• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LYRELThe first Prague Zombie Walk
    ISIS
    ISIS --- ---
    EZECHIEL_CZS: ja jsem taky za desir. ted jsem obesilala byvale desiraky a vypada to, ze maji stale zajem se ucastnit zajimavych veci. jestli dopadne ta patecni a neprijdem tam jen ve trech, tak myslim, ze by to mohlo zase zacit fungovat.
    KLATIC
    KLATIC --- ---
    LYREL:Ja naprikald jsem radioaktivni zombie....zemrel jsem na celkove ochromeni nervoveho systemu diky davce 2000 Sv takze na me nebude krve ani kapka.....nestihlo se totiz rozjet krevni a strevni stadium nemoci z ozareni :o)))
    EZECHIEL_CZS
    EZECHIEL_CZS --- ---
    NEVILL: Mno můžeme ho zkusit pozvat a uvidí se... :)

SHUNIIK: Aha....tak to je škoda...nicméně pokud máš čas, a nevadilo by Ti takovou sondu mezi ochotniky udělat, budeme samozřejmě jenom rádi...čim víc zombií, tím více zábavy ;)

YBUKO: Přímo záznam asi ne...podívám se, jeslti na nástěnce nechybí nějaký informace ještě...
    LYREL
    LYREL --- ---
    úchylnější mi přijde polít se hektolitrem umělé krve a vyrazit do centra:D
    LYREL
    LYREL --- ---
    SIEGR: v dnešní době je to už spíš moda. i když pořád ještě existují bdsm modely, které by na sebe slučná gothla nevzala:)
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    SIEGR: a co teda ma bejt zalibenihodny, aby to nebyla uchylka? :-)
    SIEGR
    SIEGR --- ---
    LYREL: mno podle me zalibeni v techhle vecech je urcita uchylka ne?
    LYREL
    LYREL --- ---
    SIEGR: jak latex a fetish moda souvisí s úchylkou?
    SIEGR
    SIEGR --- ---
    to sou fakt vsichni goth uchylaci? vsude samej latex..fetish..
    SHUNIIK
    SHUNIIK --- ---
    EZECHIEL_CZS: Děsír je mrtvý, Dejve. Teď se bude konat asi po roce malá akcička, pokud budu mít čas a dorazím tam, tak se lidí poptám. Ochotnické spolky nějaké znám, můžu zkusit udělat sondu.
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    LYREL: taky dobrý... :O)
    LYREL
    LYREL --- ---
    NEVILL: leda nějaká Living dead girl:-)
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    EZECHIEL_CZS: Rob Zombie asi nepřijede, co...? :O(
    SIHAJA
    SIHAJA --- ---
    MOUNTBATTEN: to by mohlo být zábavné :-)
    EZECHIEL_CZS
    EZECHIEL_CZS --- ---
    Nepřízeň počasí je bohužel věc, tkerá se nedá moc plánovat...zombie s deštníkem jsou trochu....blbý, no.... ale nevím, jestli to přesun na konec května nějak vyřeší.....

PETRIUS: Pařba v klubu bude rozhodně - zombie afterparty...jednáme zatím o místech a variantách zombie kapely/DJ s ;)

SIHAJA: To bohužel asi neklapne, trasa bude muset být stanovená napevno kvůli nahlášení na Magistrátu a dalším ptákovinám, takže změny trasy operativně asi nebudou moc možné...

LALINA: Pokusím se domluvit s Děsírem...zkoušel jsem to přes Inikura, ale jestli jste někdo odsud s Děsíru, dejte vědět, byli bychom rádi za spolupráci ;) herecký spolky a ochotníci bohužel vůbec nemám ve svym ranku...

MOUNTBATTEN: To mi příjde jako celkem dobrej nápad....
    LALINA
    LALINA --- ---
    zombie v lacku, mnam!!
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    MOUNTBATTEN: Oj, to by bylo velmi roztomile...
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    mne napadlo,na afterparty v klubu,udelat modni "zombieckou" prehlidku -ze bysem oslovila vyrobce Fetish obleceni.
    A "modelky" by byly zombíci a zombice, v tom zombie naliceni atp. a na sobe fetish saty;-)
    A prehlidka -klasicka promenada,lec zombie chuzi;-)

Esli myslite,ze by to nebylo OT,tak bych to zkusila poresit (samo taky nevim,esli spratelene firmy nereknou "bleee,zombieci":-D Coz si teda nemyslim....)
    LALINA
    LALINA --- ---
    jsou nejak osloveny ruzny herecky spolky, ochotníci ?
    ( dřevárnisti a larpisti podle zdejsich IDček jo)
    DRRAK
    DRRAK --- ---
    HARALD: prostě půjde zombie průvodce s deštníkem a bude udávat směr :o)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam