imho lol, asi uz sem fakt starej, protoze tyhle veci mi pripadaj legracni
J.C: Říkal jste, že Němci byli na Měsíci? To je totiž téma, kterým jsem se zabýval ve filmu, který jsem natočil, „Akta NASA“, a možná byste mě v tom mohl potvrdit nebo opravit. Jde o to, že když raketa Apollo 11 přistála na Měsíci, že se tam něco stalo, protože astronauti nevystoupili hned, nýbrž čekali 7 hodin, než Armstrong vykročil na Měsíc. Něco se tam tedy dělo, protože neplánovali takhle dlouho čekat.
V.A.: Bylo to UFO, které je pozorovalo. Velmi velké UFO.
J.C.: Jakého druhu?
V.A.: To nevíme. Ale očividně je považovali za nepřátelské. A myslím, že to tak bylo, protože když později použili Mondrover, oddělilo takové UFO Mondroveru blatník. A to bylo varování. Abychom se tam nepouštěli.
J.C.: A pak už se žádné lety na Měsíc nekonaly.
V.A.: Ano, ale jsou tam přesto, nemylte se. Probíhají tam tajné aktivity.
J.C.: Ale ne s raketami Apollo a Saturn. A existuje video, kde je vidět vlát vlajku USA. Je na Měsíci atmosféra?
V.A.: Ano,
odvrácená strana Měsíce je téměř identická se Zemí. Zelené stromy, řeky, moře….
J.C.: Neuvěřitelné!
V.A.: Ano, neuvěřitelné, ale vykládají nám, že Měsíc je pustý a bez vzduchu.
J.C.: Protože by jinak museli říci, že na Měsíci někdo je?
V.A.: Ano, jsou tři civilizace, které žijí na Měsíci. Žijí hlavně na odvrácené straně Měsíce, ale žijí i na Měsíci. Neboť stejně jako Země je i Měsíc dutý. Pozorují nás, nechtějí nás tam nahoře, nechtějí tam Američany, Němce, Rusy ani Francouze.
J.C.: Ale Američani tam spolupracují s mimozemšťany?
V.A.: Je to multilaterální podnik. Podílí se na tom všechny státy. Máme na měsíci atomové rakety, jaderné zbraně na obranu proti asteroidům a kometám, ale i mimozemšťanům, kteří by mohli Zemi ohrožovat. Máme tam jaksi předsunutou hlídku. Během situace s kometou Hale-Bopp obsadili zbraně posádkou.
http://www.demiurg.cz/index.php?option=com_content&task=view&id=70&Itemid=35