• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LYRELThe first Prague Zombie Walk
    MIKZ
    MIKZ --- ---
    ja to objednal 4.5 myslim, placeno 5.5...
    a nic :-/
    HARALD
    HARALD --- ---
    Jaké máte zkušenosti s s www.fantasyobchod.cz? Před týdnem jsem si tam objednal tekutý latex a umělou krev. Peníze měli na účtu tři minuty po objednávce, mám eBanku, stejně jako oni. Ale od té doby nic. Ani nedorazila zásilka ani nepřišel žádný e-mail, že by měli problémy. Jestli mi to nedorazí do úterka, tak nebudu mít na zombie walk maskování. Od středy do pátečního večera jsem pracovně v zahraničí.
    ARCHNATONA
    ARCHNATONA --- ---
    LYREL: tak potom asi zalezi aj aky presne latex pouzivas. Od znacky a tak...
    LYREL
    LYREL --- ---
    no já myslela, že se vyvrátím:-D
    ARCHNATONA
    ARCHNATONA --- ---
    ozaj vazne? s s tekutym latexom robim dlho a tiez mi nikdy nesmrdel :)
    NOEK
    NOEK --- ---
    tak jeste chodit po meste vopaskovanej.... tak to je už docela pritroublý...
    hodne zdaru a nadsencu co jim to neva .)
    NAMATHUR
    NAMATHUR --- ---
    LYREL: latex voní!
    GOTHICKRYSA
    GOTHICKRYSA --- ---
    LYREL: hehe, tak to je vtipný:))))
    LYREL
    LYREL --- ---
    Naše instruktážní video

kamera: Paesant, Samgarr
    a pomocník Drui:-)

http://www.youtube.com/watch?v=4_GbMJ5bxzQ
    LYREL
    LYREL --- ---
    Vážení a milí,
    Zombiewalk je coby kamenem dohodil: Ti z vás, kteří jsou meziměsto, mezistát nebo se prostě jen nechtějí či nemají možnost nalíčit doma, už vědí, že je možnost se převléknout v knihovně hned u Staroměstského náměstí. Pár informací k tomu:

-knihovna nebude otevřená moc dlouho, bylo by fajn, kdyby jste počítali s tím, že máte zhruba hodinu na namaskování a převléknutí

-namaskování vám zabere zhruba 20 minut. Pokud jste nesehnali tekutý latex, nezoufejte, máme sponzorský dar a spoustu tekutého latexu a spotřebujete ho opravdu malinko. Nicméně akce je nevýdělečná, takže si prosím přivezte vlastní líčidla. Doporučuju všem osadníkům knihovny aby si na nalíčení pořídili: tekutý zásyp z lékárny (do 30,- Kč), plochý štětec na latex (20,- Kč), tušku na oči (ideálně měkkou vysouvací), libovolné oční stíny a další vymoženosti a kelímek od jogurtu do kterého vám odlijeme latexu. Pokud si chcete zkusit latex, vezměte si i toaletní papír. Zajišťujeme nějaké nemalé množství umělé krve, ale budou jí tak 2-4 litry, návod jak udělat umělou krev najdete na netu nebo v našem klubu na nyxu na nástěnce.

-sraz zombíků , kteří se chtějí maskovat v knihovně je na Staroměstském náměstí v 13:30 hod. Pamatujte si, že knihovna má otevřeno cca 14:00-15:00 a to není moc času. Nebude možné si tam nechat zavazadla. Odchod do knihovny je v 13:45 hod. Knihovně velí Lyrel (Lucie Svítková), kdyby jste měli nějaký problém s dojezdem, nemohli nás najít volejte 605 476 165 (telefonem)

-Z knihovny je odchod cca v 15:00 na Staroměstské náměstí, kde proběhne registrace. Za účast v průvodu neplatíte, ale svým podpisem potvrdíte, že souhlasíte s podmínkami průvodu (viz www.zombiewalk.cz).

A jak to bude vypadat v knihovně? Ideálně když si uděláte dvojici a nalíčíte se vzájemně. Pokud budete mít problém, může vám pomoct maskérský tým Lyrel a Drui , budeme tam pobíhat s nějakou barevnou šerpou, aby jste nás poznali ;-) Lyrel vás odvede do knihovny a vrátí vás zpět,a le pořád platí: máme asi hodinu, musíme kvaltovat.

P.S.: Připravte se, že latex hrozně smrdí,ale neosypal se z něj ani alergik

Těšíme se na vás, doražte
    CHROM
    CHROM --- ---
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    tekutej latex maji na www.fantasyobchod.cz
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    registrace je proto aby jsme oznacily ucastniky pruvodu. Ucastnik podepise pravidla a dostane pasku. S paskou se stane soucati pruvodu, Je to kvuli tomu ze prochazi velke mnozstvi lidi organizovane centrem hlavniho mesta, nemuzem si dovolit jakykoliv prusvih;) Pruvod bude bez asistence policie....
    NOEK
    NOEK --- ---
    nesmysl.... kapacity na co?? co znamena pořesit lidi - prudice? ... ten pruvod je hlasenej? takze pujde mestem za asistence policie? ....
    LYREL
    LYREL --- ---
    registrace na místě je proto, aby se pořešili prudiči, airsofťáci a nadšenci se zbraněma dřív, než za toho někoho zatknou
    LYREL
    LYREL --- ---
    aby organizátor věděl, s kolika lidmi může počítat a přiravil kapacity
    NOEK
    NOEK --- ---
    proc se musi clovek registrovat do pruvodu??? nerozumim
    LYREL
    LYREL --- ---
    myslela jsem, že budeš nějaký hnusy odlívat předem a lepit mastixem, latexem se špatně tvaruje
    DRRAK
    DRRAK --- ---
    LYREL: vyměním hafo revultexu za latex :oP ... tevultex totiž vůbec nevyužiju
    LYREL
    LYREL --- ---
    to jo, ale kluci budou mít nějaký latexový sponzoring, co jsem slyšela. a ty máš revultex:-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam