• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHINIGAMIAndroid - otevřená mobilní platforma
    BRETONEC
    BRETONEC --- ---
    https://www.change.org/p/keep-android-open-stop-google-from-limiting-apk-file-usage Petice proti uzamčení možnosti instalovat aplikace mimo playstote bez vědomí Google.
    PUSCHPULL
    PUSCHPULL --- ---
    KELDA: nevím, tohle neřeším, vždy mám doma vše s nejnovějšími aktualizacemi (posledních 15-20 roků to tak mám určitě)
    KELDA
    KELDA --- ---
    PUSCHPULL:
    NECROMAN:
    a nějaké plusy jste tam našli?
    KELDA
    KELDA --- ---
    NECROMAN: upřímně toho jsem si taky všiml po instalaci se mi vypíná wi-fi pořád ale předpokládal jsem že to je sílou signálu tak snad udělají nějakou korekci
    PUSCHPULL
    PUSCHPULL --- ---
    KELDA:
    NECROMAN:
    mě se občas nepřipojí doma sám k wifi. Musím ji ručně vypnout a zapnout!?
    Většinou se ale připojí sám.
    (Pixel 6 Pro /Android 17)
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    KELDA: jenom mě překvapilo, jak rozvrtali přepínač WiFi. Nově pokud nejsem připojený, tak se tváří jako vypnutá WiFi.
    KELDA
    KELDA --- ---
    ahoj, máte už někdo v telefonu Android 17? já ho instaloval před týdnem a těšil jsem se na novinky ale krom bublin u kterých nevím jak je využít tam nemůžu nic nového najít. Máte někdo něco co vás zaujalo na A17?
    IV0
    IV0 --- ---
    HULIK: To je správně, ale pořád může mít jednu appku v Android auto a druhou v mobilu, který lze u většiny těchto zařízení zrcadlit na obrazovku rádia zároveň s android auto (já můžu v Hyundai rozdělit obrazovku na 2/3 a 1/3). Akorát je to vopruz, který asi nebudeš chtít po každé absolvovat a podle mě to nejde automatizovat.
    HULIK
    HULIK --- ---
    HANZO: Ahoj, nejde, můžeš mít puštěný jen jeden navigační sw.
    HANZO
    HANZO --- ---
    Ahoj,
    potřeboval bych poradit, jestli někdo budete vědět. V autě používám kombinaci Waze+Google Maps. Waze jede přes celou obrazovku a přes ní jsou GM v rámečku. Waze hlásí radary, GM cestu.
    Lze stejný kombo pustit i v Android Auto?
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Dunno, vždy jsem to měl jako separe tlačítka (Samsung)

OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    Já si matně pamatuju, že mě to původní sjednocení sralo, ale dávno jsem si zvykla, a to jedno kliknutí navíc mě absolutně netankuje.
    PUSCHPULL
    PUSCHPULL --- ---
    já nevím co řešíte ??
    Asi jsem nepochytil problém. Mě funguje wifi i mobilní data, zapnutí i vypnutí a po domě automatické připnutí na silnější síť při pohybu /máme tu vlastně 4 podlaží (sklep, přízemí patro a podkroví...
    MATISK0
    MATISK0 --- ---
    NECROMAN: taky me to sere, ted se musi zbytecne otevrit nastaveni wifi a vypnout.
    Krok dopredu, dva zpatky
    ACID
    ACID --- ---
    NECROMAN: ne, je to Motorola, nevšiml jsem si že to bylo míněné na pixely. Sry
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    ACID: takhle u mě Android 16 nevypadal, to asi není Pixel, ale nějaká nadstavba?
    ACID
    ACID --- ---
    NECROMAN: asi to mám rozbité, pořád vidím dva.. A16

OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    NECROMAN: Aha, už chápu. Já jsem na to zvyklá, a vlastně mi to vyhovuje, šetří to slot.
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    OCTOPUSS: v horním vysouvacím menu byl pro data a Wifi jen jeden togle, který zobrazil popup, kde bylo možné data i wifi zapnout neby vypnout.
    V Androidu 17 vrátili separátní toggle pro oboje
    Google may finally reverse this controversial Quick Settings change - Android Authority
    https://www.androidauthority.com/android-split-internet-quick-settings-3626933/
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    NECROMAN: V Androidu 16 jsou wifi a mobilní data separátní přepínače. Teda pokud nemyslíš něco jinýho než já...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam