• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAARLTADRM 3 - klub otcu z internetu "my uz mame vsechny ty pekla za sebou a ted se potykame s jinejma demonama"

TADRM doporučuje tato rádia

BassDrive.m3u jungletrain.m3u
    bassjunkees_studio1.m3u radio23_1ch128.m3u
    bassjunkees_studio2.m3u radio23_2ch128.m3u
    raggakings.m3u ABS Bluescast.m3u

krása, vzhled, fíky, datle, olivy, flašinet, křížovky, něžný čuník, ptáčci, kamaše, leginy, velorex, modeling, kristusky, bekovka, husí brk, sobí kel, l , pogování, Aťka Janoušková, Dalibor Janda, "Námořníci, děvenko.", http://www.sweb.cz/zlaznaty
    rozbalit záhlaví
    GEG
    GEG --- ---
    PETR_TNT: joo devinci to je stary myslim :))ale myslim ze se menuje Lucka
    PETR_TNT
    PETR_TNT --- ---
    GEG: bohouše? s De Vinci?
    GEG
    GEG --- ---
    hele nejedete nekdo zejtra na toho DEDKA u Berouna nebo kde to je a neberete sebou nakou kamosku co si ted koupila staryho dirtaka? a zacina jakoze jezdit...
    SKAUTIK
    SKAUTIK --- ---
    WOOTEEP: sslusny
    SKAUTIK
    SKAUTIK --- ---
    KAARL: zejtra jede na tocnou docela dost lidu minimalne banda z pribrami a s nema nejaky prazaci,..

tak pozdravujte Maacu
    PETR_TNT
    PETR_TNT --- ---
    KAARL: kurva jako hned bych jel znova, vcera to bylo vazne dokonaly. prumerku sem mel kolem 33 a max 55,6
    KAARL
    KAARL --- ---
    PETR_TNT: kurva. veleskoda. nicmene zejtra vylet tocna a zavist... kolem desaty odjezd z baraku
    PETR_TNT
    PETR_TNT --- ---
    WOOTEEP: tjn, je mozny ze to byly nejaky kelti, co tam nahore pak hazeli kladama a tak, no
    WOOTEEP
    WOOTEEP --- ---
    PETR_TNT: to sou mrdky......fakt nechapu tohleto..... :/

PETR_TNT
    PETR_TNT --- ---
    KAARL: sobota hodne lidi dedek, ja nic, ja uceni
    znicli ten trail co vede od altanu rovnou dolu a zacina 3 gapama http://dolekop.com/fotky/41294 a pak dlouhy tahly dably

timpadem sme jezdili FR trail a ja jako jedinej daval uplne vsechno, ostatni objizdeli i prescestacek
    KAARL
    KAARL --- ---
    PETR_TNT: kua. jakej a jak

jinak co sobota vydal bych se nekam do lesika na kopecek
    PETR_TNT
    PETR_TNT --- ---
    GEG: aha, heh, sry, jinak vcera super moc nejvic, jen nejaky zmrdi znicili jeden z tech trailu
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    PETR_TNT: to máš ještě dobrý :) já su mezi BO a BV na půl cesty :))
    GEG
    GEG --- ---
    PETR_TNT: jesi ty to mas kurva dost daleko tak nevim co ma rikat MADCAT z brna :)
    PETR_TNT
    PETR_TNT --- ---
    MADCAT: preklap,ale neva. hele ja bydlim uplne na severu prahy a taky to mam kurva dost daleko,ale to nejak neva
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    PETR_TNT: já už mám 3 roky poskládáno a na závist sakra daleko :))
    PETR_TNT
    PETR_TNT --- ---
    WOOTEEP: no ty píčo, to by nasralo i mrtvyho. tesim se az se s nim nekde ukazes!
    WOOTEEP
    WOOTEEP --- ---
    PETR_TNT: hosku, zejtra mam robotu, v patek taky......:/ kopat prdele, ale proste tenhle tejden zabitej :/
    WOOTEEP
    WOOTEEP --- ---
    MADCAT: PETR_TNT: kuci, ja vim ze to bude znit jako klise, ale na zivo, ten ram vypada 100X lip a fakt to neni tak velky jak se takhle z fotky zda......jsem rad, ze jsem zvolil tu 17", protoze je to tak akorat na mejch 186 cm a ted vim, ze by jsem se na Tosa Inu v 15 nevesel.........
    je to prdelka romanticzna....
    Navic kucii z FRbikes.cz fakt prijemny, utulnej malej kramek nabitej vecickama, pockali v shopu skoro hodinu po zaviracce nez jsme s kamoskou dorazili z Praglu. S usmevem a radi pockali, nez jsem tam prijel zruinoval ucet.....a ted me napada, ze jsem zapomel koupit sedlovku a objimku.....fokof
    PETR_TNT
    PETR_TNT --- ---
    MADCAT: skladej, voe, zejtra jedem zavist
    WOOTEEP
    WOOTEEP --- ---
    KAARL: toto est Kvalitnyij Polskyij Tovar!!! dovolim si par slov primo od vyrobce.....

"Słońce leniwie chyli się ku horyzontowi, niebo zmienia barwy z głębokiego błękitu w łagodną purpurę. Rozprute wiatrem chmury odgrywają teatr cieni na okalających dolinę skalistych górach. Czas podnieść siebie z matki ziemi, zapiąć plecak, wrzucić kask na głowę i przygotować się do zjazdu. To nagroda dla Ciebie i wiernego towarzysza - roweru. Tego samego, który wwiózł Cię na górę, teraz czeka by pokazać ostre zęby na zjeździe. To nowa, odmieniona Tosa Inu."

tomu proste neslo odolat .)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam