• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRAZY_IVANHumanART.cz - klub pro příznivce, členy i odpůrce tohoto uměleckého serveru
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    EDWAR: No... ehm... :)))
    HARDCABB
    HARDCABB --- ---
    prej ty stranky.. to ivan chudak asi nerozdejcha :)
    EDWAR
    EDWAR --- ---
    tak sem ty stránky zkoukla...a tohle mě fakt baví:)
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    IM_MORTAL: Obdivuju jak to může někdo vůbec nakreslit :))

IM_MORTAL
    IM_MORTAL --- ---
    CRAZY_IVAN: to je hodně dobrý ;)
    IM_MORTAL
    IM_MORTAL --- ---
    CRAZY_IVAN: dík - pročtu a zkusim se poučit;)
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    IM_MORTAL: Hele, jestli se fakt chceš focením víc zaobírat, tak doporučuju stránku http://fotoroman.cz/

já - když jsem začínal - tak jsem si to díkybohu přečetl a mojí tvorbu to posunulo o několik tříd výše, co se kvality a kompozice týče.
    IM_MORTAL
    IM_MORTAL --- ---
    CRAZY_IVAN: přemejšlela sem nad tim, kamarádka se tam dostala (s otřesnejma) básničkama. takže to asi udělám až bude čas....ale kdyby se někomu chtělo probrat se tou mojí galerkou, jestli je tam nějaká dobrá fotka, tak klidně může (ve photogrrafiích me všichni fuckujou)...;)
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    IM_MORTAL: Hele, jestli se tam chceš dostat skoro na tutovku, tak ti poradím jak na to... Jestli máš nějaké tři literární díla, tak se registruj s dovednosti "Literatura" a pošli tam ty tři díla. Jako spisovatel se tam dostane skoro každý a pak můžeš známkovat a hodnotit i grafická díla a časem i zažádat o dovednost grafickou (přidávat fotky a grafiku) a mezitím se třeba radit na fóru s výběrem a tak.
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---

uživatelka Maagdalenka autoportrét:
    IM_MORTAL
    IM_MORTAL --- ---
    CRAZY_IVAN: stačí se podívat sem: www.immortal.rajce.idnes.cz
    samozřejmě, tam nepostuju nějaký ty děsy, snažila sem se (nejsem si jistá, co už to přesně bylo). no tak kdyby se někdo nudil a chtěl mi pomoct při výběry, abych se tam konečně dostala ;)
    a tap ovídka je tady: http://www.gates-to-soul.wz.cz/killing%20angel.html
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam