• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LYRELThe first Prague Zombie Walk
    SIEGR
    SIEGR --- ---
    JAPAN: rekla bych ze pan jednak neumi psat clanky pac to fakt nema hlavu ani patu..a jeste k tomu z toho udelal naprosto nudnou zalezitost...
    IM_MORTAL
    IM_MORTAL --- ---
    HARALD: hele já nevim, vim že předemnou stál Ezechiel s megafonem a obněkoho vedle mě fotící zombík s pavoukem na rameni. moc sem se nerozhlížela, ptž to ani nešlo. vim že zezadu se mě furt snažil vvstrčit nějakej dědek pryč, ale to si teda naběhl:D
    HARALD
    HARALD --- ---
    IM_MORTAL: Ricarderona máš tady: RIKO_KUN na prvním snímku vpravo v klobouku, tak porovnej. :-)
    IM_MORTAL
    IM_MORTAL --- ---
    RICARDERON: čoveče s tebou se se asi přetahovala o místo v první řadě při focení u koně:D bo sme každopádně aspoň stáli vedle sebe...

mmj - pěkný portrétky:D
    RICARDERON
    RICARDERON --- ---
    Tak, holky a kluci, byl jsem si ještě zabruslit, tudíž se to zdrželo.:)
    http://picasaweb.google.cz/ricarderon/ZombieWalk
    ARAZIEL
    ARAZIEL --- ---
    ISI_CHARFOX: vždyť říkám že jsem to já :D
    TAZZYYYK
    TAZZYYYK --- ---
    KLA: ciwe, kdyz na to tak cucim, bych se taky nepoznal ....:)

MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    MURHAAYA: a ze je to trochu trubka :)
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    ISI_CHARFOX: co sem kecal s jednou holkou, ta povidala ze ho zna toho jezise :)
    TAZZYYYK
    TAZZYYYK --- ---
    KLA: ciwe .... to by jeden neweril, co s clowekem 14 dni kaleni w kuse a blba sazka wo snezeni spaget s ketchupem s rukama za zady wywedou ...:DDDDDDD, imho, tak jsem si nebyl chwili jistej jestli ses to ty ...:D taky dobrej modylek ....:)
    ISI_CHARFOX
    ISI_CHARFOX --- ---
    Ježíš akorát trochu nepochopil ono otočení kříže:D btw. nevíte kdo to byl? Zdravil mě, ale mám fakt problém s obličeji...
    JOHN_BEAK
    JOHN_BEAK --- ---
    Pěkné, pěkné. Sic jsem se (bohužel) ubránil nákaze a byl jsem pouhým civilistou, ale aspoň jsem se šel podívat (taky proto, že tam šlo pár kámošů). Vypadalo to moc pěkně. Ten Ježíš vypadal skvěle ^^
    Docela mě překvapil počet účastníků. Jestli bude další pochod, rozhodně nezůstanu pozadu.
    ISI_CHARFOX
    ISI_CHARFOX --- ---
    ten vpravo je dobrej:))
    ARAZIEL
    ARAZIEL --- ---
    Ha, moje fotka, díky za ní...

vpravo, modrá košile
    RIKO_KUN
    RIKO_KUN --- ---
    Me nejvic potesila tahle sekvence pruvodu ^_^

Uzasna zalezitost, pristi rok mi to snad vyjde lip a budu se moct zucastnit v masce. (Stydim se, stydim)
    HARALD
    HARALD --- ---
    Tady jsem coby Uncle Fester ;-)
    JAPAN
    JAPAN --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam