• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LYRELThe first Prague Zombie Walk
    LYREL
    LYREL --- ---
    ZONICEK: Praha má oproti Polsku třeba dost výhodu v silném fantazáckém oddíle, který snad dorazí...aspoň částečně:-)
    MAFIK
    MAFIK --- ---
    na zoombie podle me tolik lidi neprijde pze je mnohem pracnejsi a narocnejsi
    ZONICEK
    ZONICEK --- ---
    Koukám naty videa... hlavně naty komentáře na youtube jak je teď každej chytrej :))
    Ale teda čekal bych tak 1/5 lidí :)
    HARALD
    HARALD --- ---
    MIKZ: množství lidí bylo na tak malý prostor příliš veliké. příště to chce Staroměstské náměstí.
    DRRAK
    DRRAK --- ---
    MIKZ: o tom není sporu, ale kdyby bylo tolik zombií, tak bych snad utíkal :o)
    MIKZ
    MIKZ --- ---
    freeze byl pruser :-/

a k tomu dvd..
    co ja vim ze ho maj v trafice? nez jsem napsal ja tak to nikdo nerek tak co ja vim :)
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    Ja si idem prestudovat navody na vyrobu kostymu :D
    DRRAK
    DRRAK --- ---
    tý jo .. jestli přijde tolik lidí jako na Freezing Prague, tak můžem sežrat Prahu :D
    EJCULKA
    EJCULKA --- ---
    :D ha musím rict že tohle taky vypadá zajímavě a zatímco my jdeme objímat vy objídat:D přemýšlím o tom...:D
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    MOUNTBATTEN: Mě přijde pohodlnější ta trafika, mam to po cestě do worku
    EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    ja s mym pripojenim mam pohodlnejsi tu trafiku:) nehlede na to, ze bych to stejne musela kuli mistu smahnout..:)
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    Nebo snad i za min, ne? (teda,jaka verze?:-) )
    Od ty doby, co jsou DVD bonusy..:-)) Stejne to ale te lidske lenosti nepomuze;ukrast neco na Netu je "pohodlnejsi" (teda mozna vic cool?),nez udelat par kroku do trafiky,vytahnout pajcku a jit:-/
    SILVER
    SILVER --- ---
    MIKZ: proč, když to nedávno bylo za kilo v časáku...
    MIKZ
    MIKZ --- ---
    SILVER: rip it?
    SILVER
    SILVER --- ---
    Doporučuji sehnat si DVD Day of the Dead a mrknout na bonusy...
    LYREL
    LYREL --- ---
    MIKZ: myslím, že to byl on, mají je v internetových ptákovinách +- za 200 za flašku, je bílý, musí se dobarvit
    ISI_CHARFOX
    ISI_CHARFOX --- ---
    MIKZ: prostě hledej v sexshopech
    MIKZ
    MIKZ --- ---
    nemate nejaky obchody kde se da sehnat ten latex? nasel jsem nekde litr latexu asi za dve stovky ale nezda se mi ze by to byl ten latex pro pouziti na kuzi :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam