• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAARLTADRM 3 - klub otcu z internetu "my uz mame vsechny ty pekla za sebou a ted se potykame s jinejma demonama"
    WOOTEEP
    WOOTEEP --- ---
    _UDO_: :D tyvoe, ja jsem ale z toho takovej trosku vyjukanej, poradne jsem to jeste netestnul a uz se tam neco "sere".....
    _UDO_
    _UDO_ --- ---
    WOOTEEP: to je v pici, vyhod to
    WOOTEEP
    WOOTEEP --- ---
    eeech kurva.....po 3 dnech testovaciho provozu, se mi dneska udelal takovej neprijemnej vaklicek v jednom cepu....zlehka jsem to dotahnul a ale dopici za chvili tam byl znova, tak jsem to utahnul vic (ne na krev) a jsem zvedavej....tohle mi tu radost trosinku kazi..... :/
    TURBO
    TURBO --- ---
    parada kuci, dik za info, uz se tam tesim, doufam se nekdo pridate, nedele!!!
    PETR_TNT
    PETR_TNT --- ---
    TURBO: presne tak, nepoznas nic
    SKAUTIK
    SKAUTIK --- ---
    TURBO: kuci to tam dali dohromady je to tam jako novy...
    TURBO
    TURBO --- ---
    PETR_TNT: jak to tam vypada? Posledni zpravy o Zavisti byly, ze to tam "carodejnice" rozkopaly ... je to tam cajk?
    PETR_TNT
    PETR_TNT --- ---
    TURBO: ty voe, bych mozna jel taky, vcera mega moc luxus,ale priste musim vzit sebou piti, jinak pojdu. vedro bylo fest!
    TURBO
    TURBO --- ---
    WOOTEEP: vynahradime si to v nedeli!
    SKAUTIK
    SKAUTIK --- ---
    WOOTEEP: jenze panackove makaj pres noc aby mohli ve dne radit :)))
    WOOTEEP
    WOOTEEP --- ---
    to je svinstvo!!! zatimco slusny lidi sedej v praci aby jsme dohnaly ty vyspely zapadni staty o 5 min. driv, tak panackove si jezdej mastit pera na Zavist a chlastat pivo!.......jak rikam, svinstvo!!!!
    SKAUTIK
    SKAUTIK --- ---
    PETR_TNT: jj po ty rovine nuuudo.

OMV: ja taky daval houb, halvne ze si vyjel.)) ale ten obrubnik mi mlask .))

co zitra navecer do hostiku ? zmastit se poradne :))
    PETR_TNT
    PETR_TNT --- ---
    SKAUTIK: ikdyz sem si to slusne daval tak super. cesta zpatky byla fakt dlouha a nudna az na toho zmrda co kafral neco o zakonu
    OMV
    OMV --- ---
    jj i kdyz sem si to vubec nedaval tak super...
    SKAUTIK
    SKAUTIK --- ---
    :))) byl to dobrej pojezd tak jsem to meril...

a ze zahradaku na vrchol Zaviste, jsem najel 25km.)))

diky bohu za tu xc sedlovku .))
    ja jdu dam domu psa a pak zpatky do prace.-))
    PETR_TNT
    PETR_TNT --- ---
    SKAUTIK: ty pico ted sem dorazil a sem docela mrkev. nejakej dedek na me na karlaku vyjel ze sem tam nesmi jezdit, ze je to proti zakonu, na to je §361....demence
    SKAUTIK
    SKAUTIK --- ---
    TURBO: zavist byla dneska s peetrem ,omv , bohousem a honzou luxus, v so. se jede dedek kdo by jel ?
    TURBO
    TURBO --- ---
    asi budu nudnej, ale v nedeli doufam ja s Woo Zavist - prida se nekdo?
    WOOTEEP
    WOOTEEP --- ---
    ....to vlevo je zvlaste pekny želé..... :)
    KAARL
    KAARL --- ---
    poradne se vopri vo skrin a šejkit bejby http://www.rozzlobenimuzi.com/?linkid=12777
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam