• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TIGREChambara / Chanbara - Samurai Cinema (Akira Kurosawa, Kihachi Okamoto, Masaki Kobayashi, Hideo Gosha.. a dalsi)
    MURPHY
    MURPHY --- ---
    SKATEMURAI: jo, to mám, ale je to 13 dvd
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    SKATEMURAI: "nejvic" by sis mel nechat na pozdeji. Jeste te par filmu ceka ;).

Ze zacatku je dobrej dil treti - kde se odhali neco z jeho minulosti. Pak je dobrej dil, kde poprve je poradne krev (nevim presne kde). V druhe pulce se mi libil 17ty dil, kde je dobrej protivnik.
    Kazdopadne chci rict, ze cela serie o Zatoichim je vyborna. Urcite ale ne pro kazdeho - vzdyt se zapletky vicemene opakuji a zloduchy hraji i nekdy stale stejni herci (v kazdem dile zabiti - jako kenny :)). Vse ale stoji na charakteru Ichiho, ktery je vskutku originalni.

ad obycejnost: takovy dojem z nej tedy vubec nemam. Asi to prijde z dalsimi dily. Naopak je velice neobycejny - vynikajici sermir ("nedokazu si predstavit, jaky bys byl sermir, kdybys nebyl slepy") se skoro nadprirozenymi smysly. Me osobne vzdy potesi jeho pohrdani falesnymi autoritami a jesitnost a tvrdohlavost - a to i tvari v tvar proti osvicenym mnichum, kteri pokouseji jeho pevny charakter.
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    KERBOT: uz jsem nad tim zlomil hul .)
    KERBOT
    KERBOT --- ---
    pripominky ohledne fontu opet na ID MANNY! .-)

[ Promítání v Utopii aneb Monkey Kru uvádí.... ]
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    vim ze je to tezky ot a zhuverilost ale stejne to sem dam -
    http://www.youtube.com/watch?v=9mJBUc74cBo
    KERBOT
    KERBOT --- ---
    ja jsem zase trochu nedoresil text anotace - udelal jsem asi 10 finalnich zmen a na dve zapomnel, ale prepisovat uz to nebudu. jsem nejak roztrzitej pri pondelku
    KERBOT
    KERBOT --- ---
    TIGRE: uz mu to lifruju do icq!
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    KERBOT: az ho uvidim jestli si vzpomenu tak reknu - prijde mi ze to pismo ty jinak pekny plakaty dost hyzdi... :/ ale konec OT
    KERBOT
    KERBOT --- ---
    TIGRE: ja uz prisnejsi kritiku vzdal. ale preposlu mu tvuj nazor, pokud mu to nereknes sam.
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    KERBOT: super ale tyjo rekni makakovi at uz si konecne stahne nejake normalni fonty na ktery jde koukat .)
    KERBOT
    KERBOT --- ---
    SKATEMURAI: ta je proste bozi.
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    super super super ! :)
    KERBOT
    KERBOT --- ---
    MALLORYNOX
    MALLORYNOX --- ---
    KFF: jj, u toho jsem taky rvala:(
    KFF
    KFF --- ---
    KERBOT: Az dojde na Mizoguchiho, tak prosim nezapomen na Milostnici Oharu: http://www.imdb.com/title/tt0045112/
    KERBOT
    KERBOT --- ---
    az bude program, tak sem hodim link
    VIDOCQ
    VIDOCQ --- ---
    KERBOT: super díky :)
    KERBOT
    KERBOT --- ---
    VIDOCQ: ty stranky nemakaj, posilam to mailem, posila to am180 mailem, posila to i utopie mailem. jeste je o tom filmovym klubu auditko na nyxu i na cyberspace, jeste hazeme event na facebook.
    muze prijit kdo chce a je to zadarmo, promita se z notebooku, neco vyslo na dvd, zbytek pojede z kvalitnejsich ripu.
    VIDOCQ
    VIDOCQ --- ---
    KERBOT: a je to jen pro zvaný(registrovaný)? nebo můžu normálka dorazit ... když jsem si díval na stránky toho klubu tak ta filmová sekce po mě chtěla nějaký login nebo co
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam