• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAARLTADRM 3 - klub otcu z internetu "my uz mame vsechny ty pekla za sebou a ted se potykame s jinejma demonama"
    IGRACEK
    IGRACEK --- ---
    TURBO: lol nemuzu :] www.titulky.com
    TURBO
    TURBO --- ---
    IGRACEK: dik zes mi před nosem smazal titulky k Buttonovi, můžeš je tam pls eště nahodit? Dík :)
    IGRACEK
    IGRACEK --- ---
    SNEHUL: hehe, udelal sem Ti tam misto.. tak prosim tu vsechnu hudbu sveta zkomprimuj na 5 giga :D
    SNEHUL
    SNEHUL --- ---
    dostala se mi domu vsechna hudba na svete setrideny podle zanru tak to nakopiruju
    SNEHUL
    SNEHUL --- ---
    chlastate stetky?
    KAARL
    KAARL --- ---
    IGRACEK: nejvic muhehe za posledni rok...
    TURBO
    TURBO --- ---
    IGRACEK: LOL :D
    PETR_TNT
    PETR_TNT --- ---
    IGRACEK: tagže telepáska od boba a toma pomohla, to je fajn
    IGRACEK
    IGRACEK --- ---
    igrackuv vejlet a la MacGyver

mno tak utecu z prace, pac venku sviticko sluni, beru pulden volna. rychle dom a sup ven na bajk. jak vylezu, svine zaleze. neva. volam kamosovi, ze se mnou pojede, ale musi dohustit na pumpe dusi. prijedu k nemu, pucim mu pumpicku a ze je lenoch, nahusti jen zlehka a jedem dofouknout na benzinu. oka. prijizdime tam, a pan igracek slysi sssssssssssssssssssss KURVA! tak jedem jemu dofouknout a ja pichnu, super. SPASNA MYSLENKA! mam v batohu mrdku ve spreji co se nastrika do duse, ona to zatahne, dofouknes a jedes. navod samozrejme pouze v nemcine, tak to tam vystrikam cely, pockam, dofukuju a sssssss. tak nic, tlacim to k nemu dom o dve ulice dal [mrdka peni vsude okolo], pac mam v batohu NAHRADNI DUSI. hehehe. tak to tam u nej otocim, vymenim dusi, hustohuste hustim. uz ma 3 atmosfery a ehjle tu ssssssssssssss! W T F! z puli se urval ventilek. MRDAT! co ted co ted co ted. SERU NA TO BERU POWER TAPU, mrdku omotam, nafouknu na 2 atmosky a JEZDIM 2 HODINY v poho :] ufufuf
    TURBO
    TURBO --- ---
    nový album
    http://www.t-music.cz/akce/wohnout-novy-album-a-novy-turne/?WT.mc_id=titulky-com

"Naše hudba je směsicí kytar, basy a bubnů, do čehož se kutálejí zpěvy bratří Homolů. Žánrově je to něco mezi kokršpanělkorem a Vartburgem před generálkou motoru."

nedělal sem klasickýho Čecha a klukům poslal kilko
    IGRACEK
    IGRACEK --- ---
    TURBO: no ja to beztak vcera smazal :]
    TURBO
    TURBO --- ---
    IGRACEK: ty Sněženky a machři teda dobrej hnůj, obraz eště ušel, ale ten zvuk - zatlumenej, jak ze sudu a přebuzenej, nechápu nic, du shánět nějakou normální verzi :)
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    PEPAZZ: je to tam
    TURBO
    TURBO --- ---
    IGRACEK: nevim, nechci, neumim, počkám ... až to někde ... bude :)
    IGRACEK
    IGRACEK --- ---
    TURBO: hehe taky sme na to koulali s timhle psychodabingem... k beniznove pumpe prijizdi auto. Z nej vystupuje muz :]]]

Si to kup v levnejch dvd ne? A eslti to nemuzes sehnat tak my to doma mame, ale rip se mi teda delat nechce.. ;]
    TURBO
    TURBO --- ---
    no když tu frčíme na tuhle notečku, tak marně sháním Horempádem a to BEZ dabingu pro neslyšící (takový to "po dálnici jede auto, má na sobě nápis")

sem se na to těšil, stáhnu a po cca půlhoďce mě to fakt přestalo bait poslouchat :/

Tak kdyby mi někdo chtěl udělat radost, tak může :)
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    pokusim se
    IGRACEK
    IGRACEK --- ---
    PEPAZZ: Benjamin Button uz slysel od vic lidi, ze je super.. das ho tam?
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    IGRACEK: jj slumdog je dobrej stejne jako benjamin button je imho taky super, slusny maso je taky Taken :) u toho jsem se fakt bavil ale musis prekousnout prvnich 20min pak je to akce akce akce a samej mrtvej albanec :) po precteni spalte je taky sranda no je toho ted vic muzu priipadne neco uploadnout
    TURBO
    TURBO --- ---
    IGRACEK: super, zrovna se válim doma a z nudy stahuju divný věci, tak omrknu, dík! :)

Dovolenou s Andělem teda asi ne, tu sem viděl už asi 100x a naposled tak před půl rokem když sem si koupil to levný dvd :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam