• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAARLTADRM 3 - klub otcu z internetu "my uz mame vsechny ty pekla za sebou a ted se potykame s jinejma demonama"

TADRM doporučuje tato rádia

BassDrive.m3u jungletrain.m3u
    bassjunkees_studio1.m3u radio23_1ch128.m3u
    bassjunkees_studio2.m3u radio23_2ch128.m3u
    raggakings.m3u ABS Bluescast.m3u

krása, vzhled, fíky, datle, olivy, flašinet, křížovky, něžný čuník, ptáčci, kamaše, leginy, velorex, modeling, kristusky, bekovka, husí brk, sobí kel, l , pogování, Aťka Janoušková, Dalibor Janda, "Námořníci, děvenko.", http://www.sweb.cz/zlaznaty
    rozbalit záhlaví
    BUUBAAKAA
    BUUBAAKAA --- ---
    TURBO: ojojojjoj...křepčící Pešák a brejkující Upír Krejčí nejvíc maso dneska...
    TURBO
    TURBO --- ---
    tykravo a krepcici Ivo Pesak iz da ruula!

http://www.youtube.com/watch?v=GdbKdRajjFk&NR=1
    PETR_TNT
    PETR_TNT --- ---
    TURBO: šperk youtubu! nejvíc nejhustější
    TURBO
    TURBO --- ---
    MARKOOO
    MARKOOO --- ---
    ZDRAVIM VŠECHNY BIKERY!!
    7.11. MÁM NA MÍRÁKU V PEACH PITU OD 19:00 OSLAVU NAROZENIn...již jsem vás kontaktoval na icq, ale pro jistotu to píšu ještě sem...navíc na pár jedinců ICQ nemám, jako např. TURBO atd....RÁD VÁS TAM VŠECHNY UVIDIM!!! JEN MI PROSIM DEJTE VĚDĚT KDO PŘIJDETE KVULI REZERVACI, místo by mělo bejt, ale ať dyštak vim :-)
    ICQ 373 533 166
    DROBET
    DROBET --- ---
    ououou no tak ted mě to snad začalo mrzet doopdavdy kdybych věděl že tam bude takovahle romantika tak nevaham ani minutu a oželim, i to lano :P
    TURBO
    TURBO --- ---
    DROBET: jj, byla vyluka, lano nejelo, moc listi na tebe, priste lopatky a smetacky sebou, byli sme sami 2 v lese, krasa, ale chybel si nam do trojky!

probehlo i zrani hliny a mrdani predstavcu, az takova emokrasa to byla :) Nastesti bez vetsich nasledku ...
    DROBET
    DROBET --- ---
    kolik vas tam bylo???
    DROBET
    DROBET --- ---
    TURBO: doneslo se totiž ke mne že tam zrovna tenhle vejkend nejezdilo lano jinak bych jel :-)
    DROBET
    DROBET --- ---
    TURBO: kua byl sem odhalen )) piš si u mně za 5 sem lempl vim to a stydím se
    TURBO
    TURBO --- ---
    a Drobino dneska asi vyhned na gauci, v Roztockym lese bylo krasne, nicmene je videt, ze uz se tam o to nikdo nestara coz je skoda, pac je to bozi, hravy, neni to vubec zadarmo a polovina veci je nedavatelna diky absenci dopadu pripadne diky absenci odrazu :D
    TURBO
    TURBO --- ---
    tak ted cumim na nejaky Kubovy fotky a on fakt to vicdrevo vymenil, na jare sem ho potkal este na tom bilym Kubajszovym s 66 a ted koukam, ze lita na cervenym s lisakem, nj, casy se meni, asi budu muset vic sedet u internetu abych byl v obraze

(anebo radsi u piva abych byl pod vobraz)
    PETR_TNT
    PETR_TNT --- ---
    TURBO: pochopils to dobre, negře.
    TURBO
    TURBO --- ---
    PETR_TNT: Jana Honza? To je neco jako Jana Amosa? Nebo Bohous Lucijas?

To sem z toho Andrea Turba!
    TURBO
    TURBO --- ---
    DROBET: ja, kamos a ty :) Este nekoho pribal, vid :)
    TURBO
    TURBO --- ---
    DROBET: to je jeasny, pokud do toho chces jit zvostra tak je dobry vzit cerstvy gumy!

Snad to najdem, poprvy a naposled sem tam byl nekdy pred rokem a vic, to sem tam jenom plakal, utiral si slzicky a dival se na to, jak si Wert v Illustratoru kresli vohniste!

DROBET
    DROBET --- ---
    pekně vono bych to do ni neřekl mě přišlo že je spíš XC rošta ale husty
    DROBET
    DROBET --- ---
    propočitam a asi dorazim hdo všechno jede???
    PETR_TNT
    PETR_TNT --- ---
    DROBET: jo, na osledni fotce je jana(honza) ktera vazne nevahala a dala to na endurku
    TURBO
    TURBO --- ---
    BUUBAAKAA: dopicky pekny, to nam kuas zas neco minulej vikend uniklo, to je tak, kdyz se nekam vyrazi bez lokalu :/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam