• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LYRELThe first Prague Zombie Walk
    MEFISTOFELLE
    MEFISTOFELLE --- ---
    Zajímalo by mě: Já jaksi nestačím do soboty nic sehnat... Lyrel, bude stačit, když na ten líčící workchop přinesu jenom nějaké tmavé stíny co mám doma? Já fakt nic v poslední době nestíhám, je to tragické:((
    LYREL
    LYREL --- ---
    lepidlo Herkules je možná pro tvář snesitelnější...vlastnosti má stejné jako latex:-)
    ARCHNATONA
    ARCHNATONA --- ---
    Hm, no ved...

a ja som si hovorila, ze "preboha ved oni si to chcu ist kydat na tvar..." :D
    Ale tak proti gustu...
    ANIQUE
    ANIQUE --- ---
    Proboha, nedá se ten latex sehnat levnějc? To už jsem taky přišla na to, že ten tekutej latex - nátěr, je něco jinýho, díkybohu jsem na to přišla dřív než jsem to koupila:)
    LYREL
    LYREL --- ---
    sraz je 13:30 na staromáku, odchod do knihovny je společný, kdo chce
    BOTUL
    BOTUL --- ---
    a kde a v jaké knihovně to má být?
    DRUI
    DRUI --- ---
    BOTUL: Jeste by se k tomu mela vyjadrit Lyrel, ja jsem jen podrztaska - ale v te knihovne by mel probehnout neco jako licici workshop - a je treba si na to prinest propriety (tekuty zasyp, licidla, stetecky, stiny, toaletak a podobne). K dispozici bude k odliti prave zminovany reklamni latex a trocha krve...
    BOTUL
    BOTUL --- ---
    drui: to bude nějaký sraz před ZW, kde budete mít dostatek materiálu a budete líčit? to by bylo parádní, protože já taky nic nestihám sehnat
    DRUI
    DRUI --- ---
    HARALD: nemusis se bat, s lyrel te nalicime pred zombiewalkem, latex mame, umela krev bude... :)
    HARALD
    HARALD --- ---
    MOUNTBATTEN: OK, zkusím je dneska přepadnout v Bartolomějský
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    HARALD: zkus toto [ MOUNTBATTEN @ The first Prague Zombie Walk ]
    Podle popisu by to mel byt ten prirodni latex (ano,pracovala sem s nim a ano,smrdi po cpavku:-) )
    Nebo zkus obejit sexshopy a ptej se po liquid latexu
    HARALD
    HARALD --- ---
    Tak objednávky na http://www.fantasyobchod.cz/ rozhodně nedoporučuji. Tekutý latex nemají, čekají na zásilku a když to vyjde, tak by objednatelé měli dostat balíčky v pátek.
    Takže v pátek pošťák přinese upozornění na balíček. Pokud to nestihnu do večera balíček vyzvednout (což enstihnu, protože jsem mimo Prahu) a pokud má pošta v sobotu zavřeno (ano, v sobotu má zavřeno), tak pokud to vyjde dostanu své 2 týdny objednané zboží pouhé 2 dny po Zombie Walku.

Máte někdo nějaký tip kde jinde by šel tekutý latex a umělá krev koupit?
    DESMOND
    DESMOND --- ---
    MAFIK: Hromadné líčení je v ústřední knihovně od 14.00
    LYREL
    LYREL --- ---
    no, když si doneseš zrcátko, můžeš se líčit, kde chceš:-D
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    Ja premyslim,ze se nalicim na miste.
    Jaky problem -Lyrel- bude se licit na staromaku,pod Husem?:-)
    (nechci zabirat misto v knihovne,kdyz sem prazska...)
    MAFIK
    MAFIK --- ---
    neni tu nekdo kdo by nalicil jeste jednu zoombii ? prijedu kamkoliv :-) fakt ze sam osobne moc zkusenosti s malovanim nemam takze bych nekomu kuopil treba cigara nebo naky vino nebo nejak by jsme se urcite dohodli :-)
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    btw:

u tohodle nejak nemuzu najit slozeni,ale dle popisu to odpovida prirodnimu kaucuku, maji to -pry- u krale zeleznic.... http://www.woodlandscenics.cz/wobchod/woodland.asp?id=61 Ale nevim jiste,nezkousela jsem!!!
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    DESMOND: to ja doufam taky, ale Archnatona tady psala skvely tip na latex z barev a laku, tak jen pisu varovani;-)

Ze proste TODLE NEEEE!!!!!

a todle ano, proste hledat to prirodni;-)
    DESMOND
    DESMOND --- ---
    MOUNTBATTEN: :D aha, tak to je dobré upozornění. To jsem se překouk, nevěděl jsem, že by na sebe někdo chtěl patlat latexovou barvu. :)))
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    (takze proste nekoupit v barvach-lakach nadobu s napisem latex v domneni,ze to je oukej.Ale zjistit si,esli fakt jde o ten liquid latex,tedy tekutou formu prirodniho kaucuku!!!!)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam