• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOCTOR23Kemping a Freefleking
    Jezdíte kempovat?Znáte pěkný místo?Máte oblíbený kemp?Nebo FREE flek?Líbilo se vám někde?

Sezóna začíná!!!!

Jestli chcete profláknout kemp,použijte kouzelné slůvko "Kemp"

Jestli chcete profláknout Freeflek,použijte kouzelné slůvko "Freeflek"

Usnadní to ostatním filtraci

Mapa FreeFleků
    rozbalit záhlaví
    FAEKAL
    FAEKAL --- ---
    RSZ: hele do kempu moc nejezdim a v zimnim jsem jeste nikdy nebyl, takze nevim..vetsinou jsme jezdili ted posledni roky do Rejdic a tam je to vzdycky pohoda..v Peci jsem byl kdysi jen v apartmanu.
    RSZ
    RSZ --- ---
    FAEKAL: vis jak teď vypadají zimní kempy pod sjezdovkama ne? Něco přívětivého budeš hledat těžko imho
    FAEKAL
    FAEKAL --- ---
    STEMBUS: dík, to vypadá celkem gut, zkusíme to ;)
    STEMBUS
    STEMBUS --- ---
    FAEKAL: tady sem stal loni zadax 3 noci...

Pozice na mapě
    Mapy.cz
    https://mapy.cz/s/cuduzevodo

ten stellplatz co je v mape nefunguje a nikdy to ani stellplatz nebyl, nekdo hodil prodluzku pres plot u staryho tenisovyho kurtu a myslel ze zbohatne 😉
    FAEKAL
    FAEKAL --- ---
    Neměl by někdo tip na přívětivý flek v okolí Pece pod Sněžkou? Vylovil jsem auto ze zimního spánku a rádi bychom tam někde utábořili na pár dní. Jasný, že zadax už to letos nebude, hlavně aby nás tam někde nechali, nebyl jsem tam teď pár let v zimě...
    FAEKAL
    FAEKAL --- ---
    jsem tedy už trochu moc alergickej na slova nomádství a vanlife, ale věřím, že to Karel dá :)) youtube na mě teď vyplivnul jeho dnešní video :D
    ...a pak si řeknete F*CK IT!
    https://www.youtube.com/watch?v=cXn5YzQtFmw&t=316s
    N_I
    N_I --- ---
    PPNEKK: imho tohle je mocný klišé. kdy někdo odjel do španělska a pak když se vrátil, každej po 3 minutách odcházel dál..páč to nešlo poslouchat.:) ono to vlastně zmákne jen hodně málo lidí...tento způsob života...
    PPNEKK
    PPNEKK --- ---
    PANPOSPA: jo Karel je dobrej. Ještě,že nejel do Německa to by se mohl vrátit jako nacista:)))
    N_I
    N_I --- ---
    FAEKAL: to není z prostředí parties, ale možná ještě lepší než ten holandskej! úchvatný film přímo!
    FAEKAL
    FAEKAL --- ---
    FRDK: jo to je ono, jsem to trochu popletl, protože jsem to neviděl. díky;)
    FRDK
    FRDK --- ---
    FAEKAL: Na důchod? Normálně tam pracuje, jestli myslíš Frances...
    Země nomádů (2020) | ČSFD.cz
    https://www.csfd.cz/film/726359-zeme-nomadu/prehled/
    FAEKAL
    FAEKAL --- ---
    FRDK: jo ten mam rád, ale ještě byl jeden takovej americkej film novější, nebylo o to o žádný party subkultuře, ale o starší ženský, co vyrazí obytňákem na důchod někde po státech.. nemůžu si vzpomenout, nevíte někdo ?
    N_I
    N_I --- ---
    FRDK: dík jdu to stáhnout, rád bych si to připoměl
    hezky se tam ukazuje dark side tohodle způsobu života, který sem leta vídával při 3teku
    málokdo to ustál aby mu to nezměnilo mozek k horšímu
    FRDK
    FRDK --- ---
    N_I: Super Mario děda řídí autobus :)
    Paradise Trips (2015) | Recenze - Uživatelské | ČSFD.cz
    https://www.csfd.cz/film/419377-paradise-trips/recenze/
    N_I
    N_I --- ---
    PANPOSPA: byl skvělý ten holandský film jak kluk hippie psi trencle trevelik fry rodicu chce chodit do normalni skoly mit adidasky, hrat fotbal a neresit hlavne uz zadny vyjety dementy na party jak tam prijede jeho deda za nima...moc hezky jen si nevzpomenu na nazev
    PANPOSPA
    PANPOSPA --- ---
    Nejlepši je Karel, kterej vyjížděl jako anarchista, ale po čtyrech letech v dodávce s dětma už ani neví jestli existuje jeho vlastní já a zjistil, že nejlepší je se na všechno vysrat :))
    SUOTAM
    SUOTAM --- ---
    KCE: to vis, no like, no life :)
    KCE
    KCE --- ---
    ty vole, ze ja na to klikal, tohle se ma zit a ne natacet a davat na internety.. :/
    23NAUTILUS
    23NAUTILUS --- ---
    FOSSIL666
    FOSSIL666 --- ---
    2ND: To je tusim jeden mistni clen podle toho MB nakladaku… :/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam