• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LYRELThe first Prague Zombie Walk

15.05. 2010, Staroměstské náměstí, Praha cca od 16.00

Oficiální stránky zombiewalku

rozbalit záhlaví
    GOTHICKRYSA
    GOTHICKRYSA --- ---
    SHADY: kuju:)
    SHADY
    SHADY --- ---
    GOTHICKRYSA:no ne asi:D konecne nekdo kdo tomu rozumi:) jinak sluselo ti to:D
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    HARALD: Tys mou namitku nepochopil,ze?;-)
    Namitka je ta, ze kdyz clovek exne a pak vstane z hrobu,tak at exnul pri jakekoliv cinnosti,tak do hrobu jde jiz upraveny, naliceny, v satech. Tudiz "vstavší z hrobu" by meli byt v kvadru/satech.

Jenze brat to takhle,tak zombiewalk nema smysl:-))))
    Taky to bylo mineno se smajlikem
    GOTHICKRYSA
    GOTHICKRYSA --- ---
    myslím, že to zase nějak moc řešíte...hlavní je, že jsme si to užili, ne?;)
    HARALD
    HARALD --- ---
    MOUNTBATTEN: Odpověď na tvoji námitku ohledně holky s fénem ti dá následujících 5 slov za tím kusem, který jsi vytrhla z kontextu.
    DRUI
    DRUI --- ---
    Ad nevesty a gothici - je pravda ze to poradala goticka komunita (a nic proti, mam je moc rad :D), ale zombiewalk by mel byt poctou hlavne Romerovi a ne Burtonovi... ;)
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    ==disputacni rejpani==
    nebral ...ani středověké rytíře
    Proc? Zombie prece muze zit Xlet,tak se tu potuluje zombik uz z 13.stoleti,ne?:-)

Prostě současností mrtví vstanou z hrobů
    u tohodle zas by mohla vzniknout namitka, ze do hrobu prece neulozis holku,ktera exla pri fenovani vlasu, v zupanu a s fenem v ruce atp. V tom pripade by vsichni vstavší z hrobu meli byt v kvadru/satech:-P
    HARALD
    HARALD --- ---
    MOUNTBATTEN: Omezil bych všechno kromě zombií. Prostě současností mrtví vstanou z hrobů a začnou "nakazovat" své okolí. Jmenovitě z toho, co jsem viděl bych nebral ani upíry, ani barona Samediho, ani středověké rytíře ani starověké proroky. Že je deset nevěst a třicet doktorů, to už je věc účastníků.

Poučení o tom, že zombie se likviduje zásahem do hlavy by neškodilo, průstřely hlavy, různé předměty v hlavě působily pro informovaného diváka či účastníka podivně. I když takových tam asi moc nebylo. :-)
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    PYVERRN: ja take souhlasim do priste s vice "striktnejsimi" pravidly - dat duraz na to,ze dustojna chuze hezke slecny nema na zombiewalku co delat (sorryVampirko:-D), vykecavani se behem pruvodu taky ne a k maskam dat take duraz na to,ze jde o zombiky tedy nezive cloveky. Tedy zadni upiri, ze nestaci vzhled a-la STU, protoze to JE mimo atp.
    Ale ne davat zakaz ruznym exnutym profesim,postavam (ano,nevestmbylo hodne,ale neni to mimo.A holt kdyz nemaj ty holky fantasii? Jezis je taky ferova zombie. A dochtori, sestricky, ti take maj pravo)
    YELLOWKNIGHT
    YELLOWKNIGHT --- ---
    QUERER: co bylo v metru?
    PYVERRN
    PYVERRN --- ---
    taky jsem koukal, ale beru od nich, ze byli tak ferovi a omluvili se.. takto je to ok... :-)

jinak v reportazi Novy se mi libilo toto

"Za zombie byl v minulosti označován i zpěvák Karel Gott. Ten se však letošního ZombieWalku nezúčastnil."

Navrhuji mu pristi rok pozvat pozvanku... byl by to vazne frajer, kdyby to vzal... :-)
    QUERER
    QUERER --- ---
    jinak, v Metru se už omluvili za ten včerejší článek... mají kliku! i když dosti srozumitelná omluva to taky nebyla... viditelně vůbec nevěděli o co šlo... no, co už...
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    DRRAK: hm, divne, ale vzhledem k tomu, ze pak vznikly dve rady, tak asi pribyl i dalsi fotograf a ten to jeste mozna nema... ale pak by asi nebylo fer vyhlasovat tu soutez...
    DRRAK
    DRRAK --- ---
    JAPAN: a já tam třeba nejsem vůbec :o(
    LIMONADA
    LIMONADA --- ---
    ja se taky pochlubim svoji zombie emo skolackou=) jsem rada, ze jsem nakonec sla, protoze to byl vskutku luxusni zazitek...chvili mi trvalo,nez jsem se do zombie role dostala, ale pak uz slo sourani a mruceni samo...take bych volila pomalejsi tempo a delsi trasu, pokud to bude mozne pro dalsi rocnik...kazdopadne, mozkum zmar na pristim zombiewalku=)

MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    JAPAN: taky sem si vsiml, ze je to nejak divne :)
    JAPAN
    JAPAN --- ---
    MURHAAYA: není to řazené podle čísla registrace... já byl 59 a v galerii jsem někde uprostřed :)
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    SAMGARR: ti na konci maji trochu nevyhodu, protoze malo kdo asi to proklika az k zombikovi p.č. 650 :)
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    Hlasujte pro nejlepsiho zombika a zombici! Vice na http://www.zombiewalk.cz
    Braaaaaains!
    SIEGR
    SIEGR --- ---
    RIKO_KUN: chmmchmm ok zabehnu si to poridit:)
    KLATIC
    KLATIC --- ---
    jojo levne knihy jsou dobra osveta...doufam ze vytrvaji :o))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam