• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LYRELThe first Prague Zombie Walk
    GOTHICKRYSA
    GOTHICKRYSA --- ---
    SIEGR: si zajdi na skládku ne:D
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    SIEGR: no uvidis co budes mit v kvetnu :)
    SIEGR
    SIEGR --- ---
    MURHAAYA: nj ja mam "bohuzel" jen fungl novej bike a to by nebylo ono:D
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    SIEGR: staci vzit starej ohnutej rafek a mit ho kolem krku, ne? :)
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    ja mam taky uz vybrano :)
    SIEGR
    SIEGR --- ---
    GOTHICKRYSA: hahaa naka hydrocefalicka zombie:D:D no ja uvidim..taky me napadl hipik ale to bude mit ostrava tak musim premyslet daal...hh jeste bych mohla bejt zombie bikerka ale zombie jizdu na kole bych mudela natrenovat:D:D
    GOTHICKRYSA
    GOTHICKRYSA --- ---
    MURHAAYA: nee latex nee:D:D tohle bude lepšíí
    GOTHICKRYSA
    GOTHICKRYSA --- ---
    SIEGR: no zdravotní sestřička už mě taky napadla:D ale to fakt ne... moc ohraný... každopádně is myslím, že to, co budu mít na hlavě já, nikdo jinej mít určo nebude:D doufááám...
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    GOTHICKRYSA: latex zombie? :)
    SIEGR
    SIEGR --- ---
    GOTHICKRYSA: me prave napadaj hlavne ty "ohrany" veci jako zdravotni sestricka a podobny..
    GOTHICKRYSA
    GOTHICKRYSA --- ---
    já už mám vymyšleno:) snad takových nebude víc:D
    SIEGR
    SIEGR --- ---
    Nechce sem nakej akcni dobrovolnik vypsat naky "charaktery" na zw?? Moje fantazie totiz zamrzla nekde u pololetni klasifikace a myslim, ze i pro jine by naky napady nebyly od veci...
    EZECHIEL_CZS
    EZECHIEL_CZS --- ---
    PETRIUS: taky dobrej charakter na ZW! :D
    EZECHIEL_CZS
    EZECHIEL_CZS --- ---
    SOARSS: MNo tak kdyby se Ti chtělo to sepsat jako návod, nebo tak, milerádi to přidáme na web, nebo prostě k disposici méně zkušeným ;)

SIHAJA: Podle mého echa pár lidí z Ostravy přijede jako hippie zombie, takže možný je všechno... :D

THURINGWETHIL: Okay, souhlasim, ostatně i střízlivý zahraje lépe opilého ;)
    THURINGWETHIL
    THURINGWETHIL --- ---
    EZECHIEL_CZS:
    LYREL:
    No, ještě zvážím, kterou z variant zvolím. Ale rozbíjet si čumák, kdykoli se mi zahojí (abych vypadala náležitě použitě) a natloukat si kolena, kdykoli přestanu kulhat (to aby bylo belhání věrohodné) asi nebudu. :) Jsem šílená, ale i mé šílenství má své meze.
    SIHAJA
    SIHAJA --- ---
    LYREL: myslíš jako spousty šťastných sluníčkových zombíků, kteří se chtějí o svou radost ze života podělit se všemi ostatními?
    LYREL
    LYREL --- ---
    THURI: neopovaž se poslouchat Ezeho, je to hrozný darebák:-) Hezky odpočívej a buď v pohodě. Zombíci musí být v pohodě.
    SOARSS
    SOARSS --- ---
    Jinak na tom nic nejni,jen strasne moc bileho pudru a stinu (plus cerna tuzka na oci) v nekolika vrstvach (ja mam myslim 5) aby to opravdu dlouho vydrzelo.. a navsteva sekenhendu
    SOARSS
    SOARSS --- ---
    dekujem:] mame zombiky moc radi... tohle bylo s maskarniho pred vanoci.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam