OCTOPUSS: hele strašně málo, tohle fakt moc nežere. Je v pohodě si přepnout u tohoto myšlení, dneska je to dost optimalizovaný. Však si udělej test :) já ho provedl a rozdíl ve vydrží byl zhruba 20 minut na 26 hodinách, to je fakt aspoň za mne natolik nepodstatný, že nevidím důvod, proč to vypínat. Samozřejmě pokud je člověk spořílek, tak ať to vypíná, mně to za tu práci nestojí.
Jiná situace je, pokud máš v dosahu zařízení, který nutí připojení a ty nechceš, aby se připojovaly, to je jiná situace..
QWWERTY: nikoliv, pointou je to, ze vypinat tyhle low energy služby, protože je momentálně nevyužíváš je dneska bezpředmětné, nežere to skoro nic. Pokud máš problém s baterkou a mobil ti nevydrží ani třeba den, máš budto zasekanej telefon, špatnýho výrobce a nebo blbě nastavenej telefon. A nebo jak jsem psal, jsi šetřílek a pak se tě reálný informace netýkají. A když už tu používáme hloupá přirovnání, přirovnal bych to třeba k tomu, že vypínáš doma Wi-Fi router ze zásuvky pokaždé, když na 10 minut odejdeš z pokoje, abys ušetřil elektřinu. Něco málo skutečně ušetříš, ale v praxi je ta úspora zanedbatelná a nepohodlí je zbytečné. Leda bys měl mobil s třeba 300Mah baterií, ale kdo to dnes má.