• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAARLTADRM 3 - klub otcu z internetu "my uz mame vsechny ty pekla za sebou a ted se potykame s jinejma demonama"
    WOOTEEP
    WOOTEEP --- ---
    tak vcera jsem jel kolem crabu, zasel jsem pro novou dusi, zeptal se na hlavko (mel jsem tam vakl jako prase), jestli je to fakt na vymenu......a za 20min jsem odjizdel s namontovanym novym hlavkem Cane Creek Monsta a o 700,- chudsi........achjo......doufam, ze to aspon bude stat za to, vypada to celkem bytelne, tak snad to chvili odlita.......
    IGRACEK
    IGRACEK --- ---
    ZEWL: broukama
    ZEWL
    ZEWL --- ---
    PETR_TNT: čim se živí?
    PETR_TNT
    PETR_TNT --- ---
    KAARL: tjn, on je tata od huleni a musi myslet na to cim se zivi
    KAARL
    KAARL --- ---
    PETR_TNT: jojo sou lidi co nepremysli... :D ja sem tata od rodiny, musim myslet na ty co zivim...
    PETR_TNT
    PETR_TNT --- ---
    tjn. mt, jdu zkouknout katalog "kol" intersportu
    WOOTEEP
    WOOTEEP --- ---
    PETR_TNT: Karlos je ale zvlastni pripad
    PETR_TNT
    PETR_TNT --- ---
    KAARL: karlsson.remek to tam poslal na pevnaku 11m stylem, malem se nevesel do klobenky pod tim
    KAARL
    KAARL --- ---
    PETR_TNT: myslis ty od vykopavek?? nad tim jsem se svym pevnakem ani neuvazoval... a navic lajna s prescestakem zabrala celej den
    PETR_TNT
    PETR_TNT --- ---
    a co ty horni 3skoky? kdo je dal?
    ZEWL
    ZEWL --- ---
    hmm husty videa:DD
    KAARL
    KAARL --- ---
    strasna kvalita, kurva. jak docilit toho aby to bylo koukatelny???? zdroj je vcelku v pohode ale po uploadu uplne napicu
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    SKAUTIK: urcite :)
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    WOOTEEP: no ty voe : /
    KAARL
    KAARL --- ---
    WOOTEEP: no ty koki... hlavne ze je v pohode...
    WOOTEEP
    WOOTEEP --- ---
    sorrac panove, ze jsem se vcera tak narychlo zdejchnul bez rozlucky, ale muselo to byt...

malej ma prvni 4 sexy stehy, vse ostatni prej v pohode.....ale sedet skoro hodinu v Motole na detske pohotovosti, s 1,5 rocnim klukem s dirou v hlave, aniz by se nas kdokoli zeptal na neco jinyho, nez jestli jsme zaplatili 90,- poplatek me decanko sralo. No nakonec po 4 hodinach a 2 nasobnym projiti celyho spitalu (prece pohotovost, rtg a neurolog nebudou logicky nekde u sebe v jednom baraku) utahany a s nezlomnou duverou ve funkncnost naseho zdravotnictvi, odjezd z Motola k vratnici, kde jsme vysolili dalsich 230,- za parkovne.....prima nedele
    SKAUTIK
    SKAUTIK --- ---
    PEPAZZ: paada krasa, doufam zes tam nejel na poslled a priste se tam podkame :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam