nic, jen mi to pripada trochu trapny napodobovat jiz jednou vymyslenej a davno uskutecnenej happening. Respektive me to prinde i trochu nedomysleny ze strany IE. "We cause scenes" mi prinde jako vybornej napad, sleduju jejich aktivity docela dlouho, a to co me na om fascinuje uz dlouho je prave ta originalita, neopakovatelnost, jedinecnost okamziku. Pokazde prisel agent Todd s necim novym neokoukanym. Lidi, kteri byli na maillistu IE se dycyk dozvedeli jenom kam maji prijit, popripade co si maji vzit, ale co se bude dit se dozvedeli az na miste. Kouzlo prekvapeni.
Ale "hej podme se zmrazit" je uplne prevraceni puvodni ideje. Bohapuste trendy huraaa-napodobovani, navic s predem znamymi vysledky. Spousta IE misi je spise poulicnim divadlem, zmrazovani v case je takova akce na efekt pro hodne lidi.
Nechci znit jako nejakej zkyslej skarohlid, naopak, je super, ze se i u nas najde dost lidi, kteri sou schopni investovat svuj cas a energii do recese. To je bajecny. Na druhou stranu, proc nevymyslet neco originalniho? Proc to nedelat podobnym "utajenym" zpusobem? Jedinej problem takove vetsi recesivni subverze je dostatek lidi a napadu. Lidi by koukam byli.