• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BOLDRIK23Yettey a hulidi
    VITEKK
    VITEKK --- ---
    ANDROMEDA: videl fireshow, videl, paar vyhrad bych nasel, i k pantomime (ktera teda jinak byla fakt super) no snad na blogu neco nahodim..
    CYWILLY
    CYWILLY --- ---
    ANDROMEDA: já teda fireshow neviděl což mě mrzí, páč esli to bylo aspoň z poloviny tak dobrý jako pantomima...asi jsem to už včera říkal, ale velkej bouřlivej potlesk za to ono...
    ANDROMEDA
    ANDROMEDA --- ---
    VITEKK: co ty úzkobokej širokoramenej, vyděls vůbed včera tu fireshow, nebo ses bál, že by ti chytli trenýrky a tak si radši zmizl??
    VITEKK
    VITEKK --- ---
    sirokoboka.. :oD
    ANDROMEDA
    ANDROMEDA --- ---
    já když už tak jedině širokoprsá, boldriku:-) LOL
    BOLDRIK23
    BOLDRIK23 --- ---
    docela se dobře vyvíjí naše anketa co?
    VITEKK
    VITEKK --- ---
    JUDIY: ted v outery..
    JUDIY
    JUDIY --- ---
    BOLDRIK23: ahoooj a kolikatyho budou v tom crossu, rada bych se prisla juknout??
    VITEKK
    VITEKK --- ---
    ted nevim jestli si to uskoprsa myslel vazne..
    BOLDRIK23
    BOLDRIK23 --- ---
    katjo nebuď úskoprsá:))))za chyby se omlouvám a máš pravdu s interpunkčními znaménky se nekamarádím:))))
    ANDROMEDA
    ANDROMEDA --- ---
    ehm... GRANDE RANDE aneb od lavičky k lahvičce.!!!

    btw, tečky a čárky tě asi hodně museli nasrat, žes je vyřadil ze seznamu svých kamarádů. A máš pravdu, malá roztroušená symbiózka, tak naco velká písmena v názvu???:o)
    BOLDRIK23
    BOLDRIK23 --- ---
    elody:))))
    ELODY_MELODY
    ELODY_MELODY --- ---
    no nic jinýho mu nezbyde:) příště budu rychlejší
    BOLDRIK23
    BOLDRIK23 --- ---
    elody:seš skvělá jen už je pozdě:)))))mr cocoman to přežije:))))
    ELODY_MELODY
    ELODY_MELODY --- ---
    BOLDRIK23: solid vibez-blbej překlep, taky s tim mam problémy, ale na ty v názvu jsou puntičkáři hákliví, k omamným rytmům-si myslim, a dvakrát mi tam chybí "který",ale možná jen lpím na zkostnatělé představě o syntaxi:)
    BOLDRIK23
    BOLDRIK23 --- ---
    dík!
    VITEKK
    VITEKK --- ---
    dobře nám známÝ z Solid vebes (bych teda rekl ja..)
    BOLDRIK23
    BOLDRIK23 --- ---
    kdo mi najde chyby než to rozešlu ofikoš?
    BOLDRIK23
    BOLDRIK23 --- ---
    Lednový Hulidi

    I v lednovým čase, jak už je zvykem“ se v klubu cross potkají všichni Hulidi! Co nás asi tak čeká? večer Hudby literatury a divadla, pro tentokrát znovu okořeněný o mezinárodní účast a poprvé fire shou!.

    Začneme hudbou: říká se že hulidi jsou propojený s reggae a ska scénou a a nebudeme tvrdit, že tak bude jinak. Zahrají Peeni Walli Crew, champion sound, aktuální vítězové Bakkle Up clashe! Čeká nás sebevědomá selekce okořeněná šťavnatými dubplaty. Nebyli by to Peeni Walli Crew, aby je svým hlasem nepodpořil MC MR.Cocoman, dobře nám známí z Solid vebes, pamětníci zatlačí slzičku při vzpomínce na starý dobrý vokokos...

    ale před tím než se dostaneme o omamným rytmů reggae čeká nás pořádný Noise! jmenovitě dva propojený projekty:

    Above the Tree z italské Senigallie je sólový projekt Marca Bennacchia, dlouhodobého představitele italské noise rockové a experimentální hudební scény.

    Marcův Above the Tree využívá tradiční bluesové melodie poutavým způsobem, kdy podivné nástroje předkládají variace linoucí se z vetchých zesilovačů. Jeho zpěv je z jedné třetiny mississippská bluesová tradice, z druhé francouzský pop čtyřicátých let, poslední třetina (nebo víc) zní jako zaříkávání, které jako by vypadlo z Haitského hypnotizujícího rituálu. Důležité ale je, že dohromady to funguje. Marco vládne kytarou, efekty a zpěvem, tvoří skladby na pomezí folku, blues, meditace a pohromy.

    Core of the Coalman (USA) je práce hudebníka Jorge Boehringera, jedinečné postavy, nezadržitelné existence na poli mezinárodní noiseové, umělecké a hudební komunity. Spojením kompozice s improvizací a elektroniky s akustikou Jorge vytváří hlukovou stěnu z violy, vokálu, efektů v neustálých skocích tam a zpět, z vrstvy do vrstvy nezaměnitelného zvuku blízkého chaosu.

    Divadlo: pantomima Grand rande, aneb podivuhodná cesta od lavičky k lavičce spolek roztroušená symbióza Pantomima, založená na principu i tématu comedie dell'arte, vypráví o stydlivém párku na lavičce, který se touží sblížit. Celou dobu však pár někdo rozptyluje. Dochází tak ke mnoha humorným scénkám zalidněným rázovitými postavičkami, možno říct až karikaturami (starostlivá matinka, hejskovitý světák, zaměstnaný manažer).
    To vše na křídlech hyperbolizace, v rytmu červených klaunských frňáků a se živým saxofonovým doprovodem.

    a před crossem se ještě dočkáme jejich fire shou se jmenuje dubaj v plamenech.

    číst nám tentokrát bude Vratislav Kadlec se autorsky věnuje mnoha rozdílným žánrům od dramatu v řeči vázané (viz například miltonovské libreto Boldrikova hlava) přes poesii, (na)turisticky upřímnou a naturálně-naturalistickou, až po starou dobrou prózu. Mimo jiné je (ovšemže) jednou z ústředních postav divadelní Prvobytně pospolné společnosti (http://prvobytna.wz.cz). Na lednové HuLiDi přichystal vyváženou směs, vedenou povídkou Cosi nelidského a okořeněnou špetkou příslušné poesie.


    třešničkou na dortu bude čtení Vickyho Shocka. Básník a prozaik, kterého netřeba představovat. Tentokrát se dočkáme povídek z cyklu „Povoláním povaleč a jiné postřehy z hospodského života“
    VITEKK
    VITEKK --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam