštět nemůžou. Není to tak, že WIFI vypínáš přes Control Centre? Jestli si správně pamatuju, tak vypnutím přes Control Centre se vypne jen na několik hodin a pak zase vypne a pokud jí chceš zapnout nafurt, tak musíš v Settings/Wi-Fi.
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    Neustále mi něco pouští WiFi. I když ji vypnu je za chvíli zase zapnuta. Jak poznám co to je? Instaloval jsem mnoho aplikaci tento týden, takže možnost odebrat pár posledních moc není. Díky
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    SUBTITLES017: Tak jsem si ted zkusil 3x zavolat a zvednout to z toho malého okýnka, a pokaždé mi ten display zhasnul po přiložení k uchu. Takže je to celkem random otravnej bug.
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    KOC256: taky myslím ze to mají bugnute.. no vyzkouším na to nejdřív kliknout a uvidím.. na to jestli to jde zvětšit az po zvednutí jsem právě taky nepřišel..
    KOC256
    KOC256 --- ---
    SUBTITLES017:
    myslim ze pak se to uz chova standardne...

Mozna to jde maximalizovat i po zvednuti... Ale toho nezhasinani jsem si taky vsiml a prijde mi to jako BUG, pokud to vedome zvednu...
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    KOC256: a pak vypnutí displeje při hovoru funguje jo? vyzkouším..
    KOC256
    KOC256 --- ---
    SUBTITLES017:
    kliknu na to uprostred, zvetsi se to a pak to prijmu...
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    SUBTITLES017: Jo mě to občas blbne, ale nezjistil jsem že by to mělo spojitost s touhle fičurou.
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    kdyz někdo volá a telefon je odemceny (objeví se tedy jen ten nový/menší způsob zvednutí hovoru přímo na odemcene obrazovce) nevypne se displej po zvednutí telefonu a přiloženi k uchu (tim padem uchem mackam všechno možné..)

mate to taky tak, nebo mám někde něco špatně nastavené?
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    KOC256
    KOC256 --- ---
    JERMAINE:
    Alza Fururum Ostrava jo :)
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    JERMAINE: Alza háje má určitě 12 pro.
    JERMAINE
    JERMAINE --- ---
    Asi blbej dotaz, ale napadá vás, jestli je v týhle době vůbec možnost se na nový iphony někde kouknou a osahat?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam