• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAARLTADRM 3 - klub otcu z internetu "my uz mame vsechny ty pekla za sebou a ted se potykame s jinejma demonama"
    KAARL
    KAARL --- ---
    bratr si nasel novej konicek....

pristi tejden ji bude mit doma tekze ho na kole asi jen tak neuvidime...
    GEG
    GEG --- ---
    _UDO_: :)))
    IGRACEK
    IGRACEK --- ---
    MA-GO-RI!
    http://www.youtube.com/watch?v=1FKS1zmSNGY

[budu mit cely OOS, pak dam na FTP]
    _UDO_
    _UDO_ --- ---
    kua tak to se uz nikdy neudelam
    IGRACEK
    IGRACEK --- ---
    _UDO_: hmmm pockej rozmyslim se....

NE :] ale az to bude dostaveny tak Ti dovolim si nad tim vyhonit
    IGRACEK
    IGRACEK --- ---
    WOOTEEP: mhmm asi jo, odnesu mu to zitra a domluvim se s nim. uz se vidim jak taham nedostavenej ram tramvaji ach jo... :]
    _UDO_
    _UDO_ --- ---
    IGRACEK: nechces mi to raci cely dat?
    WOOTEEP
    WOOTEEP --- ---
    IGRACEK: najed k dookiemu, vzdycky se s nim da dohodnout.......
    IGRACEK
    IGRACEK --- ---
    tak Brian mi rikal, ze s tou osou to nevi na 100% a ze si to mam nechat udelat nekde v servisu - pak mi to proplati. Fer. Ale kam to vzit kde mi to udelaj rychle? Dookie nevim jak rychle montuje a Turbir je nedostupnej a v 69ce mi rekli, ze se jim uz tyden neozval a taky se mu nemuzou dovolat.. ze by dalsi z jeho off-line vejletu? :]

TURBO, kde Te mam kdyz Te potrebuju? Styska se mi po tech dlouhych vecerech u krbu, sklenka sampanskeho, spanelske musky a lubrikacni gel... ozvi se mi!
    WERT
    WERT --- ---
    ...vsichni jste kacíři !!!
    WOOTEEP
    WOOTEEP --- ---
    kuci, prodam vyborny plaste [predni a zadni] Maxxis Minion Dh 2.35 Super Tracky ST [bocni vyztuhy, smes 42a] 99.9procentni stav [1 projety] necejtim se na nich, moc uzky na muj vkus ...nejakej milovnik endura nebo drsnejsiho XC by se po nich myslim oliznul.....

cena za obe tak 1000.- [novy 1590.-]
    SKAUTIK
    SKAUTIK --- ---
    jednoduchy stav se nejdriv na ty louce a ja te tma odnaviguju :))
    TURBO
    TURBO --- ---
    SKAUTIK: tyvole, trochu sem se bal, ze to reknes ... ;) proc ne, ale ja bych pojezdil spis pred kalbou :) Akorat nevim, kde to tam je :/
    SKAUTIK
    SKAUTIK --- ---
    TURBO: dorazte na tu kalbu do hrdlorez :)) v patek asi dorazi aj Drobek, Mourek, Predator attd. chlast a grilovacka included.)

Btw si rano muzem dat ty traily v hloubaku .))
    TURBO
    TURBO --- ---
    co vejkund, je plan?

(Dedek nejedu, no money :( )
    IGRACEK
    IGRACEK --- ---
    TURBO: to za me resi Brian.. a milion podlozek nesundam, pac taky cekam na utahovak - klestema sem to dojebal uplne :[[[[
    TURBO
    TURBO --- ---
    IGRACEK: no a co ta pomatenost se stredem, uz si to nejak vyresil? Uz si vyndal ty miliony podlozek co tam nemaj co delat? ;)
    IGRACEK
    IGRACEK --- ---
    WOOTEEP: no mi povidej.. bych TAK RAD! cekam ted na Briana az mi doda plaste / osu / stredovy a hlavovy slozeni / retez.. a pak jeste jednu malickost ale to si necham jako prekvapeni :]

opet teda musim odlozit termin pozidnosti, muj strizlivej odhad je v prubehu pristiho tydne
    WOOTEEP
    WOOTEEP --- ---
    IGRACEK: ok...

uz koukej slozit tu svoji Transku ad nekam vyrazime
    IGRACEK
    IGRACEK --- ---
    WOOTEEP: robocop! cece taky bych se ale orobocopoval... dej vedet az budes objednavat
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam