• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LYRELThe first Prague Zombie Walk
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    YBUKO: A streva jsou takova ta bila klobasa opet s trochou umele krve. Mozna se mi od krizaku (Cerveneho krize ;-))) podari vysomrovat celou maskerskou soupravu...
    LYREL
    LYREL --- ---
    ten kostým stál třicet korun
    LYREL
    LYREL --- ---
    LEVI: ááááááááááááá, tlustá němka, pomoc:-D
    EZECHIEL_CZS
    EZECHIEL_CZS --- ---
    LEVI: Jo, tak to nevim, to se ukáže až na ZombieWalku :D

DRRAK: YES! No tak výborně, přesně tohle jsem měl na mysli - jen houšť, jen houšť! :D:D:

HAFI: Taky myslím....a to by bylo, aby si Češi takovejhle mejdan taky neužili ;)
    HAFI
    HAFI --- ---
    ty jo,to video z Varsavy je nemala prdel:-))))
    DRRAK
    DRRAK --- ---
    už se těším až si udělám zombie chirurga, v práci jsem zabavil takové ty zelené hadry co nosí :o))
    LEVI
    LEVI --- ---
    EZECHIEL_CZS: Lyrel je supr sestricka :-)
    EZECHIEL_CZS
    EZECHIEL_CZS --- ---
    YBUKO: Mno panečku, to je nápad ;)
    EZECHIEL_CZS
    EZECHIEL_CZS --- ---
    BLOSSOM: Tak platí, ejště vymyslet z čeho vyrobit nějakej mozek a bude... :D

GOBERS: MNo to by nebylo špatný, anebo že by ta mumie měla ceduli "Spletla jsem si průvod, ale když už jsem tady..." :D:D:

REINITA: Jo, přesně tyhle "uniformy" by byly výtečný! :) Sestřičky, roztleskávačky, číšníci, policajti, manageři - prostě ať je ten dav barevnej a uvěřitelnej...akorát jedinej, kdo se zatím ozval na sestřičku byl výtvarník Honza Krumphanzl, tak vám nevím...:D
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    REINITA: To me nenapadlo, ale je to genialni!!!
    REINITA
    REINITA --- ---
    GOBERS: myslíš agilní zombie-roztleskávačky? :o)
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    EZECHIEL_CZS: Hmmm... a co dostojne kracejici mumijku a kolem ni poskakujicich par agilnich zombiku, co skanduji: "Imhotep!! Imhotep!!"
    BLOSSOM
    BLOSSOM --- ---
    EZECHIEL_CZS: já myslím, že taky budu mít chuť na "braaaaaaaaainns" hehehe...
    EZECHIEL_CZS
    EZECHIEL_CZS --- ---
    Já osobně se příkláním k tradičním pomalým, skuhrajícícm, mumlajícím zombiím, ze kterých vyjde maximálně "braaaaaaaaaaaaaaaaaaains", ale tak je to asi podle gusta...doufám, že se nás sejde hodně, tak jestli někdo cítí víc sympatie s "rychlou" zombií, je to na něm, pokud udrží "roleplaying" alespoň během pochodu ;)
    BLOSSOM
    BLOSSOM --- ---
    LEVI, MISA_PES: ach jo, máte pravdu :)
    MISA_PES
    MISA_PES --- ---
    LYREL: ale až v tý snyderově nový verzi. v původním romerovi zdaleka ne tolik.
    BLOSSOM: ve 28 days to ale nebyli živí mrtví, byli to "jen" nakažení živí.
    LEVI
    LEVI --- ---
    BLOSSOM: 28 days later neni zombie film, ale postapo film :-)
    BLOSSOM
    BLOSSOM --- ---
    LEVI: asi ne, ale to je zombie film.. určitě... resident evil zombies jsou nějaký rychle taky ;)
    LYREL
    LYREL --- ---
    ale v down of the dead jo
    LEVI
    LEVI --- ---
    BLOSSOM: V 28 days later to technicky nebyly zombies.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam