• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAARLTADRM 3 - klub otcu z internetu "my uz mame vsechny ty pekla za sebou a ted se potykame s jinejma demonama"
    WOOTEEP
    WOOTEEP --- ---
    KAARL: Nejste vy te borci z Prahe?

mozna kdyby jsi mel o pero vic... :]
    http://www.dolekop.com/bazar/93038-da-bomb-cherry-bomb
    KAARL
    KAARL --- ---
    WOOTEEP: nedolitnutej dvojak a nak me to koplo vic nez bylo snesitelny.

ale ostatne dneska to bylo plodny celkove. bratr drzka z dropu, radek leharo na wallu, viktor ustylacka pod strom, pak jeden narazenej dick vo predstavec a odpanena prdel po nofootu....
    SGNLR
    SGNLR --- ---
    KAARL: delas mi radost!!
    WOOTEEP
    WOOTEEP --- ---
    KAARL: tyvole tato, co jsi to tam vyzral?
    KAARL
    KAARL --- ---
    tek dneska ultimatni smotka na tocny. narazeny rameno, odrazena pata a pravej kotnik jak medicimbal... ale polet kurva byl :))))
    PETR_TNT
    PETR_TNT --- ---
    goldfren, ja to objednaval mailem primo z jejich stranek,ale daj se sehnat i jinde. jinak taky pekelny sou ebc,ale blbe se shanej
    SKAUTIK
    SKAUTIK --- ---
    ty woe co je to za holku takovejch kecu a zadna fotka v plavkach ani bez .

ZEWLE !!! tys dostavel tak mazej do lesa uz nejsi zacatnik tak koukej panit. :)))
    joj zewli budu potrebovat pujcit ten klic na kliky predelavam ted napinak a musim to pak dotahnout. vic icq .)

PETR_TNT: prosim te kdysi si my radil dobry desticky do deorecek, pamatujes si jeste jak yto jsou ?
    PETR_TNT
    PETR_TNT --- ---
    ZEWL: tagze geg to byl, to sem cekal. helmu ma a nikdo ji nehecuje, nedava nic na co nema.....nedava nic
    PETR_TNT
    PETR_TNT --- ---
    ty voe, ses zas sesli teoretici co ji ani nevideli a uz maj plno rozumů co a jak musi. fakt uzasny
    ZEWL
    ZEWL --- ---
    GEG --- --- 19:01:23 2.5.2008
    hele nejedete nekdo zejtra na toho DEDKA u Berouna nebo kde to je a neberete sebou nakou kamosku co si ted koupila staryho dirtaka? a zacina jakoze jezdit...
    ZEWL
    ZEWL --- ---
    hlavne at holka nemachruje pred klukama z "daunhilu", aby nedopadla jako ta v tom poučnym videu, co po tom crashi vypada jako turbo krizenej se zewlem

PETR_TNT
    PETR_TNT --- ---
    ZEWL: videls jeji kolo? kdo rikal ze ma dirtovy kolo? 2,5" siroky plaste a 15cm zdvihu, FR ram mi moc dirtovy nepripadaj
    ZEWL
    ZEWL --- ---
    PETR_TNT: tak v pohode,.ma dirtovy kolo na paneni korenu v lese.. DH stylo,.

reknete ji, jestli nechce koupit celopero;) :D
    PETR_TNT
    PETR_TNT --- ---
    ZEWL: skocila asi 20cm skok. houpani je uplne na hovno, nic cloveku neda. projizdeni lesem mi prijde vazne uzitecnejsi nez tlumeni
    ZEWL
    ZEWL --- ---
    PETR_TNT: "vcera predvedla na Zavisti na co ma kuraz"
    lool,. tak to je dobrej argument,. je mi to vselku jedno, ale kdybych si mohl vybrat, jak zacit jezdit na kole,.nejel bych znova statenice ale radsi nejaky houpani/bikros/, nebo jenom pojizdeni z kopce,. Zacatecnikova kuraz me stala zdravi a mam diky ni retardovany rameno do konce zivota

ale v pohode,. proc ne dedek, nevim co tam je, myslim ze sjestli tam bude jenom popojizdet z kopce tak je to pohoda,.ale v kazdym pripade hlaska typu:"ukazala na co ma kuraz" je nemalej rofl;)))
    WOOTEEP
    WOOTEEP --- ---
    OMV: jeste slozino nemam doprdelkz...zjistilo se, ze mam kratkej slauch k zadni brzde ... :/ potom, co jsem vcera obehal pul Prahy a vsude mi bud ukazali prostrednicek a nebo meli zavrino, tak myslim, ze na to delani ze sebe kretena seru a zabehnu v pondeli pro Strokery a budu mit pokoj ....a pak dej se vule Turbova
    OMV
    OMV --- ---
    WOOTEEP: no hele jedes zitra nweco nebo jeste skladas?
    PETR_TNT
    PETR_TNT --- ---
    GEG: k cemu projizdeni bouli, kdyz se s tim v lse nepotka? po zadnim se hodi,ale to se muze naucit kdekoli. o ktery bikrosce je rec?
    GEG
    GEG --- ---
    PETR_TNT: proc? naucit se projizdet boule, trenovat po zadnim atd. neni na zacatek spatny ... a malejch lavic kde se nemusis bat dolitnout nebo spadnout do diry tam je na zkouseni taky dost
    PETR_TNT
    PETR_TNT --- ---
    GEG: a co tam? naucit se tlumit skoky misto odrazeni se?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam