• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TIGREChambara / Chanbara - Samurai Cinema (Akira Kurosawa, Kihachi Okamoto, Masaki Kobayashi, Hideo Gosha.. a dalsi)

"In all my films, there's three or maybe four minutes of real cinema."
    Akira Kurosawa

rozbalit záhlaví
    MURPHY
    MURPHY --- ---
    lidi, neumíte někdo někde vyhrabat machibuse (incident at blood pass)? fakt bych to chtěl. mifune (jako yojimbo) a katsu

DETAIL: mno tak mě nechává skateboarding a kultura kolem naprosto chladnym, ale video je udělaný dobře;)
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    DETAIL: reagoval jsem na teaser - druhy link zkouknu az budu na nejakem normalnim pripojeni :)
    DETAIL
    DETAIL --- ---
    TIGRE: Reaguješ už na ono "plné" video? Ono nejde spíš jak o inspiraci tak spíš o použití těch samplů hudby a "celkovej příběh", víš co ;)

Tak tady to je.

Cesta Skatemuraie
    http://uk.youtube.com/watch?v=iyC-06GM_to

TIGRE
    TIGRE --- ---
    DETAIL: tyjo me to docela bavi, ale musim se priznat, ze tu inspiraci samurajskymi pribehy tam vidim pouze hodne lehce. Ale video je to sympaticky, jsem zvedavy co se z toho vyklube.
    DEFILA
    DEFILA --- ---
    TIGRE:
    sam jsem zvedav jak moc bude dlouhy, i kdyz zatim u me vevodi jeden dil z prvni petky, zbytek je sice taky super, ale misty mi vadi, ze nektere vtipky se vzajemne vykradaji z predchozich dilu, sice u nich dojde k inovaci, ale i tak clovek vi co ma cekat..

--- spoil ----

(: ketsok yrh o es andej ona
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    DEFILA: tesim se pak na tvuj ultimatni report o zatoichim ! :)
    DEFILA
    DEFILA --- ---
    PNS:
    twilight samurai je velice dobre koukatelna vec
    ja jsem ted zvedav na avizovane yami no karyudo

P.S. echo o eposu o zatoichim dam vedet az to zkouknu cele (zatim jsem na 14.dilu :))
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    DETAIL: ahoj no diky, ja ho hlavne ted spis zanedbavam, ale planuju jeho resuscitaci. Jinak, kdyz uz tu budu delat OT sebepropagaci a honit si ve vlastnim auditku nechambarove triko, tak kdyby te to zajimalo tak ted jsem dal do kupy blog http://tygr1981.blogspot.com/, ale vicemene je to jenom zrcadlo meho paralelniho auditka na nychu..
    DETAIL
    DETAIL --- ---
    TIGRE: Tyjo jsem nevěděl že máš takovej dobrej blog. Moc zajímavý věci tam. Měl ses pochlubit :-)
    PNS
    PNS --- ---
    TIGRE: Tak jsem si to taky sehnal a líbilo se moc. Yamadovy filmy jsou asi moje krevní skupina. Ještě mě čeká Twilight samurai. Hidden Blade zatím vede.
    DETAIL
    DETAIL --- ---
    TIGRE: Jasně, je to jen ukázka na "celé video s celým příběhem", který uploaduju na net o weekendu... dám vědět ;)

PNS: díky moc vážím si toho 8-)
    PNS
    PNS --- ---
    DETAIL: Já už viděl a IMO povedený. Dost povedený .
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    DETAIL: nejsem na dobrem pripojeni ale v tydnu se na to kouknu a poreferuju - jsem zvedavy a tesim se ! :)
    DETAIL
    DETAIL --- ---
    Udělal jsem takový skromný video inspirované samurajskými příběhy. Zatim jsou venku jenom jeho teasery. V tom druhým jsem v hudbě v pozadí vysamploval část z Yojimba a použil mluvené slovo z Dai Satsujin. Snad to nikoho z vás neurazí :)

Skatemik Dogz - Way Of Skatemurai Teaser #2
    http://uk.youtube.com/watch?v=BT9g4vmv2cI

TIGRE
    TIGRE --- ---
    a co je to dobry ? stoji to za to ? :)
    MURPHY
    MURPHY --- ---
    já toho nalinkuju víc, ale teď v tom mám hroznej bordel, protože stahuju a vypaluju a comp mě při tom strašně fuckuje a šikanuje:/

hm - jinak jsem teď stáhnul nějakou Okatsu, tušim z konce šedesátejch, a je to hrozně surová a pekelná žena:). má to dva díly a jednu nějakou starší verzi, ze dvou jsem kliknul namátkou po jednom místě a v jednom někomu připichovala ruku k zemi a ve druhym někomu probodávala uši. znáte to někdo?

TIGRE: jj, nakadai na mě funguje úplně jinak než mifune, ale stejně tak dobře - už jen ten jeho ksicht je fakt zlej:))
    DEFILA
    DEFILA --- ---
    MURPHY:
    uz taham, sice pres torrent, ale taham :)
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    ha to vypada dobre, nakadai je zaruka slusneho nasupu u me zatim vzdycky :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam