• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WERIINERABUS aneb co jsme si na palube nestihli rict
    DUSSICKA
    DUSSICKA --- ---
    WERII: prijedu prijedu.. jen jeste nevim presne kdy... ale dvacateho mi prijizdej kamosi, ktery byli dlouhou dobu v Anglii, takze nejspis ten vikend pobudu v Nera..bychom se jeste urcite na necem dohodly:-)
    DUSSICKA
    DUSSICKA --- ---
    PAFCA: jedu jeste na svatbu.. zatican to ve dvanact.. ja tam budu pocitam tak od peti:-) musim se prevleknouti a tak vid:-) nepujdu tam prece v podpadkach:-)
    braaacha se mi zeniii.. to aby vedela i Werii:-)
    PAFCA
    PAFCA --- ---
    DUSSICKA: to seš šikulka! hele budeš na tom CF už odpolčo?
    WERII
    WERII --- ---
    Jeee, gratuluji, Dusanko! Hele a kdy se za nama prijedes podivat?
    DUSSICKA
    DUSSICKA --- ---
    ja jsem o vikendu nikde nebyla.. ale zato jsem dodelala zas sice jen kurz, ale preci, mam certifikat... "uspesne jsem absolvovala a uspesne zakoncila akreditovane studium Zaklady vyrazovych-arte technik"... zni to docela pekne:-)))
    MAYA_BIU
    MAYA_BIU --- ---
    díky za pozdravy :)
    v sobotu mam titulkovací mcjob a asi přijedu až poslednim busem a už to nestihnu :(
    WERII
    WERII --- ---
    MAYA_BIU: Jojo, reggae meeting luxusní akce. A pozdravuje tě Johnny ;-)
    PAFCA
    PAFCA --- ---
    MAYA_BIU: mělas jet s náma na Reggae meeting, byla to super párty... "kontroluuuuj" :))
    PAFCA
    PAFCA --- ---
    půjdem v sobotu na Toxique?
    MAYA_BIU
    MAYA_BIU --- ---
    strasny, vsude plno divnejch lidi hudba desna {jak to zhodnotil pepa: kdyz sem je videl v roce 2003, tak po nich lidi hazeli kelimky.. no a ted hrajou furt to samy, jediny, co se zmenilo je to, ze po nich lidi nehazej kelimky; bubenik traged :D}
    no tesim se na nejakou privat party s vama a ne s rostenkama a toyema ze siroko daleko {idealni by bylo, kdydby nekdy prselo, to tam nikdo nebude :]] cheche
    PAFCA
    PAFCA --- ---
    Byl někdo včera ve Free-d? Jaký to bylo?
    DUSSICKA
    DUSSICKA --- ---
    PAFCA: dobre ty:-))))
    PAFCA
    PAFCA --- ---
    DUSSICKA: Super. však já Ti, Burnsy, ukážu že green peace celej festák zválcuje. Lisa S :)
    DUSSICKA
    DUSSICKA --- ---
    PAFCA: vyyyyborne... mnu si ruce jako Mr. Burns:-)))
    PAFCA
    PAFCA --- ---
    DUSSICKA: jééééé, potkáme se, já tam budu storpoooo :)) juchu
    DUSSICKA
    DUSSICKA --- ---
    tak aprdooon zeny... opravdu je to soukroma party.. me to jen nedoslo... ja tam nejspis nepojedu.. nejsou na to finance:-/// tak jestlize me naka budete chcit zastoupit, myslim, ze nebude problem... snad uz tam za ty roky nekoho znate:-)))
    ja bych chtela informovat o culture festu v Mlade Boleslavi.. 14/6... tam urcite budu.. myslim, ze program taky neni nezajimavej.. tak mrknete a dorazte:-) rada vas pohostim v mem meste:-)
    www.culture-fest.net
    PAFCA
    PAFCA --- ---
    EFFKA: a ještě se řádně projdeš :)))
    EFFKA
    EFFKA --- ---
    PAFCA: chachá, to asi né :-)
    a 14/6 navigators. to se pěkně projedu Nerabusem :-)
    WERII
    WERII --- ---
    ježiš zase Skyline?? Co s nima pořád maj? Ještě že hrajeme na RM :))
    PAFCA
    PAFCA --- ---
    ha, cizinec na palubě :))) bohužel otvíračka ofiko se nás netýká :)) třetí akci za večer už asi nestíháme, co??? :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam