• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAARLTADRM 3 - klub otcu z internetu "my uz mame vsechny ty pekla za sebou a ted se potykame s jinejma demonama"
    TURBO
    TURBO --- ---
    KCHARI: majster nejvetsi, hrozne mi sednul a to ho ani moc neznam :) Tichej, skromnej, nerekne skoro nic, furt se jen usmiva nebo rehni a pak zandava samy velezla :) A takhle mladej ... nevytahuje se, proste je v klidu a v pohode ...

... do Vsenor? Kdyby dodavkou mohl bych dodat dalsi 3 zajemce, z toho 2 ridici ;) Dodavku ale nemame, to ja treba jen jestli nechybeli lidi do kary :)
    KCHARI
    KCHARI --- ---
    tak jestli muzou prijet tak ja jim teda reknu. kucii chteli jet do vsenor, ale kdyz se muzou pripojit k nam..
    TURBO: ano je to on :) mlada krev nadiktuje vsem :D
    TURBO
    TURBO --- ---
    KCHARI: Koulecz s bilym Morewoodem po Kubajszovi? Esi je to von tak pani strasne krute a to sem ho naposled potkal v Kralupech nekdy pred prazdninama :) A nevim jestli by se na Dedu nenudil, no aspon by nekdo sel do toho 18timetrovyho dvojaku nebo kolik to tam tenkrat kluci tim poblaznenym lejzrovym metrem zmerili ;)
    PETR_TNT
    PETR_TNT --- ---
    KCHARI: necekane z hlavaku, stejnej vlak jako do negrů, tagze linka 99** S7, predpokladam ze i stejny nastupiste
    KCHARI
    KCHARI --- ---
    a jeste mam jeden dotaz :D mozna by v sobotu jeli jeste dva strelci :) Bouhous od nas ze Zahru a Koulecz z Kralup..
    KCHARI
    KCHARI --- ---
    jo a mam debilni dotaz. odkud se odjizdi v 9:50? :)
    KCHARI
    KCHARI --- ---
    PETR_TNT: me je s vama vzdycky dobre :)
    PETR_TNT
    PETR_TNT --- ---
    KCHARI: jj pojed s nama ;-) zas bude dobre
    BUUBAAKAA
    BUUBAAKAA --- ---
    jo tak dneska fajnová Závist...až na tu krysu...

zr 031.jpg (1223114 B)
    BUUBAAKAA
    BUUBAAKAA --- ---
    TURBO: jo,dík budem to muset revitalizovat...
    LAGARTIJA: no super....
    KCHARI: šumava neuteče
    WOOTEEP: ty jo tebe sem neviděl leta letoucí...
    PEPAZZ: Jestli pojedeš vem mašinku na obrázky,pls...
    KCHARI
    KCHARI --- ---
    BUUBAAKAA: uvazuju nad tim ze posunu odjezd na Sumavu a pojedu na Ded :))
    LAGARTIJA
    LAGARTIJA --- ---
    TURBO: chjo, teď pádim do školy
    BUUBAAKAA: ale na sobotu hlásim pravděpodobnou účast
    TURBO
    TURBO --- ---
    nekdo na bejka? Asi stara ...
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    BUUBAAKAA: lakave :)
    WOOTEEP
    WOOTEEP --- ---
    BUUBAAKAA: ja uz radeji nic psat nebudu, ale jako rad bych, zejo :)
    PETR_TNT
    PETR_TNT --- ---
    BUUBAAKAA: hlasim, že jedu :-)
    TURBO
    TURBO --- ---
    BUUBAAKAA: hele bacha az tam pojedete, my tam byli v sobotu a byla rozroubovana hrana odpalu presjamaku, snazili sme se to dat trosku dokupy, ale moc to bez naradi neslo :/

Myslim, ze to neni rozkopany, ale ze budto nekdo brutalne brzdil na hrane (coz mi neprijde) anebo spis vyvadel nevim co, jenom aby do toho hned nekdo nevlit rovnou shora ze to da (stesti ze sme si toho vsimli pri tlaceni)
    TURBO
    TURBO --- ---
    MARKOOO: pust ty brzdy! PUST TO!!!

IGRACEK: lol
    BUUBAAKAA
    BUUBAAKAA --- ---
    tuhle si ještě neodpustím....MRSN 08

BUUBAAKAA
    BUUBAAKAA --- ---
    takže... v sobotu 25.10 QS vejlet na Dědáka....odjezd vlak směr Beroun v 9:50,bajking,pozing,zevling,chlasting (večer)+ odpaňování novýho gapu!!! ,zvaný jsou všichni kdo maj chuť pojezdit,pokecat a zakalit....všem od QS:účast nutná!!!

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam