• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WERIINERABUS aneb co jsme si na palube nestihli rict
    MURIELLE
    MURIELLE --- ---
    DUSSICKA: 2.ročník-mno to ne-já jsem z estetiky odešla na dějiny um-takže zase prvák...
    taky by jsme mohly udělat nějakou zájezdovku-ted jsen by na stránkách a mužeme děvčata třeba na nákuby nach poland:D
    EFFKA
    EFFKA --- ---
    zdravim jakožto další nerabusovská cestující i dkyž pouze víkendy .-)
    DUSSICKA
    DUSSICKA --- ---
    to je babinec ten nerabus:-)))

MURIELLE: jj... bydlim v boleslavi u jednoho pana, ale je to dost slozity s dojizdenim a tak.. a taky me nebavi platit pul najmu na dvou mistech:-)

a jak vy slecny? krom werii o vas nic nevim.. porad bydlite tam, kde jste bydlely? a davate druhe rocniky skol? frajerky:-DDD

WERII
    WERII --- ---
    SKILLA: Temi chlapci myslis ridice? Ti dokazou bejt pekelne protivni... Taky me to pekne stve. I kdyz ja volim strategii "Usmivat se, usmivat se, usmivat se..." a oni pak nejsou tak podeziravi.

MURIELLE: Ja bych mozna klidne i na Divokou Sarku 8-))
    SKILLA
    SKILLA --- ---
    mi povidejte, ja bych razila az bych brecela :)
    a co se tyce nerabusu, tak me spis stve, ze si ti chlapci vubec dovoluji remcat nad mym studentskym jizdnym o vikendu nebo po vecerech.
    MURIELLE
    MURIELLE --- ---
    DUSSICKA:
    cože ty bydlíš v bouly??co je to za noviny?a příjdeš 2.11.k těm stejskalům?..jinak taky závidim,..ted plánuju vypadnout někam aspon na víkend-víden/draždany--ale radši bych to těch tvejch hor-divočiny
    WERII
    WERII --- ---
    O Jabku vzdycky jen slycham, povetsinou od Dominiky - naposledy hlasila, ze je ve Spanelsku :-).
    Tady je taky pekna priroda, kazdej den jezdim Nerabusem kolem malebnych poli 8-)
    DUSSICKA
    DUSSICKA --- ---
    nn... byla jsem tam za jabkem a ostatnima.. nevim, jestli je znas... banda kolem jabka teda strasna, ale v edimburgu klidek, priroda a fajnovy lidicky...:-)
    WERII
    WERII --- ---
    No jasne, pad z prazdninovych vysin do rokliny sedive reality nekdy boli. A s kym jsi tam vlastne jela? To jsi byla navstivit ty kamarady, se kterymi jsi se seznamila v praci?
    DUSSICKA
    DUSSICKA --- ---
    joooj.. Bajaju bych taky brala... na dovce kazdy den kytku od nejakeho fesaka.. vstanes.. ceka na te snidane, kaficko, cajicek... staraj se o tebe jak o princeznu a navrat do cech.. hup do strasne reality.. prijedu domu(mlada boleslav) bordal ajaj, hromada nadobi a kytka nikde... chjooo.. to dovolenkovani je strasna vec... clovek se namlsa a nevi kdy ma dost:-)))
    WERII
    WERII --- ---
    DUSSICKA: Teda, to zni naprosto uzasne! Ano, pravda, zni to az skoro neuveritelne, ale ja ti i tak verim ;-).
    Ja si tady kousu nehty z nervozity, ze je toho v ty skole nejak moc. O dovelene muzu jen snit, ale ja snim docela rada, tak se s tim da zit - no a az prijede ten Bajaja, na kteryho porad cekam, tak se treba na nejakou romantickou dovcu taky vydam :D.
    DUSSICKA
    DUSSICKA --- ---
    tak jsem se konecne vratila z cest.. parada... navsteva Lymingtonu pekna, ale Skotsko a Edimburg uzasny... lozila jsem po horach, plazich.. takze se moc na kultuuuru nevyptavejte... ale supr oddych.. a pro vsechny, co me znaj asi nepochopitelne, ale celou dobu bez alkoholu.. az na dvojku vinecka a cerstve ulovene rybe... mnam... lidi jsou tam prijemny.. teda apson v tech zapadlejch vesnickach.. a jak vy tady? skola? prace?
    WERII
    WERII --- ---
    SKILLA: Ja trucuju. Posledni dobou me Nerabus neuveritelne rozciluje. Ve vecernich hodinach bych ty jeho spoje jednou za hodinu nejradsi nakopla...
    SKILLA
    SKILLA --- ---
    nak nam to tu stoji.
    WERII
    WERII --- ---
    MURIELLE: Jeee, fakt? No tak to je super, treba mi vytvoris pratele mezi mymi spoluzaky :D
    MURIELLE
    MURIELLE --- ---
    MURIELLE:
    che sranda,milý to bylo.jsme tam s trevem celou dobu lítali a všechny zvali na halloween party.měla jses přidat,byla tam i nějaká holčina,co studuje to samý co ty-tak jsem jí hned na tebe nasměrovala
    WERII
    WERII --- ---
    MURIELLE: a co vcerejsi couchsurfarsky sraz?
    WERII
    WERII --- ---
    GEEKON: Nevidany komfort, ze? No hlavne je pln samych prijemnych lidi 8-)
    MURIELLE
    MURIELLE --- ---
    WERII:
    no to každopádně-mojí chvilku mi někdo nevezme!přemejšlim nad-čau lásko a zagorkou
    MURIELLE
    MURIELLE --- ---
    šokující
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam