• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TSOHlegální vymejvárny & jiné podpásofky systému
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    Resily se tu koho co zaujalo za slogany, spis bych to rozsirila co si pamatuju za reklamy ...
    zaujala me ta reklama na alkohol, co se v ni lidi a zvirata menili na neco odvaznejsiho, drsnejsiho, zaujimavejsiho ... asi proto ze tohle od alkoholu ocekavame, ze z utaplika udela alfa samce, (ci utaplice alfa samici) z kocky lva (salonu)

    asi to zas nebyla tak uspesna reklama protoze si nepamatuju znacku. jinak me prisla jako jedna z tech lepsich, profesionalni, esteticka.

    Jsou reklamy ktere me toci a proto si je pamatuju, treba reknete WoW, i muzi maji sve dny, jar "maminko ty mas tak hebke ruce"... specialne ani tak ne kvuli obrazu zeny jako domac putky co myje nadobi... proc ho nikdy nemyje muz... ale proto ze ted davaji ty aloe vera + parfemy do vsech jaru a strasne mi to smrdi , ja chci poctivou chemku na nadobi, ne zadny aloe vera, na to mam krem :-)
    Jsou reklamy ze kterych je mi na zbliti (vy serete my sereme, lanza bila)
    Vypada to ze si clovek spis pamatuje reklamy, ktere jsou mu protivne ? Nevim mozna by to stalo za hlubsi analyzu.
    TSOH
    TSOH --- ---
    DOGGY: proč ? ,,nevytahovat,, realitu... vzdyt to platis i Ty ... a ještě se tomu smějem... paradoxy... :)
    TACTIC
    TACTIC --- ---
    Ono celkově s tou propagaci armady je to promyšlenějši.

    Už od utleho věku si hrahou děti s panačkama G.I:JOE(vojensky panačkove). V americe taky vychazej komiksy o Vietnamu a tak.Samozřejmne filmy a hlavně hry o valce. Podpora a vlatenectiv a ukazovani vojaku(polict a tak) jako hrdinu je jeden z nejocividnejsi rys americke filmove kultury. Samozrejmne ze to neni nahoda.

    Dalši vec je to, že kdxyž chcete v americe natočit film, kterej podporuje armadu a valku, tak vam americka armada pujči za nejakou směšnou častku armadni techniku a vojaky pro natačeni. Defakto pokud natočite film tak, aby oslavoval americky vlastenectvi ,tak ho natočite za třetinovy penize.
    G3X
    G3X --- ---
    TSOH: tou hrou mas na mysli amerycan's army, ne ? ta byla financovana americkou amradou za ucelem naboru novacku ..

    a akce praha byla kritizovana laickou i odbornou (PR agentury, etc...) verejnosti uz pred spustenim, o jeji uspesnosti se da s uspechem pochybovat, ty novacci, co zacinas vidat sou zrejme cerstvi absolventi nebo studenti policejnich skol, ktery sou na podobne "podradne" sluzby vyuzivani, nebo to taky muze bejt zpusobene letosnim masivnim odchodem policistu, takze uz tech starsich policistu tolik neni a zustali jenom ty mlady ;)
    DOGGY
    DOGGY --- ---
    tsoh..no akce praha,to bych asi nevytahoval,to mohlo fungovat jenom na dementy,vsichni ostatni se tomu smali ;)
    GILHAD
    GILHAD --- ---
    "Kupte si nase auto, dobre pochodite" ;-)
    TSOH
    TSOH --- ---
    k tem hospodam jeste > takove to ,,to sme radi ze jste tady,, a zde mate neco k zakousnuti... s timhle v jedne Zizkovske hospode nas uvitali asi po 5 pifku pomerne dobrou a palivou pomazankou na chlebu /asi to melo bejt neco jako tapasy ve Špáňu../ no a kratce pote i kdyz bylo skoro pred odchodem bylo nutne si objednat dalsi pivka.... :) zafungovalo to...
    --------------------------------------------------
    jina pomerne hruba zalezitost > stalo se pred casem v Američce :) > v armadě pomerne malo lidi /klasika nezajem.../ jak se to da řešit ? bylo zainvestovano do počitačovejch her s touto tematikou. Střílečky zaměřené na dost mlade lidi a pry to skutečne neslo po par letech sve ,,ovoce,,
    ---
    ted sem si vybavil naborovou kampan v cz :) ... co do prisunu mestskejch strazniku... asi si kazdej vybavuje bilboardy /akce Praha/ kde jezdej na motorkach na zadnich kolech měštaci a v předu jeden z pomerne dost divnym vyrazem drzi pistoli... zda to zafungovalo nevim, ale je jiste že od te doby je na přechodech pro chodce s plácačkou pomerne velke mnozstvi ambicioznich novačků v uniformach... ale jak se jen ted dostat k te motorce..
    VIRUS31
    VIRUS31 --- ---
    uz to na me prasklo ATU beru na sklo
    MADRONA
    MADRONA --- ---
    díky tobě arieli mám teď ekzem na prdeli
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    TOTAL_MANGEL: jj, třeba: my zíráme, vy zíráte! vizír! zářivě čisté prádlo!:-D
    TOTAL_MANGEL
    TOTAL_MANGEL --- ---
    jen tak pro zamyšlení, zkuste si vzpomenout na reklamní slogany staré třeba 10 let... budete koukat jak vám utkvěly v paměti ....
    můžem si to klidně tady prubnout
    MOKLAT
    MOKLAT --- ---
    to nevim myslíš, že by se jim to vyplatilo? Ono taky když je přetopíno tak je člověku dřív blbě z kombinace vedra a chlastu
    JUBUS
    JUBUS --- ---
    OPRAH: myslim ze se v hospodach taky pretopuje protoze kdyz je cloveku horko tak pak vic chlasta.
    OPRAH
    OPRAH --- ---
    kam se hrabou brambůrky hehe
    OPRAH
    OPRAH --- ---
    ha:D no já jen vím, že se obecně doporučuje v hospodách zvyšovat co nejvíc volume muziky, protože to v každém člověku podvědonmě vyvolává stres (i muzika co se ti líbí!!!) a lidské tělo na tento druh stresu reaguje tak, že má potřebu více pít!!!- fuckin´bussiness:)
    TSOH
    TSOH --- ---
    OPRAH: taky slušný... akorat me ted nejde do havy > jak je možne že schody do hospod v kdejaké malé obci jsou skorovždy vic sešlapane než schody do kostelů... :)
    OPRAH
    OPRAH --- ---
    jinak v kostelech zásadně na pozadí hudba s tempem blízkym tlukotu srdce- to proto že delší poslech takový muziky způsobuje mazání tzv. charakterové tabulky, kterou všichni máme... jeden ze základů "sociotechniky"- pojem, kterým se zde zřejmě zabýváte, je to tak????:)
    TSOH
    TSOH --- ---
    TRAMIN: to je slušný.... :) je teda taky otazka co ta dama mela v hlave...
    MISA_PES
    MISA_PES --- ---
    LACAMPAGNA: hm, a zrovna tam (teda jestli myslis tesco) se krade o sto sest.
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    tak pokud se muzu pridat,mela bych jeden postreh co jsme resili ve skole pred asi rokem. Supermarkety jsou orientovane na levou stranu.clovek je totiz pravak (vetsinou) a na veci vlevo se musi vic soustredit.
    Jinak na lidi se da pusobit pomerne jednodusse - viz dealeri pro mobilni operatory. Prisla k nam te pani na prodejnu ze chce zrusit smlouvu na pausal,kterou podepsala pred par dny... zjistila totiz ze NEVLASTNI mobilni telefon...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam