úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
ILLUZE
reference:
+44
Inzerát již není aktivní, ale našli jsme jiné inzeráty...
Prodám bundu : 1 inzerát
nošení : 1 inzerát
bundu : 1 inzerát
Prodám : 44 inzerát
nabízím
Prodám bundu na období těhotenství + na nošení dítěte
Prodám bundu v černé barvě - na období v těhotenství a dále pak na nošení dítěte - dítě je možné nosit vpředu i vzadu - takže se dá používat i na nošení dítěte v šátku nebo v nosítku. Bunda je rozepnutelná z obou stran.
Velmi příjemná a bezpečná pro dítě. Obzvlášť výborná pro děti narozené v zimě.
K bundě patří dva přídavné "panely" – pro přední a zadní nošení. Bunda má kapucu pro rodiče i dítě. Kapuca je zakončena šálovým límcem – takže do bundy nefouká. U dětského krčku se dá bunda stáhnout gumičkami – aby ani dětem nefoukalo na krk a nasadit jim kapucku.
Bunda je vyrobena z membránové tkaniny s podšívkou fleece. Je lehká, má vynikající ochranu proti větru, chladu a zajišťuje dobrou cirkulaci vzduchu (takže se člověk nepotí).
Mrzí mne, že ji prodávám, ale malá odmítá nosítko, ale když jsem ji mívala v šátku, moc jsem ji ocenila. Nošena je tedy minimálně - pouze cca 2 měsíce - na cestu k lékaři apod.
Vypadá ve skutečnosti oproti fotce elegantněji, dá se nosit samostatně i jako sportovní bunda.
Vel. M : délka 64, šířka 55, délka rukávu 62
Původní cena 2.890,-Kč -
http://www.malvik.cz/Pro-maminky/ostatni/LennyLamb-Bunda-pro-dva-Softshell-Novinka
Možnosti a ceny dopravy
osobní předání (Praha / Hostivice), poštovné 70,-Kč
LEPEK
---
---
23:51:50 22.9.2012
a za kolik bundu prodáváš prosím ? :) díky
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam