• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TIGREChambara / Chanbara - Samurai Cinema (Akira Kurosawa, Kihachi Okamoto, Masaki Kobayashi, Hideo Gosha.. a dalsi)
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    jsem linej to nekam uploadovat - ale google rika ze je to na rapidu tady: http://rapidshare.com/files/78656395/Outlaw_Masters_of_Japanese_Film.zip :)
    SEEKER
    SEEKER --- ---
    btw sem tu kdysi nahazoval knihu o japonských žánrových režisérech, která se mi nějak záhadně ztratila při přeinstalovávání kompu. nehodil by mi jí někdo pls?
    SEEKER
    SEEKER --- ---
    TIGRE: jj, naprosto nekoukatelné. vydržel sem asi 20 min. Originál sem zatim neviděl...
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    MURPHY: me tenhle film docela bavil - je to sice becko, ale v podstate moc prima - slysel jsem ze ten remake - tusimze nazev Mise 1549 stary asi rok nebo dva ma byt ale docela velke zlo :)
    MURPHY
    MURPHY --- ---
    DEFILA: to by bylo super, dám vědět do pošty

btw moc to sem sice nepatří, ale teď jsem nedávno koukal na poměrně úchylnou záležitost g.i. samurai se sonny chibou - je to fakt magořina, ale nenudí to:)
    DEFILA
    DEFILA --- ---
    mam hardsub primo ve filmu, nechces to pss postat nekam na FTP? nebo nekam?
    MURPHY
    MURPHY --- ---
    DEFILA: to jsem stáhnul taky (přes rapid) a neseděj mi title. neposlal bys mi je? třeba k tomu budou pasovat...
    DEFILA
    DEFILA --- ---
    sehnal jsem si klasiku a to uplne puvodniho Tange Sazen yowa: Hyakuman ryo no tsubo aka Sazen Tange and the Pot Worth a Million Ryo z roku 1935 jsem velmi zvedav :)

http://www.imdb.com/title/tt0027076/
    SPUTANSKI
    SPUTANSKI --- ---
    nemate nekdo nahodou ceske titulky k Bushi No Ichibun (Love And Honor) ? nemuzu nikde najit....
    MURPHY
    MURPHY --- ---
    já teď zkouknul the magoichi saga s nakamurou a katsuem (v roli ody nobunagy:D), v menší roli se objeví takashi shimura (7 samurajů, godzilla..). je to poměrně mělké a i přes potentní téma (nájemný třítisícový oddíl střelců představuje určující váhu v rozdrobeném japonsku) zlehka vousaté. přesto můžu celkem v klidu doporučit - 6/10
    http://www.imdb.com/title/tt0066373/

no a taky jsem konečně zkouknul ten ken - byť, narozdíl od dvou zbývajících částí (trilogie zabývající se vztahem mistra a studenta), nejde o chambaru, určitě stojí za vidění. odehrává se v prostředí školního oddílu kendo, ichigawa hraje asketického, disciplinovaného kapitána. téma je zpracované mistrně a otevírá řadu otázek, misumi ví, jak natočit kvalitní snímek. nechci spoilovat, takže rovnou: 7-8/10
    MURPHY
    MURPHY --- ---
    DETAIL: hoď mi do pošty mail, pošlu..
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    doma mam anglicky, ale ne tady s sebou.
    DETAIL
    DETAIL --- ---
    Hele máte někdo titulky na Sword Of The Beast? Jsem si ten link na downloady smáznul, ale zkouším jestli to náhodou někdo nemáte ty titule? :)
    MURPHY
    MURPHY --- ---
    PNS: super, už se těšim. btw někde jsem narazil na verzi z r. 1913, to musí bejt fakt úlet..
    SEEKER
    SEEKER --- ---
    DEFILA: jj, to mě taky trápí, pokoušel sem se to "obcházet" zrovna, ale když jsem minulý týden v pátek zjistil že mám od neděle naspáno 16 hodin a pak jsem se celý víkend probíral (respektive teda spal spíš žejo), naznal sem že tudy cesta nevede :)
    DEFILA
    DEFILA --- ---
    PNS:
    ae to ja bych si to nasel,ale najit si cas na vysledovani dalsi chambary bude horsi ....

take bych mel asi opravit svuj puvodni prispevek na -> sehnat si cas na sledovani 47 roninu...

vazne bych uvital kdybych nepotreboval spat, to by se stihlo veci navic :o)

PNS
    PNS --- ---
    DEFILA: postoval jsem to tady, podívej se do historie nebo dej vyhledat termín "Chushingura"
    DEFILA
    DEFILA --- ---
    PNS:
    hmm supa, ted abych si jen sehnal 47 roninu :))
    PNS
    PNS --- ---
    Překlad 47 roninů: Mám hotovo 1.CD ze 3, resp. nějakých by voko70 minut (z cca 200)
    DEFILA
    DEFILA --- ---
    mno vzhledem k tomu, ze se mi blizi ke konci serie se ZatoIchim (respektive dosledovavam 18.dil) tak uz jen 8 (do toho nepočítám tu variantu Takeshi Kitana (schvlane uvadim takhle, v celkovem rozpisu uvedu proc :o))

a uz mam vyhlidnutych dalsch nekolik veceru... kdybych nmel tolik povinoti, tak se uzavru jen do sveta chambary .) - pro pristi sledovani se vrhnu do viru Nemuri Kyoshiro
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam