• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAARLTADRM 3 - klub otcu z internetu "my uz mame vsechny ty pekla za sebou a ted se potykame s jinejma demonama"
    IGRACEK
    IGRACEK --- ---
    LAGARTIJA
    LAGARTIJA --- ---
    mi psal Foxík něco o Dědkovi, ale já nejspíš v sobotu makám, takže to vidim na neděli a Michal nás zlákal de Černošic... takže je asi dáme
    MARKOOO
    MARKOOO --- ---
    tak ja zachvilku razim do dookie pro chranice na prdel, pak jeste s mladou do kina, este zabalit a rano hura na hory...Vy co jedete na Dědka pozdravujte a užijte si to tam, vy co jedete na 4 DOWN, zdar zejtra...QS píčóóó...
    TURBO
    TURBO --- ---
    MARKOOO: at zije mobilni gril a freeridova vetvicka motokrosu! Snad me tam nekdo zastoupi :)
    MARKOOO
    MARKOOO --- ---
    --- bez tebe Turbo to na těch kalbách nebude ono, kdo tam bude zase řvát přes celý parkoviště ve 3 ráno... :-D (Mezák byl nejvíc...)
    MARKOOO
    MARKOOO --- ---
    jakej Dědek, pojeďte na Marosanu :-) přece tam nebudem samy s Karlem a Bubákem...
    PETR_TNT
    PETR_TNT --- ---
    BUUBAAKAA: kurvaDr.Rath rád játhra
    BUUBAAKAA
    BUUBAAKAA --- ---

TURBO: járádjátra tyrádjátrá......
    TURBO
    TURBO --- ---
    BUUBAAKAA: aha, domrdu, silny jatro nebude jo?

Tak si ty jatra hlavne nezlomte vy jatra! :)
    BUUBAAKAA
    BUUBAAKAA --- ---
    MARKOOO: voe bude sekec,mám pocit že budou praskat kosti....jinak odjezd z Phy v pátek cca kol 7:30
    BUUBAAKAA
    BUUBAAKAA --- ---
    klucí ,silný jádro QS tam nebude,všichni jsme na Marošaně, tak žádnej bordel na Dědákovi a užijte si ty nový dva dropy....
    TURBO
    TURBO --- ---
    MARKOOO: vitej ve virtualni zumpe :D

Jojo, daaj daaj i za nas nebo za me, v cili mozna pristi rok ;)

Momentalne nejsou ani skills ani hlavne prachy, musim se spokojit s necim skromnejsim :)
    PETR_TNT
    PETR_TNT --- ---
    TURBO: jakej den bude dedek a v kolik sraz na hlavaku?
    MARKOOO
    MARKOOO --- ---
    zdarec lidi, tak sem se sem konecne dostal... o vejkendu jedem prece na 4 down!!!
    WOOTEEP
    WOOTEEP --- ---
    TURBO: yeah!!!! Pojed bejku!
    IGRACEK
    IGRACEK --- ---
    TURBO: do pici a ja bych zrovna jel!!! ale mam uz neco domluvenyho...
    TURBO
    TURBO --- ---
    damy a panove (ne, Igra, zvat tebe na bejka uz sem vzdal, promin :)), o vikendu vyrazka na Dedka, decentni BC/FR, zadny pekla, skoro 2 mesice sem nemel pedaly pod nohama a ridla v ruce

den bude este upresnen podle toho, kdy si vyzvednu bejka od Franty se zdravou vidli a novejma loziskama v predni nabe :)
    LAGARTIJA
    LAGARTIJA --- ---
    KAARL: he he, já makám pro Skibíka a jsou tu fakt nářezy kola
    KAARL
    KAARL --- ---
    WOOTEEP: to vis sbiram material na punkovy narozeniny a po vanesse se mi zastesklo
    WOOTEEP
    WOOTEEP --- ---
    KAARL: tyvoe neprehanej to s tim muzeem :) jeste zacnu slzet
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam