• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MIXXXParamaniac ::dont walk, go fly (also for hang-gliders)
    QUIP
    QUIP --- ---
    WE_RUN: zvyknes si i na druhej padak, ja jsem svuj Fides tahal 10 let :) Oprava na Atis 2 za 12 tisic, to je cena celeho padaku v bazaru, takze to snad ani nema smysl nechat opravovat, ne?
    WE_RUN
    WE_RUN --- ---
    QUIP: Já si hyenu někam napíšu a proberu to, děkuju. Kamarád spolupracuje s "géčkem", takže ENB by taky mohlo bejt řešení. Prej jsou ty jejich béčka taky dobry, no...... uvidíme. Těžko se mi vzdává mýho prvního padáku. Obrečela jsem ho hrozně :)))
    QUIP
    QUIP --- ---
    WE_RUN: my jsme presedlali na SkyCountry Scooter alias El Speedo Jimmy.
    Duverne mu prezdivam hyena :)) Ale jo, kdyz to leti, tak to lita pekne, jen ty usi se mu obcas nechtej narovnat, kdyz je na chvili sklopim. :)
    WE_RUN
    WE_RUN --- ---
    Ahoj :) Náhodou někdo křídlo ENB k prodeji? Měla jsem do teď Atise 2 a byla jsem strašně spokojená (krásně točivej, odpustil mi fakt všechno), jenže moje drahá polovička mi ho zničila, když mu ho vcucla krosna :( Oprava 12.000 Kč a porozita už je za 3, tak přemejšlím, že bude lepší koupit novější a lepší křídlo. Kdyby jste někdo měl nějakej tip, nebo i padák k prodeji, tak dejte prosím vědět.
    4PTO
    4PTO --- ---
    QUIP: Tak pošli cislo do pošty prosim. Vezmem si to s kamosem a pak to zase přidáme dal. Díky!
    QUIP
    QUIP --- ---
    4PTO: Pardon, ze jsem to nenapsal rovnou - Praha 7. Je toho pekna hromada, takze to chce asi autem :)
    4PTO
    4PTO --- ---
    QUIP: To bych teda mel! Precetl bych a stejnou cestou bych predal dal. Odkud jsi?
    QUIP
    QUIP --- ---
    Kdyz je tu tak mrtvo ... tak kdyby mel nekdo zajem, daruju za odvoz asi 8 rocniku casopisu Pilot http://www.laacr.cz/stranky/casopis-pilot/obsahy-casopisu-pilot.aspx
    MARNAL
    MARNAL --- ---
    Moc litani tam neni tak snad to pro vas nebude ztrata 2 minut
    Cruising
    https://vimeo.com/213569444
    ZIGI
    ZIGI --- ---
    DOCENT: foceno v 11 hodin po pristani. A jsou to zavodni Fidesy, nehanet prosim :-)
    DOCENT
    DOCENT --- ---
    Tak to je fotka z rána nebo co to tam je za sebevraha se SKYem :)
    4PTO
    4PTO --- ---
    ZIGI: Videl jsem na fb ty starty:D
    ZIGI
    ZIGI --- ---
    4PTO: No vcera to bylo chvilema zabavne... a dneska jakbysmet... Kolem poledne se to na startu splhalo na 8m/s. Ale predtim to bylo celkem bez problemu a politani s trochou jarni termiky bylo fajn.


    4PTO
    4PTO --- ---
    ZIGI: Nejsem z prahy, ale byl jsem tAm jednou s rogalem kdyz funelo a samozrejme to vsechny padacky zafoukavalo a zafoukavalo. Byla sranda pozorovat je pak v kotrmelcich :))
    ZIGI
    ZIGI --- ---
    Jeviněves dnes :-)

    WE_RUN
    WE_RUN --- ---
    SKYE: Díky za odpověď.... jsem bohatší zase o další pohled na věc. Prve mi hlavně šlo o čas, který bych musela věnovat tomu obíhání a vyřizování, protože toho mám zrovna extrémní nedostatek. Postupem času jsem se ale dopídila k tomu, že to vlastně ani není potřeba a že tu přihlášku stačí poslat poštou. Členství udělám od příštího roku. Vyjde to na pár korun a pokud to pomůže nějak talentům, tak to udělám s radostí.
    Jinak ostatní věci asi nevyužiju. Jo a naviják mě pobavil...o tom jsem ani nevěděla :D
    SKYE
    SKYE --- ---
    WE_RUN: Jde tady i o neco jineho, kdyz jsi slenem LAA a Svazu PG, tak tim svazu pomahas i oproti jinym svazum v ramci LAA - svazdostava i prispevky podle poctu clenu na jine aktivity, je mu pak prikladana vetsi dulezitost a ma pak vyhodnejsi pozici pri vyjednavani a boji s jinymi svazy. Nehlede na to, ze penez v PG je zoufale malo, i tech par drobnych, treba na talentovanou mladez, ma smysl. Tobe muze clestvi svazu krom casaku a mapy (coz asi nema nejak velky prinos) prinest dotace na navijak a zdarma prebaleni zalozniho padaku. Nutny to tedy není, ale pro svaz je to celkem pomoc a podle me je to proste dobra vec, ktera neuskodi, ale naopak pomuze.
    WE_RUN
    WE_RUN --- ---
    TOM: my jsme pres asociaci pojistovali padaky. Myslim, ze je jedno, jestli je pojisteny kridlo, nebo pilot. Tusim, ze to stalo neco kolem 500,-. Nicmene se to delalo pres pritele, kterej je normalne clenem...
    TOM
    TOM --- ---
    WE_RUN: ta pojistka je zákonná nutnost. A bez členství je tak drahá (teda..bývala, myslím), že se nevyplatí nebýt členem.
    WE_RUN
    WE_RUN --- ---
    KUBIS_IN: Super díky, tak ještě mi zbejvaj ty papíry :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam