• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přístup odmítnut.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHINIGAMIAndroid - otevřená mobilní platforma
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MEDWYN: Dik to je taky dobrej napad;)
    ja to ted nechal byt od tech 11 hodin a pred chvili to dojelo, nechapu najednou to skocilo z 51% na 100%

Co je zajimavy tak to bylo zasekly pri uploadu, mam volnejch 95GB a jsem na gigovy lajně.. holt google nepátrat raději a být vděčnej ze to klaplo:)
    MEDWYN
    MEDWYN --- ---
    DRAGON: Vytvor si novy throwaway google account a zkus zazalohovat pres nej. Pak muzes zkusit odebirat.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    a stojí... :/

DRAGON
    DRAGON --- ---
    kua co ted :(
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    DRAGON: Taky mi to přijde jako hazard
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    AXTHEB: hm, toho se trochu bojim, jeatli po prihlaseni bude vse zpet, hlavne kdyz mi whatsapp pise ze last backup never (coz je divne, jelo mi to zalohy od nepameti..)
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    DRAGON: Nevím o tom, že by to šlo jinak než odebrat a znovu přidat účet.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    prosím pěkně, tušil by někdo, jak se odhlásit z Google account androidu v mobilu? (s23 ultra). ja to nikde nemuzu najit. Nedokoncuje se mi zaloha WhatsAppu, vypnul sem ecryptovani zalohy a od ty doby se to ani jednu noc nedokoncilo, skoncim na 57% pokazde. Mam 100gb uloziste gdrive placeny, ale i tak to nejde. V napovede pisou at se odhlasim a prihlasim google acount, ale ja to proste v menu nevidim, i hledam logout v settings a nic to nenachazi.
    dik moc
    JIMX
    JIMX --- ---
    Díky za reakce, kdyžtak se a tom už přesunu do patřičného klubu ...
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    JIMX: Tohle vůbec není špatný počítač.
    JIMX
    JIMX --- ---
    MEMNON666: mě zaujalo zase třeba tohle https://www.gigacomputer.cz/zbozi/1426606-lenovo-thinkpad-x380-yoga.html ... ono to stejně do pár dnů skončí někde na dně skříně ... tak je to vlastně asi jedno :-)
    MEMNON666
    MEMNON666 --- ---
    JIMX: tak v repasech do 10 bych třeba viděl https://www.incomputer.cz/hp-elite-x2-g4-10/
    JIMX
    JIMX --- ---
    Nebo mám radši za pár šupů precijenom koupit nějakej dotykovej repasovanej NB ... ať se s tím třeba vyfotí? :-)
    JIMX
    JIMX --- ---
    JIMX: Mohl bych koupit ke stávajícímu tabletu, kterej používá, klávesnici, ale to není řešení ... tak to nechce ... chce to jako komplet ...
    JIMX
    JIMX --- ---
    Tchán se rozhodl, že strašně nutně potřebuje nějakej dotykovej notebook a nedá pokoj dokud ho nedostane ... byť na tom píše minimálně a s mechanickou klávesnicí těch pár písmen denně bude psát podobné dlouho jako na displeji ... ale nedá pokoj ... nicméně mu určitě nechci kupovat ani repasovanej NB s woknama nebo Linuxem, protože se mu o to odmítám starat.

Doporučili byste mi nějakej tablet do 10k s klávesnicí a androidem? Na takový to domácí žvýkání internetu a čtení ebooku a hraní casual matlacich her ... ?
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    DRAGON: Aha,tak já to používám cca každý den :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    EXCITE: je fakt, že to sem párkrát použil, asi tak pětkrát za posledních šest let nebo jak dlouho to v galaxiích je :)
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    DRAGON: Proti :Chybějící bezdrátový nabíjení?
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Co se děje s telefony Pixel? Uživatelé hlásí záhadný nárůst výkonu, Google zatím mlčí
    https://www.svetandroida.cz/google-pixel-geekbench-6-narust-skore-grafika/
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    DRAGON: Je celkem vtipné, že Ačko má v hlavním foťáku snímač, který má o něco méně pixelů na i něco menším snímači, ale zas je má o 25% větší než Ultra a tím i méně zašuměné…
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam