• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WERIINERABUS aneb co jsme si na palube nestihli rict
    WERII
    WERII --- ---
    28. To už je dlouho... a přes prázdniny neuplatňujou ani studentský slevy. Jsou to kurevský držgrešle. thank you Lord for living in Prague...
    EFFKA
    EFFKA --- ---
    hele, ty mrchy zdrazili bus, nebo se mi to jen zda? z 24 na 27 Kc?
    WERII
    WERII --- ---
    PAFCA: no tak to je teda pech! Ale ještě že tě máme, protože by tahle informace naprosto nerušeně prosvištěla kolem mě a já bych si jí ani nevšimla.

A v kauze "případná volba" si asi vypíšu všechny plusy a mínusy, abych se pak mohla racionálně rozhodnout :)
    PAFCA
    PAFCA --- ---
    jak byl ten průzkum kolik kde jezdí lidí, zjistilo se že linka neni tak vytížená a jelikož dostali od magistrátu málo peněž, omezujou...

docela mě to sere, takle se mi to moje parádní cestování ještě zdelšuje :) (hmm, werii, mozná dalsí pozitivum pro pripadnou volbou.... ehm ehm)
    WERII
    WERII --- ---
    PAFCA: cože?! Fakt?? Proč?
    PAFCA
    PAFCA --- ---
    ale užijte si to, ja jezdim z kozelce do letnan a je to labůžo tam v mezipolí kde neni ani ovoce-zelenina abych si koupila jablíčko. navíc odedneška polovina souprav končí už na Ládví :))))
    WERII
    WERII --- ---
    to bohužel nevím, na stránkách ale nic nepíšou, tak jsou to třeba zatím opravdu jen zvěsti.
    MAYA_BIU
    MAYA_BIU --- ---
    a nevíte, co je pravda na těch zvěstech, že to bude jezdit už jenom do letňan?
    WERII
    WERII --- ---
    já bych jim tam nejradši poslala nějakou stížnost. ta firma mi fakt leze krkem
    MAYA_BIU
    MAYA_BIU --- ---
    nerabus na silvestra teda zklamal, ještěže existuje mamabus ;)
    taky brý nový krok všem
    PAFCA
    PAFCA --- ---
    kdo by to byl tušil, že 31.12. pojede poslední nerabus do phy v 18.05????? :))
    Jinak pěknejnovejštastnejveselejzdravej!!
    WERII
    WERII --- ---
    Naopak! Já jsem dost zchladila motory 8-)
    PAFCA
    PAFCA --- ---
    DUSSICKA: to se Ti nezdá :)))
    DUSSICKA
    DUSSICKA --- ---
    PAFCA: se mi zda, ze ste nak zensky zvlcely posledni dobou.-)
    PAFCA
    PAFCA --- ---
    já nemůžu, jelikož sem se v tý posteli nacházela taky :)) ehmehm
    DUSSICKA
    DUSSICKA --- ---
    HEPTA: tak naprav Pafcinu nesdilnost, ne.-)
    HEPTA
    HEPTA --- ---
    DUSSICKA: a já uz to vim...chéééé, sem si to zjistila jinde kdyz je pafca takova nesdilna
    DUSSICKA
    DUSSICKA --- ---
    PAFCA: tak to uz zacinam bejt zvedava i ja.-)))
    PAFCA
    PAFCA --- ---
    HEPTA: trošku rozpolcená osoba, ne??podrobnosti sou takový pikantérie, že by nyx zčervenal kdybych to napsala :)
    WERII: Jo to asi jo :)
    WERII
    WERII --- ---
    HEPTA: Hele já bych možná z tohohle klubu měla udělat privátní, začíná to tu být krapet kompromitující :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam