• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    Dejte mu už prosím banán.
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    THRASHER: Kluku, ty jsi fakt guma. :D
    RONDO
    RONDO --- ---
    SINEAD: no android potřebuje velký baterky a ty se do malejch telefonů nevejdou + čim menší stroj, tim větší problémy ho poskládat dohromady + nic moc ochota lidí si za malej telefon extra připlácet + zákazníci v Číně maj rádi velký telefony

že vyšel iPhone Mini je tak trochu zázrak

řikám to dobře? někdo něco doplní?
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    Tak dik za upozorneni, jak to tak vidim jeste si to rozmyslim. On ten duvod je prostej... velikost pristroje. Vubec nechapu, proc ani jedna jedina firma vyrabejici smartphony s Androidem neni schopna udelat neco, co se vejde do lidsky ruky. Ne gorili ruky. A do kapsy. A nema to inteligenci toustovace.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    CMLKA:
    byl a už od včera je k dispozici opravná verze
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    prosim vas, on byl nejaky update nyci apky, takze uz nejde v diskuzich vyhledavat? možná to tu už řešíte, ale nejde mi to vyhledat, tak sorry...
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    WAKI: No ale to prepnuti wifi na jinou je fakt vec co naprosta vetsina uzivatelu vubec nedela, takze logicky to neni funkce vytazena hned “do prvni linie”.
    WAKI
    WAKI --- ---
    KOC256: Zkratky jsem neukoumal.. Rikam neni to nkc z čeho bychs se zhroutil, jen jsem si furt myslel ze ios je jednodichy system a obcas mi prijde s vicero mezikroky a lehkym skobrtnutim se dopracujes k vysledku
    KOC256
    KOC256 --- ---
    WAKI:
    No protoze tam tech moznosti je o par vice a teda za me to neni uplne bezny UC.

Neda se pomoci nejak zkratkama? Osobne jsem si s nimi jeste vubec nehral, ale v posledni dobe mi prijde ze to je rada na vsechno :o)
    WAKI
    WAKI --- ---
    DUCATIMONSTER: Nic spatnyho tim nemyslim.. Ale nemam chytry telefon poprve.. Jen jak rikam oproti androidu je v některých malickostech zbytecne moc kroku navic.
    WAKI
    WAKI --- ---
    KOC256: Stejne.. Proc nejde pouze potahnout dolu a pokid chci cokolov delat at s BT, wifi proc je tam ten dalsi mezikrok ještě jednou dlouze podrzet.. Ale jsou to drobnosti..
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    WAKI: Pokud potřebuješ přepnout jen ze slabší na silnější , stačí v ovladádacím centru Wi-Fi jen vypnout s hned zapnout .
    KOC256
    KOC256 --- ---
    WAKI: Tak mozna lepsi napsat jak to delas...

Ja:
    - potahnu dolu z praveho horniho rohu
    - dlouze tapnu na wifi
    - dlouze tapnu na wifi podruhe
    - a vybiram
    WAKI
    WAKI --- ---
    KOC256: Na to uz jsem prisel taky.. Ale treba prehlaseni k jiny wi-fi je o 2 zbytecny kroky navic. A je toho vic.. Ale uz jsem to vypustil.. Resp si zvykl protoze tech benefitu je dejme tomu vic nez na androidu.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KOC256: Treba pokud vim ze chci resit roaming...

KOC256
    KOC256 --- ---
    WAKI:
    ve vyhledavani funguje fulltext, stejně jako na spotlightu
    WAKI
    WAKI --- ---
    WAKI: Konzakty se daji exortovat z googlu do icloudu uplne v klidu.. A jako androidak jsem byl celkem zvykly jedmou za pul roku na cistou instalaci.. Takze jsem defakt prenasel pouze kontakty.. Zbytek cista instalace.
    WAKI
    WAKI --- ---
    SINEAD: Taky jsem prechazel je to asi mesic. Je par minusu který nejsou fatalni. A jak lidi pisou.. Prenos souboru je hlavne pres cloud asi nejzajmavejsi a nejrychlejsi. Whatsapp viber a podobne ficurky tam se rozluc s historii. Nejvic me ovsem obcas prekvapi drbani se levou rukou za pravym uchem nej se nekam dostanes do nastaveni kam potřebuješ.. Ale da se na tl zvyknout.
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    JYRKA: cajk, dobrý vědět.. :-)
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    SUBTITLES017: Nic. Jen prudi. V auditku o Macu dostal ban, prudi i u Apple Watch. Nevim co, dal jsem ho do ignore. To same doporucuji i vam.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam