• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WERIINERABUS aneb co jsme si na palube nestihli rict
    WERII
    WERII --- ---
    Ples byl luxusni, dala jsem si za tebe, Dušanko, dvojitýho ruma! A tak neni divu, že mi ted realita připadá celá taková v pohybu... jako by se točila...
    PAFCA
    PAFCA --- ---
    DUSSICKA: Ja fotim a hažu to pak na rajče, tak Ti sem pak hodim link. Tak neplakej dušičko, neplakej...
    WERII
    WERII --- ---
    DUSSICKA: No jasny! Ja osobne teda nemam cim fotit, ale jestli narazim na nejaky vypeceny snimky, nalozim je na palubu Nerabusu ;-)
    DUSSICKA
    DUSSICKA --- ---
    WERII: nejlepe vsechno.. ale ve spravnem poradi:-))) jesltli budou naky fotky.. nevahejte je sem pak dat:-) rada se pokocham:-)
    WERII
    WERII --- ---
    DUSSICKA: Jee, ja taky pocitala s tim, ze tam budes, kocicando! Tak ja si dam za tebe tanecek a neco dobryho k piti, ju?
    DUSSICKA
    DUSSICKA --- ---
    PAFCA: nech tohooo... taky me to mrzi... obavam se, ze to setkani sklenikovejch tvari se bude konat, teda pro me, asi az v lete, kdyz bude otevren free-d-bar:-)
    PAFCA
    PAFCA --- ---
    Cože Dušanko? Já sem se těšila že uvidim starý známý skleníkový tváře... :(
    DUSSICKA
    DUSSICKA --- ---
    dnes na plese??? achjoo.. a ja trcim zas v praci.. tak se vsechny paradnice vyfintete a uzijte si to:--)
    WERII
    WERII --- ---
    Tak doufám, milí cestující, že se uvidíme dnes na plese, he?
    WERII
    WERII --- ---
    ONDRAASH: Ja jsem ho hledala! Ale z okynka Nerabusu jsem ho nevidela...
    ONDRAASH
    ONDRAASH --- ---
    WERII: No já myslel, že si to neratovičtí přečtete a pudete ho hledat.
    WERII
    WERII --- ---
    ONDRAASH: tyjo, tak mi to tady máme i se zpravodajstvím :). No to jsme rádi, že to dobře dopadlo, uf. Díky za info!
    ONDRAASH
    ONDRAASH --- ---
    08:59 Rumunského pohřešovaného chlapce z Neratovic nalezli ráno kolem osmé hodiny náhodní kolemjdoucí spícího mezi obcemi Odolena Voda a Kopeč na rozhraní okresů Mělnicko a Praha-východ. Chlapec byl odevzdán policistům.
    ONDRAASH
    ONDRAASH --- ---
    22:34 Policisté pátrají po jedenáctiletém chlapci z Neratovic, který byl naposled spatřen krátce před polednem. Chlapec jménem Zaharia Lavinius Mihai je rumunské národnost. Chlapec zmizel v přízemí domu, kde bydlí.
    WERII
    WERII --- ---
    wow, no nezávidim. Já jsem v teple domova, dneska jsem zdolala čtyřhodinovou zkoušku a od půl šestý se přemlouvam k pořádnejm činnostem - a pořád nic. Bída.
    DUSSICKA
    DUSSICKA --- ---
    WERII: a ted se nachazis kde? ja jeste trcim v praci, jedu poslednim...
    DUSSICKA
    DUSSICKA --- ---
    WERII: tak to teda vypisovat nebudu, aby to nebylo napadny:-))) dekuju...
    WERII
    WERII --- ---
    DUSSICKA: ja tam nepsala nic a ta ženská v nerabusu mi to tam napsala sama. Platnost do 30.6. 2008
    DUSSICKA
    DUSSICKA --- ---
    WERII: jj.. porad makam na tom samym miste.. i kdyz uz jakou dobu vyhrozuju se zmenou... zatim mi zalepili pusu milou premii:-) kdyz uz jsme u tech slevenek na nerabus.. jak tam mate vyplnene policko platnost od do... razitko jsem si sehnala, jen abych tam nepsala nejakou blbost:-)
    WERII
    WERII --- ---
    MURIELLE: Zláťo, kdypak si přijdeš pro kaktus? Volá po své nové paní!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam