• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOTCOMZivot pod Nyxi vlajkou
    HANYZ
    HANYZ --- ---
    Ja se tim bavim, a zaden nyx nebo cyber s tim nema nic spolecneho ;]
    OMI
    OMI --- ---
    LEON_CHAMEAU: to bych si nikdy nedovolil. Ale přišlo mi, že tady to tak někteří berou "oni se na sajbru smějou vašim fotkám -- jací oni?
    LEON_CHAMEAU
    LEON_CHAMEAU --- ---
    OMI: To chces povedat, ze vsetkych nyxakov automaticky beries ako skvelych, dobrych, inteligentnych spolocnikov? Logika nebola "oni hlupi nenyxaci", ale "oni hlupi"
    STARDAY
    STARDAY --- ---
    PREVIT: no nerikej ;)
    XFLARE
    XFLARE --- ---
    ja hlasim spolecnou domacnost xflare pike a gozy + jeden offnyxak :-)) foto snad dodame ... jestli kluky prekecam :-D
    OMI
    OMI --- ---
    AE35: Nějak nechápu tu logiku "oni hloupí nenyxáci". Oni ty fotky obšlehli přes plot téhle rezervace dalekohledem? Já myslel, že tady mají nějaké ID a jsou to tedy taky nyxáci. Dělení světa na ten hodňoučíčký a plyšovoučky uvnitř a ten zlý a bakaný vně ohrádky mi přijde celkem směšné.
    AE35
    AE35 --- ---
    co uz, clovek po ranu vyleze ze sprchy oblecen jak na plovarnu a jde si pokecem uzit rano, kdy nemusi do prace. jak se zda, ani po x letech si lide na cyberu neporidili real life .^)
    LEON_CHAMEAU
    LEON_CHAMEAU --- ---
    Len na upresnenie, slečna Cocoon do domácnosti nepatrí, jedno ráno som k nej priliezla na gauč, potom môj milý a bolo. Riešite píčoviny ako na Cyberu.
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    OMI: Ja to ustojim, je jsem chtel varovat ty, kterym by to vadilo a rict to DOCOMovi, aby citil nejakou odpovednost...
    OMI
    OMI --- ---
    PREVIT: Každej je někomu k smíchu. Tomu neutečeš. Otázka je, nakolik si tím svazovat život.
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    DOTCOM: Asi nemam...Na CYBERU uz tu prvni fotku maji a smejou se..Bud jsi tak naivni, nebo ty fotky pro nekoho sbiras...
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    DOTCOM: mno, aktuálně
    ratman,sleepymouse, mawerick,kethamina

jinak do domácnosti patří i rustikann_kara, haribokachna, t_raven -- ale ti jsou teď na jiné adrese :)
    DOTCOM
    DOTCOM --- ---
    PREVIT: hele mozna mas trochu zcestnou predstavu jaky fotky sem mel na mysli :)
    DOTCOM
    DOTCOM --- ---
    KETHAMINA: ok, jaky IDecka? at zalozime nakou nastenku...
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    U nas jsou to tri lidi ze ctyr (ze sirsiho okruhu ctyri z peti), fotku nedodam, nechci se najit (o me nejde, spis o ty ostatni) nekde jinde s blbejma poznamkama...
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    hlsám nyxí domácnost, ale na webu žádnou hromadnou fotku nemám .. najdu a dodám :)
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    DOTCOM: On je to docela fajn napad, ale spis do uzavreneho klubu. :)
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    DOTCOM: Jses si jisty, ze vis, co delas? :)
    DOTCOM
    DOTCOM --- ---
    tak sup, chci videt naky dalsi fota!
    MISSTY
    MISSTY --- ---
    to je moc)))))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam