• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHINIGAMIAndroid - otevřená mobilní platforma
    PUSCHPULL
    PUSCHPULL --- ---
    NECROMAN: nejde mi otočit plochu! ?
    Před aktualizací, pokud jsem zvolil automatické otáčení tak mi to bralo i plochu. Nikde jsem nenašel, kde otočení plochy nastavit samostatně.
    ?
    Tušíte někdo?
    PUSCHPULL
    PUSCHPULL --- ---
    NECROMAN: ano, včera večer se mi nabídnulke stažení a instalaci, cca 760 MB
    :-)
    Vypadá to hezky. (Pixel 6 Pro)
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    záříjový update pro Pixely je tu včetně nového UI Material 3 Expressive
    September 2025 Google Pixel Drop is here
    https://blog.google/products/pixel/september-2025-pixel-drop/
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    RAINBOF: mám amazfit. Bez mobilu to funguje jako hodinky a budík a baterka. Spánkový monitor taky. Budík a baterka jsou skvělé funkce.
    Já hodně používám notifikace, mobil už nedělá ani vibrace, vše jen hodinky, ale to vyžaduje appku.
    Existuje komunití app GadgetBridge která je off-line, koukni které hodinky jí podporují, měl jsem to na pebble a šlo to.
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    MEDWYN: jedničku
    MEDWYN
    MEDWYN --- ---
    EXCITE: A mas dvojku, nebo jednicku?
    MIKEE
    MIKEE --- ---
    taky muzu doporucit AAWireless, vetsinu casu funguje zcela bezproblemove, velice netypicky se zasekne startovni komunikace (jeden z padesati pripadu), vetsinou staci vyrestartovat (a nove AAWireless 2.0 uz ma snad dedikovany reset button, u jednicky musim vytahnout kabel) - zvlada i prioritizaci, tj. pokud si sedneme do auta oba se zenou, tak mam nastavene, ze to ma brat prioritne muj mobil pokud jsou v dosahu oba
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    MEDWYN: Kdyžtak mám AAWireless navíc, nepotřeboval jsme ho nakonec.. vlastně ůplně funglovka
    SPM
    SPM --- ---
    MEDWYN: Kupoval jsem tenhle: https://www.aawireless.io/en

Funguje to dobre. Respektive mam to od unora a za tu dobu se mi asi jednou stalo, ze to nejak vytuhlo a musel jsem ho vypnout a zapnout. A teda kdyz jsem mel mobil polozenej primo na nem, tak se ty bezdraty umlatily a vypadavalo to, ale to vyresil vytistenej organizer s vlepenym alobalem, aby to nelezelo primo na sobe.

Ma to jinak i nejaky nastavovaci workaroundy, takze treba s timhle se mi to AA po nastartovani zapne samo a nemusim ho prepinat na aute rucne, takze to vlastne funguje i lip nez ten original na kabelu.
    E42
    E42 --- ---
    MEDWYN: Nedávno jsem kupoval tohle:

https://www.aliexpress.com/item/1005007299610532.html?spm=a2g0n.order_detail.order_detail_item.3.1358f19cj04NB1

Občas se připojuje trochu neochotně, ale za ty prachy si nelze stěžovat. Jakmile se připojí, funguje perfektně.
    MEDWYN
    MEDWYN --- ---
    Nemate nekdo pozitivni zkusenosti s wireless adapterem na Android Auto? Mam v aute dratovy a docela bych sahl po necem osvedcenem.
    HANZO
    HANZO --- ---
    Nemáte nějaký trik na přenesení časové osy z jednoho telefonu do druhého? V obou je to povolené, záloha zapnutá, data importovaný, ale časová osa je prostě furt prázdná.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    RAINBOF: Skautovy mne zmátly :)
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    NAVARA: od kdy se tu resi garmin ? Ja ze jsem prisel uplne s jinejma.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Vždyť na to mají vlastní SDK i dokumentaci

Connect IQ SDK | Garmin Developers
    https://developer.garmin.com/connect-iq/overview/
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    RAINBOF: tak se asi neco u garminu zmenilo, protoze udelat skin nebylo nic narocnyho, samozřejmě cim preciznejsi, tim vic si a tim musis pohrat. Nicmene pokud chceš na svy hodinky skin, nemusis resit jiny systemy, zrovna u garminu to nijak slozite nebylo. Alespon drive ne, jak ted netusim, divil bych se že by se podminky ovsem ztizily, spis bych cekal naopak, ze to bude lehci.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    DRAGON: no a vidis, presne o tom se tu celou dobu bavim. Narazim vsak na to ze je o tom málo informací a zda se ze kadzy vyrobce to ma po svem a vetsina se asi omezuje jen na uvodni stranku. S tim jsem to uzavrel :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    RAINBOF: tak si to udělej.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    DRAGON: jo cca tohle chci ale i v menu.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    za mne nejlepsi face na hodinky je tenhle json :)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam