• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KILLINEYGUNS N ROSES / CHINESE DEMOCRACY
    CUBICULA
    CUBICULA --- ---
    tak jako to sou kraviny...tohle je hrozne subjektivni...zkratka dle meho nazoru se hudba zmenila a axl neni zadnej alternativec
    CUBICULA
    CUBICULA --- ---
    KINGFISHER: hohó tak k tem bych fakt gnr ve svy dobe neprirovnaval
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    Motley Crue, ZZ Top..
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    CUBICULA: spíš kožený kalhoty s kovbojskejma botama ne? docela jedou bych řekl.. viz. Velvet Revolver, Audioslave, Stone Temple Pilots atd..
    CUBICULA
    CUBICULA --- ---
    KINGFISHER: jenze "styl" metalicy jede furt ... kdezto 80/90kovej hardrock a sjety elastaky na podiu uz ne
    KILLINEY
    KILLINEY --- ---
    album je odlišné od předchozích , a jsem tomu rád
    jediná škoda je to že po celý ty roky písničku po písničce někdo pouštěl na net , a nakonec jakoby novinek pro hotové album zbylo málo ,,

a na to že písničky jsou i 10 let staré , všechno to zní skvěle a čerstvě
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    GABRI: co tam je?
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    GABRI: ani ne.. něco mi už od začátku řikalo, že to nebude žádná sláva.. a taky že neni.. moc humbuku okolo a vůbec, axl je už trapnej..

CUBICULA: slyšel jsi nový album od metalliky? 20 let nazpátek jen to fikne..
    CUBICULA
    CUBICULA --- ---
    i kdyby byli ve stejny sestave taj toi bude jiny...dyk je to deset let a doba je jinde...probuh! :)
    CUBICULA
    CUBICULA --- ---
    fakt byl nekdo tak naivni, ze cekal guns n roses?
    GABRI
    GABRI --- ---
    KINGFISHER: To může říct opravdu jen dokonale zaujatý a hluchý člověk. Smazat si zasloužíš ty.
    KAROLINA182
    KAROLINA182 --- ---
    KINGFISHER: a
    FERDA_MRAVENEC: muzika mi sedí, ale guns n roses to vážně není....
    FERDA_MRAVENEC
    FERDA_MRAVENEC --- ---
    KINGFISHER: Já bych to tak hrozně neviděl. Možná měl Axl k GNR přidat číslovku 2, stejně jako Kocáb u PV2 :-) . Co se týče k těm elektronickým dodělávkám - naopak, krásně to tam zapadá.

Mé prozatimní hodnocení je 8/10
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    mažu to a budu radši dělat, že jsem to nikdy neslyšel..
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    Tak jsem to album sjel celý.. no a jako to rozhodně nejsou Guns N Roses.. je to kapela kde zpívá axl rose a název kapely je převzatý z kapely kde axl kdysi zpíval.. co se týče alba jako celku je to sračka.. ty elektronický pitominy jsou úplně špatný a celkově je to pěknej odpad.. a největší ostuda je ten název skupiny.. to s gnr nemá nic společnýho..
    GABRI
    GABRI --- ---
    KINGFISHER: To jsem si všim, ty ťululum.
    FERDA_MRAVENEC
    FERDA_MRAVENEC --- ---
    nečekané a X let odkládané se stalo skutečností :-) ................
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    o jeden příspěvek pod tebou je to zadarmo...
    GABRI
    GABRI --- ---
    V ČR se prodává za čtyři kila, jinde za dvě - viz necelých 7 liber zde: http://www.bangcd.com/productDetail.aspx?prod_id=8612
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam