• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LYRELThe first Prague Zombie Walk
    SIHAJA
    SIHAJA --- ---
    KELPIE: (stydlivý smajlík)
    KELPIE
    KELPIE --- ---
    SIHAJA: ja mam dojem, ze to je rada, ktera se petriovi libit nebude... a nejspi ani levimu, jak ho znam:D
    SIHAJA
    SIHAJA --- ---
    PETRIUS: musíš do zubů :-D pak tě nepokouše, jen ožužlá ;-)
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Ok na leviho beru reálnou :-)))
    ikdyž představa že mě pak pokouše taky není milá :-))
    LEVI
    LEVI --- ---
    PETRIUS: molitanovy baseballky jsou fraska. Kdyz uz, tak realny.
    HARALD
    HARALD --- ---
    PETRIUS: dohodnutý útok by mohl být dobrý. "překvapení" ve smyslu útoku na zombie bez předchozí dohody, by imho nesl jenom zlou krev a část účastníků by jen rozladil.
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    HARALD: sorry ale já si naopak myslím že nějaká akční vložby by naopak byla skvělým zpestřením. Na jednom z těch videí na SKONu to ostaně i proběhlo...

osobně mám v plánu začít walk jako jeden ze survivalistů, trochu se porubat se zombíkama, pak se nechat sežrat a apokračovat jako zombie ze survivalisty :-)
    Chtěl jsem složit i nějakej tým a případně se dohodnout předem s nějakejma zombákama aby to nešlo do lidí, kteří s tím nijak nepočítají...

Prostě tam naběhnout s molitanovejma basebolkama, jekorovejma gramodeskama a třeba nějakou motorovou pilou :-))
    KELPIE
    KELPIE --- ---
    SILVER: Gotfrieda s Neffem neeeee
    GOTHICKRYSA
    GOTHICKRYSA --- ---
    SILVER: a nezapomínej na Patrasku, ta vydá za deset zombíků s těma svejma plastickejma operacema:D
    SILVER
    SILVER --- ---
    Ehm... že by se pozvali Zombivci z Choking hazardu? JWP, VR, Netopejra ne... Were a další?
    JEZINKA
    JEZINKA --- ---

LYREL: yo ten san diegskej walk je fakt vychytanej, kéž by to takhle nějak vypadalo tady... nejlepší že jsou tam i starší lidi, ten tlustej mrtvej svatební páreček je dokonalej.

no mám pocit že by bylo před akcí dobrý udělat nějakou přípravnou sešlost, složit se na tekutej latex a barvičky a podobně a udělat ze sebe navzájem pečlivě zombijky, neplánujete to? mě přijde že by to bylo efektivnější než nechávat to na každym, každopádně větší legrace....
    SATAI
    SATAI --- ---
    A ani kdyby prisla Dada? ;)
    HARALD
    HARALD --- ---
    TOMI: ani tehdy :-)
    TOMI
    TOMI --- ---
    HARALD: hmm, ani kdyby meli na sobe vesty "ANTIKONFLIKTNÍ TÝM" ?
    HARALD
    HARALD --- ---
    TOMI: to bych řekl, že by celou akci jen kazilo
    TOMI
    TOMI --- ---
    EZECHIEL_CZS: no teda aspon doufam, ze par postav lovcu upiru a zombaku a ochrancu dobrejch dusi se nestrati... teda nevim co nato poradatele, co? :-)
    EZECHIEL_CZS
    EZECHIEL_CZS --- ---
    GOBERS: :D:D:D:D Joo tak to by šlo...nebo "Herbalife" jako "Herbadeath" :D

TOMI: Počkej, na zombiewalk nejít jako zombie....? ;)
    TOMI
    TOMI --- ---
    SIHAJA: kdyz to zacalo, tak si rikam super ze ten kameraman sedi az na galerii, a von pak debil zazoomoval dopredu... auuu

LYREL: shaun je naprosto bozi, ja uz mam taky napad za co pujdu a zombik to nebude, tak se nechte prekvapit :op

HARALD: nekde se doma jedna valela, a este na tom bylo logo Herbalajf...
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    chtěl bych taky na zombie walku potkat Shauna :-)
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    HARALD: Tak v tomto kontextu spis "Chces zhebnout...", ne?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam