• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LYRELThe first Prague Zombie Walk
    HARALD
    HARALD --- ---
    Už debata v tomhle klubu ukazuje, že přítomnost ježíš-zombie nebyla asi nejlepší nápad....
    ARAZIEL
    ARAZIEL --- ---
    LALINA: jenže se pak setkal se svými apoštoly, takže tělo asi mít musel. na druhou stranu ti to přežili, což zombie verzi trochu podlamuje :)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    http://fae.cz/ZombieWalk/

všehochuť, netříděno, nestíhám
    TYMUR
    TYMUR --- ---
    Tak moje galerka, mějte trpělivost, je toho 250 kousků a chvíli se ta náhledovka načítá...
    MOOONA
    MOOONA --- ---
    PANDA_JE_MRTVA: jeee péťa:)
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    tak tady sem ja, co by zombie skejťák, povšimněte si krve na skejtu :)
    ANIQUE
    ANIQUE --- ---
    Mě znásilnili nožem. Ale dost hustá mi přišla ta slečna s fénem a v županu a pak ten týpek ze zásahovky. Muj přítel na něj: "To nebyla moc povedená akce, co?" a on: "Ne, v pohodě, jenom jeden mrtvej..." :)
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    JAPAN: jedna kamaradka byla v prilehavem latexu a sla za zombie prostitutku :)

jinak ja to pojal jako zombie co se zombifikovala nejakym zranenim (kousnutim jinou zombii :))
    JAPAN
    JAPAN --- ---
    QUERER: no, ono tam všeobecně bylo víc lidí "mimo", ale celkově to naštěstí bylo malé procento... já třeba zombie chápu "klasicky" - člověk po smrti vstane z mrtvých, případně je zombiizmus infekční nemocí bez přechodu přes stav smrti.

Obojí má však jedno společného - než se ze mě stane zombie, rozhodně se nebudu mít čas (a ai náladu) převlékat například do přiléhavého latexu :) Také jsem (alespoň dle včerejšího ZW) zjistil že nejvíc zombií - žen se stane na vlastní svatbě :-D Pár lidí také mělo upírské zuby.. :O Pak jsem tam viděl pár uplně mimo lidí u kterých jsem měl pocit že si nás spletli s emo pochodem.

Naopak musím ocenit všechny dělníky, doktory, úředníky a další očividně "všední" zombie. Byl jsem nadšený... a samozřejmě že nejlepší byla cesta domů, kdy jsem se jako osamělá zombie toulal uličkama v centru :-D
    CHARLEZ
    CHARLEZ --- ---
    QUERER: Baron Samedi je sice voodoo postavicka, ale tak trosku by nemrtvy i byl ..... i kdyz on je spis vyvolava/ovlada http://en.wikipedia.org/wiki/Baron_Samedi
    QUERER
    QUERER --- ---
    zombiewalk byl skvělý!!! ale trochu mě mrzí, že Silver viditelně nepochopil, co to zombie je... nebo si spletl pochod, ale o žádném pochodu manga superhrdinů jsem neslyšela...
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    Chtel bych poprosit vsechny "majitele" fotogalerii aby nam na email redakce@sanctuary.cz poslali odkazy na galerie, chceme je zverejnit na strankach ZW.
    A jeste jednou vsem OBROVSKE diky, byli jste uzasni!!!
    LALINA
    LALINA --- ---
    IM_MORTAL: chteal jsem videt tvou zombí.
    LALINA
    LALINA --- ---
    IM_MORTAL: jeste jednou pro bulhary:) nejak jsem tomu neporozumela.
    IM_MORTAL
    IM_MORTAL --- ---
    LALINA: na tom nezáleží, spíš bych řekla že to moc řešíš, a tohle neni zrovna to pravý místo...
    LALINA
    LALINA --- ---
    IM_MORTAL: a ty ses která?
    IM_MORTAL
    IM_MORTAL --- ---
    ...až ježíš vstane z hrobu, zabijte ho znovu;)
    LALINA
    LALINA --- ---
    ARAZIEL: v knize se pise, ze jeho telo zmizelo, není...
    není telo=neni zombí
    v knize se pise, že Ježíš je živý, ne že je nemrtvý.
    SASH
    SASH --- ---
    TETA_JELENA: koukam že na václaváku byl zároveň sraz emařů..
    JAPAN
    JAPAN --- ---
    odkaz na tyhle fotky tady myslim ještě nebyl

http://fotoalba.centrum.cz/photos.php?aid=1446505
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam