• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LYRELThe first Prague Zombie Walk
    KLATIC
    KLATIC --- ---
    dobry den...mozky ven ! :o))
    EZECHIEL_CZS
    EZECHIEL_CZS --- ---
    MOUNTBATTEN: Dobrýýý ....:)
    LALINA
    LALINA --- ---
    ja si nakonec asi jednoduse zaridim vlastni a bude po alchymii :-)
    u nekterejch veci nemam ráda náhražky:.-))
    LALINA
    LALINA --- ---
    ta barva vypada hodne dobre...
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    no mne nejefektivnejsi a nejsnadneji proveditelny vyslo udelat krev z vitacitu Tang,cernorybizovy. Smichat pomer tak,aby byla ta tekutina tahnouci se. Barva je pak dost tmava,na fotkach cervena. Viz treba zde: http://mountbatten.mysteria.cz/trailer5.jpg
    Jen ta chut je...desne sladka a kysela:-)
    LYREL
    LYREL --- ---
    jojo, uvařit krev je pohoda:-) jenom se tam místo modrý nesmí dát zelená:-D to nedopadlo dobře
    LALINA
    LALINA --- ---
    KLATIC: :-)))))

naopak:-)
    LALINA
    LALINA --- ---
    no, jak jsem tedka cetla ty roztomilý návody na krev, asi neodolam a nejakou si uvařím .-))
    KLATIC
    KLATIC --- ---
    nevadi ze budu trochu radioaktivni zombie? :o)
    LALINA
    LALINA --- ---
    MOUNTBATTEN: to uz jsme řešily..ja bych na to nespolehala teda.. kdyz nezakrvaci, tak poblije .-)))
    LALINA
    LALINA --- ---
    zombiefikace :-)))
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    MOUNTBATTEN: Ah.. takže pro šikovné zombiehuntery může být zombifikace velmi reálná ;)
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    Vyuziju zdravotnickej korzet z 50.let,takova rehabilitacni pomucka:-) )koupeno od Phushi) abudu zombiek,co exnul po dopravni nehode,nebo neco takovyho.Proste jde rovnou z nemocnice pro pater:-)

Jen prosiiim,nikdo mi ten korzet (je platenej,bilej) NESMI postrikat "krvi",to bysem vas asi zabila:-))))))))
    LALINA
    LALINA --- ---
    aaaa... me nic nenapada... asi budu jenom lalina zombie...to mi neda ani moc práce.-)) staci nejak pekne se zatvářit a tahnout jednu nohu za sebou .-))
    SIHAJA
    SIHAJA --- ---
    ENEMYS: a ten se identifikuje podle čeho? zombie myši?
    ENEMYS
    ENEMYS --- ---
    SIHAJA: Hmmm... Zombie vědkyně... Ja asi budu zombie softwarový architekt.
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    HARALD: Ale co by ne!! Zombie-pediatr. :-D (Na zombie-porodnika uz bude asi velky)
    HARALD
    HARALD --- ---
    SIHAJA: Což o to, já bych měl kompletní doktorský vohoz. Ale zase bych nemohl vzít to batole, což mě velmi láká. :-)
    SIHAJA
    SIHAJA --- ---
    LYREL: no, když nad tím tak přemýšlím, tak bych zvládla zombie-doktorku, někde hluboko v zákoutích mé skříně je plášť :-) popřípadě taková epesní zombie-šílená-vědkyně ;-)
    SIEGR
    SIEGR --- ---
    ale ale koukam ze zombie walk uz je i na nyxu parada:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam