MEDWYN: Já vím, jen já tam prostě v tom textu vidím více věcí. A hlavně jak jsem psal, nevím jak by se mohl odemknout v kapse display otiskem prstu. Nikdy nedávám do kapsy telefon s odemčeným displejem, právě že ten dotykový může reagovat na textil atd. Podobně může vypadat (plácnu) třeba otevřeš jpg obrázek v textovém editoru. Nebo datový soubor.
I když ty obvykle vypadají takto a nebo mají plno čtverečků, některé mají i formát podobný jako když ti někdo napíše mail.
A zakončí podpisem.
űn|Ä1J:ÄŰ,‚ľtŮ4[EŽlôą8
Q“4I˜ňę(qB´II¬«:lĘJkŢ¨Čˆő/öřë†á••´O±GˆáŇeNŻŮśi&ÎÚA:Qź.\Ú|CĂh甬ňdËÄfLŞjAPJ†ôAŚÄ SŘŤź<śi#‰ÉYjü9v_‹ŞNPç}ŃU5pš.™»já%š>`ńďXS¤ÉSe»K™-•Ń™XăZĘJĽ>®Ş‚ľ–˘ŠşŠ˘u%e\™”ŐT•TÓME5M<ĺIŇ*$NG•:LÔI’¦##Ş˛Ď…)”G!™Ň`ldf%^Q)‘›xˆŕŃřŕî6\ƒťÓnÄ`ˇŤ?~ńš"Ů«uWW}SÓnxĺ[}˛l-x<˜ęo´ÝWeĘeq¨oIőpˆNĄIŰE4“ţ$©ĄšţUˇÖ1’Îâ„…ŹTĚ$a¦%öLl˜$yÓb©Žę
Ě »ĎpŢ|l›ôŽb@ ©Ü#Ż8Ćh/N»Çü¬®đTţëüüŤ;˝ú˙ Ť|Uďđ=uâŻŇĽ%đŢüźáţ‡úŚŁîţ'Ţýcźą÷v€ ˘€Oä y‘şŽďÚ7ëʱžŃbŔą˝¦ÔŻ{6ż@ësXd_ßĚjü˘Č_ń“§L˙ [—ÂYFę/ŚůOĚ33FIřq=ƒ8ÝëtÚ*@áhÄp¬ž=á)!0!ČHbź«3=ᓏG·rZ=účý`kôWę8úłÓfGňßśm¦ˆ¦ĽIR¶˝…ěmpMІŔÜ‘Äo î˙ Ú7ŰˆÝűîŹ˝Ś°ďGýŤ›Ö†şďú_AWŔäpÎĚűۇ•ńäńűĆh®=Ě´e¤Ú/úEťľńyWë)ů/Ë4CE\ĄĎÜ‚-Ăp:wţťüFńßc†1ŚBĆ1cÄ!Śc†1ŚBĆ1cÄ!Śc†1ŚBĆ1cÄ!Śc†1ŚBĆ1cÄ!Śc†1ŚBĆ1cÄ!Śc†1ŚBĆ1cÄ!Śc†1ŚBĆ1cÄ!Śc†1ŚBĆ1cÄ!Śc†1ŚBĆ1˜X?×€˙ süŕyƒfs`˙ ^ü!Ďóć
ť˛˙
?F˙ vŽ9żˆß·úˆcËĆpĆ1ˆCĆ!c„1ŚbĆ1ˆCĆ!c„1ŚbPČ÷?ÚeżĹI˙ _,9çűL·ř©?ő«ćIĽţźČŤ&w~˙ Ä}Áż»L˙ ‹5ţřG$™[ƒv™˙ kýđŽ'ţý×ý^-#ďźí?äF~Ú(ŇÔ˝•i(’N†DÉ”Ő}7ݻû'Ă8ó\$˘JpŐé×Cš:Ý55Ý6ë(¦ĽýíxĎ(”7;îeö¬]Y&čť”ď#›Í¦Ĺ›ŞWf-ÓŰg„Ě;jší•v»ňď˜ŚnŽ‹ ź
6űű˘ŰMöÓҧ´8JSÓ«ÔX”ÜŞíĽ`tMm÷Vý>%(+/·?gó˛ ‰
őGzqÇÚŁ]VÓŹłď}ąçďŮŘbǰ˘N§ňŞĐdľt éLVfĽ
DŤ˘đAöŚČRQ$ŇA WčjŐĘš"čßčšń·ăjŽ»|Ňű\eÚ?Źź¶iK>ĂTŇŃÖNŁ™ˆ¶Gˆb8¦=[A]K;ŃiZ}6…Qu VuŞůŹ"d—źž>ĄýŚĂlÇŮŰăÇÄ
— /o©k+¨d×JĂĂpĚ#gh1