• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAARLTADRM 3 - klub otcu z internetu "my uz mame vsechny ty pekla za sebou a ted se potykame s jinejma demonama"
    SKAUTIK
    SKAUTIK --- ---
    PETR_TNT: ten novy vidko od collective ?
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    btw. kudy se jede na Zavist zezádu ukazte mi to na mape neni mi to jasny... (pro priste)
    PETR_TNT
    PETR_TNT --- ---
    IGRACEK: dira skrz kzterou vede sroub jakoze zamek sedlovky
    IGRACEK
    IGRACEK --- ---
    co to sakra je ta vec uprostred? to je na odvetrani kadaku? nerozumim pac nesprechtim...

PETR_TNT
    PETR_TNT --- ---
    SKAUTIK: roam uz je davno venku
    SKAUTIK
    SKAUTIK --- ---
    WOOTEEP
    WOOTEEP --- ---
    IGRACEK: Preston ma hlavu normalni 1 1/8" , takze v tom by problem byti nemel (pokud nemas dropovku s tlustym 1,5 " krkem, nevim co mas za model).....no a se stredem ti neporadim, kazdopadne by jsem ti radil koupit novy, a ad ti ho tam typas rovnou namontyruje :)
    IGRACEK
    IGRACEK --- ---
    ufuf potrebuju radu! pac sem bajkolama tak nevim, jestli mi moje hlavovy a stredovy slozeni pude na ten novej ram. Mam Marzosku drop-off IV co tam chci hodit a stred mam buhvijakej, fakt nevim neco co stymuje na Azouna..

spec toho ramu je tu:
    http://www.transitionbikes.com/2007/PrestonFR_GeometrySizing.cfm

pude to tam hodit? dpc sem si mej zjistit driv... zitra nebo ve stredu bych mel ten ram mit!
    SKAUTIK
    SKAUTIK --- ---
    ted jsemj dorazil na kole dome. toz krute... stavil jsem se jeste za znamim v baru u pilotu dal 2 limonady a ted sem dorazil, goood.))
    bylo bajecne, dobrej gruppen sex
    KAARL
    KAARL --- ---
    jo dobrej pojezd dneska. zase to bylo dal a vejs a tak to ma nejt...
    TURBO
    TURBO --- ---
    WOOTEEP: taky diky, priste das prescestacek a dvojacek za nim, ja to vim! :)

Jinak sorry za ten vodpal na ceste nazpet, ale ja sem vedel, ze kvuli pesanum pojedete se Skautem pomalu a ja sem chtel bejt co nejdriv doma - uz tak sem se tam zasek vic nez sem chtel ... sorry.
    WOOTEEP
    WOOTEEP --- ---
    Panove, diky za dnesni pojezd.... po mesici poradne na kole, jsem utahanej jako kocka a nadsenej z DC..... bylo nadherne
    KAARL
    KAARL --- ---
    takze pred dvanactou na kopci bojs
    KAARL
    KAARL --- ---
    PETR_TNT: to je jasny. navic to tam mam fakt rad...
    PETR_TNT
    PETR_TNT --- ---
    KAARL: cim vic nas bude tim lepsi contest
    KAARL
    KAARL --- ---
    TURBO: bracha je v brne tak jestli tak bez nej...
    TURBO
    TURBO --- ---
    PETR_TNT: no samozrejme a ty pojedes takhle rano? ;)
    PETR_TNT
    PETR_TNT --- ---
    TURBO: btw my se muzem potkat uz v metru, cestu mame spolecnou
    TURBO
    TURBO --- ---
    PETR_TNT: no ja tam prave nechci vytuhnout zas do tmy a dostat se v 11 domu, proto bych rad kolem poledniho uz byl na kopci :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam